Skip to content
20 reacties
1137 weergaves

Glijmiddel

Kun je zelf glijmiddel maken en zo ja hoe

12 jaar
6 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik trek mij altijd af met glijmiddel en dat voelt keilekker. Als mijn potje bijna leeg is dan vraag ik gewoon een nieuw potje aan mijn ouders. Die maken daar geen probleem van en die kopen dat gewoon voor mij.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier, aan andere j12 de babymassage olie werkt echt goed. Een goede klodder op m’n piemel en op m’n hand het voelt net even anders. Je moet wel af en toe een klodder erbij doen. Laat jij ook even weten hoe jij het voelt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Gebruik anders je eigen speeksel als glijmiddel. Ik garandeer je, het glijd als een banaan XD

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En nog aan je oiders gevraagd of werkte de zwitsal goed, en wat is je ervaring. Als je de baby massage olie hebt gekocht hoe was het want misschien wil ik hem zelf dan ook 1x proberen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Mn ouders reageerde gewoon normaal als of ik om een pak koekjes vroeg. Ze zeiden dat ze het mee zouden nemen als ik dat graag wilde maar dat ik wel moest op passen want als het in je bed komt wordt dus heel je bed nat. Tsja toch had ik het onder schat en deed ik teveel op mn pik. Let dus op niet te veel gebruiken tenzei je in de douche of in bad staat.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt J21 ik heb die massageolie gekocht

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelf maken doe ik toch maar niet

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • In de link die ik plaatste staat beschreven hoe je het zelf kunt maken. Maar als het gewoon is om je ermee af te trekken , koop dan gewoon (liefst bij dezelfde drogist hahaha, maar in de supermarkt hebben ze het ook) een flesje BABYmassageolie. Ze hebben het van Zwitsal, maar je zult ook wel goedkopere huismerken vinden.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • J15 hoe reageerde je ouders toen je erom vroeg

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Vraag het gewoon aan je ouders ik heb dat ook gedaan rond jouw leeftijd en nu zet ik het nog op t boodschappen lijstje als t op is

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • J21 Ts hier ik wil gewoon eens met veel glijmiddel me eens gaan aftrekken gewoon om te kijken hoe dat voelt. Ik ben net bij een ander drogist geweest en daar krijg ik het ook niet

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vraag me eaan de ene kant af wat je als 12 jarige nu precies wil wil met dat glijmiddel...... Aan de andere kant was het wel erg flauw van de drogisterij om het jou niet te verkopen omdat je te jong bent. En ja je bent idd jong, maar stel je voor dat je sex wil met je vriendin op 12 jarige leeftijd en je bent zo verstandig om het met condoom te willen doen , maar uiteindelijk heb je onbeschermde sex omdat de drogist geen drogist wilde voorkomen. Maar dat was je vraag niet, check hier hoe je zelf glijmiddel maakt : https://groenevrouw.nl/doe-het-effe-lekker-zelf-glijmiddel/

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou zelf niet gaan probeeren tenzei je een infectie niet erg vind ga gewoon naar de etos of kruidvat of vraag het aan je ouders.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij bedoelt dat het concoom kapot kan gaan

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hahaha j16 ik glij niet uit hoor maar wat bedoel je met desintegreert eigenlijk

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • jammer dat je het niet mee kreeg, misschien kan jr het bij een andere drogist probeeren en dat die het wel mee geeft

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Let even goed op als je zelf een glijmiddel maakt. Als je een condoom gebruikt mag je nooit een glijmiddel op oliebasis of een gewone crème gebruiken. Het condoom desintegreert dan. Met condooms altijd glijmiddel gebruiken op waterbasis. Succes en glij niet uit!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier, ik vroeg het me alleen af of het kan ik vind het altijd wel leuk om iets uit te proberen maar ik was een paar maanden geleden in een drogisterij en kreeg geen glijmiddel mee omdat ze me te jong vonden

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je het zelf willen maken als je het gewoon zelf kunt koopen bij de doohit zoals kruidvat en etos??? Maar als je het wil: je kan je eigen glijmiddel maken door 1 kopje water te mengen met 4 theelepels maïszetmeel, pak een steelpan en doe er eerst water in en dan de 4 theelspels maïszetmeel en zet breng het aan de kook op medium hitte en dan voor 30-45 seconden roeren en dan is het klaar, wel op letten dat het heet is, maar bu is het klaar voor gebruik, ik begrijp nog steeds niet waarom je niet gewoon een flesje bij de winkel haalt. Groetjes, en suc6!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk wel dat het kan.Ikzelf denk niet dat ik er geiler van zou worden en houd het dus bij wat je gwn kan kopen met zaaddodend spul erin.
    Als je het zelf gaat maken zou ik wel goed nagaan of de ingrediënten veilig zijn en geen ontstekingen aan je zaakje veroorzaken., Succes ermee !

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten