Skip to content
8 reacties
690 weergaves

geen leuk geintje

op het voorjaarskamp van onze voetbal vereniging heb ik samen met een andere jongen een geintje uitgehaald wat achteraf niet zo grappig was voor de ander. we sliepen met 3 jongens op een kamer en het was er behoorlijk warm wij sliepen dan ook alleen in onze onderbroeken en verder niks. mijn beste vriend die nog wakker was en ik kwamen op het idee een geintje uit te halen bij die andere jongen (13) ook uit ons team die al lag te slapen. ik had een fles haarsjampoo uit mijn tas gepakt en kneep die een beetje leeg op zijn blote buik en borst. het was wit en nu leek het net of hij net gespoten had. hier maakten we toen een foto van met onze mobiel en lieten die hem de volgende morgen zien. hij ging toen dus helemaal uit zijn stekker dat we hem in zijn slaap hadden afgetrokken en dat we daar fotos van gemaakt hadden en hij vond ons homo enz. we kregen ook geen kans om het uit te leggen en nu nog steeds niet. hoe moetn we dit nu bij de volgende training zeggen. volgens mijn is hij nog wel steeds kwaad op ons. wij denken er regelmatig aan terug en lachen erom, ook hebben we die fotos nog wel op onze mobiel.

14 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Hebben jullie (na die foto te hebben gemaakt) die shampoo dan afgeveegd of gewoon zo op zijn buik gelaten?! Want als hij wakker is geworden met de shampoo nog steeds op zijn buik, dan had hij dat toch direct kunnen ruiken dat het shampoo was en geen sperma?! O.o Mensen worden te vlug kwaad ipv gewoon effe te analyseren wat er werkelijk gebeurt is. XD

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Mailtje sturen, excuus aanbieden en foto verwijderen dan komt het wel weer goed. Nem aan dat jullie voor het kamp goede vrienden waren. Was dit de eerste keer dat jullie een geintje met hem uithaalden. Heel herkenbaar voor mij, ik was altijd de pineut,op vakantie of weekendkampen,gek, omdat ik iets anders was, stevig gebouwd,wel sterk maar niet lenig. Maar heb nooit hun verraden dat kreeg dan wel weer waardering,maar schijnt standaard te zijn op dit soort evenementen. Bij mij was het vaak opmerkingen in de douches, zovan denk om je bh, met een handdoek slaan, kleren verstoppen, of vastbinden op bed zodat ik me eerst los moest maken bij opstaan en dan te laat kwam voor het ontbijt. En dan een uitbrander daarvoor kreeg, maar zei nooit waardoor, thuis vertelde ik ook nooit iets,vond het vervelend voor mijn ouders.Maar ging wel met plezier alleen vond het pesten niet altijd leuk,maar wist ze meenden het niet zo kwaad,hoorde er wel bij, maar blijkbaar vonden ze mij het type om uitgedaagd te worden en soms te grazen te nemen.


    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo erg is het toch niet, het komt bij iedereen anders over he. Gwn rustig vertellen dan begrijpt hij het wel?? Btw. Hadden jullie het ook aan andere laten zien want dan kan k het ergens nog wel begrijpen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je hem als vriend of teamgenoot wil houden zou ik zo snel mogelijk de waarheid aan hem vertellen. Ik zou hem ook zeggen dat jullie de foto’s zullen verwijderen en dit ook wel effectief doen. Ik begrijp dat hij boos is op jullie. Stop met over hem te lachen. Hopelijk kan hij inzien dat het een uit de hand gelopen grap was en wil hij terug met jullie vrienden zijn. Best zou zijn dat je ook een foto maakte van toen je die witte shampoo op zijn buik spoot, dan kon hij zien dat het om een prank ging.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het antwoord is 3 x gegeven

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien zouden jullie hem eens een bericht kunnen sturen dat jullie je excuses willen aanbieden en de foto's willen wissen. Leg in dat bericht uit dat jullie hem niet echt hebben afgetrokken, maar dat het shampoo was, en dat jullie nu inzien dat het geen leuke grap was. Vraag of hij wil praten, maar dring je niet aan hem op: als hij (nog) niet wil praten, dan heeft hij dat recht. Het voordeel van een geschreven bericht is dat jullie je verhaal kunnen doen zonder dat hij bijvoorbeeld wegloopt.

    Succes!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Haal die foto's van jullie mobiel. Stuur die jongen een mailtje om dat te laten weten, Leg ook uit dat het een misplaatst grapje met shampoo was.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe rustig aan
    haast jezelf niet
    en praat langzaam aan
    als je rustig en chill naar hem toegaat en zegt hee mag ik het je uitleggen
    mag je het vast wel uitleggen van hem

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten