Skip to content
3 reacties
1282 weergaves

Ontspannen en lekker rukken

Is er iemand die weet hoe je nog lekkerder kan aftrekken. Ik denk dan aan een hoofdmassage of iemand die lekker tegen je aan ligt terwijl ruk, maar wat kan je nog meer doen?

23 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik fap al een hele tijd niet meer wegens vriendin. Maar vroeger zette ik mijn hoofdtelefoon op met lekker funky muziek. En dan op het ritme van de tune. Nadeel is dat je niemand hoort naar binnen komen op je kamer. Onze ouders komen al jaren niet meer op onze kamers dus dat was wel safe. Mijn grote broer wel maar dan zei die : Ga je lekker? Hulp nodig? En dan was ie weer weg met een vette grijns. Waarschijnlijk om zelf te fappen. Heb een heerlijke jeugd gehad met super ouders en de coolste broer die je kan hebben.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan eventueel wat glijmiddel gebruiken. Bij mij spuit het sperma er dan eerder en verder uit.

    Of steeds even stoppen met aftrekken voor je klaar komt. Als je penis weer een klein beetje slap is geworden begin je opnieuw. Je orgasme wordt dan veel heviger en het is veel lekkerder.

    Hoe meer tijd je voor het masturberen uittrekt en hoe langzamer je penis seksueel wordt geprikkeld hoe lekkerder het uiteindelijk is.

    Of een keer laten aftrekken door een mooie jongen of een mooi meisje. Iedereen doet het weer net even iets anders en dat maakt het leuker. Veel plezier!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • je laten masseren over je lijf! is heerlijk. doe dat vaker met n maat van me; eerst lekker naakt gaan en elkaar masseren. je komt gelijk klaar zo

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten