Skip to content
9 reacties
7447 weergaves

Wat is een mooie piemel ?

Ik heb al enkele keren gelezen dat jongens van een andere jongen zeggen dat hij een mooie piemel heeft. Wat betekent zoiets ? Persoonlijk vind ik een grote piemel wel mooi. Denkt iedereen daar zo over ?

16 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • mag ik zeggen dat ik een mooie piemel heb 20cm lang en mooi recht met een flinke klootzak er aan en een niet te schuine eikel, hij is mooi van vorm en 10cm rond gemeten, een flinke paal dus en mooi bruin, ik ben gekeurd voor de fotoshoots en dat sprong in het oog een mooie zeer stijve rechte lul en volledig geschoren, dus ik ben er fier op! slap is hij 16cm maar in deze toestand echt niet zo veel meer half slap.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • is natuurlijk heel persoonlijk, maar zelf vind ik een rechte piemel van ongeveer 16, 17 cm stijf het mooist, liefst zonder voorhuid (besneden dus) met litteken achter de rand van de eikel, ballen goed zichtbaar eronder. inderdaad liefst haarloos.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Een slappe van ca 8 cm. met voorhuid die net kort genoeg is om het topje van de eikel niet te bedekken, een rechte stijve van ca 15 cm met blote eikel. Alles liefst haarloos.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor mij hoeft een mooie piemel niet per se heel groot te zijn. Sterker nog, te groot vind ik vaak niet zo mooi meer (de 'paardenlullen'). Ik vind een mooie, grote eikel wel opwindend, evenals een stijve die in een boogje omhoog wijst. Zowel een voorhuid als een blote eikel vind ik mooi. Bij een voorhuid vind ik het zelf wel geil als je het topje van de eikel met het plasgaatje nog kunt zien. Voor mooie ballen ben ik ook gevoelig. Ach, elke piemel heeft inderdaad wel z'n charme... ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Eigenlijk zijn alle piemels wel mooi. Maar toch bestaan er twee modellen die ik persoonlijk minder geslaagd vind. Het Concorde-model: een rechte schacht met vooraan een knikje en een eikel die naar beneden wijst. En het champignon-model : een te kleine eikel alsof er een champignonhoedje op staat.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je noemt het zelf al: zoiets is heel persoonlijk. De een zal een grote piemel mooi vinden, maar er zijn ook mensen die minder of helemaal niet kijken naar de lengte en juist weer op andere dingen letten. De jongen van 20 hierboven vindt een lange voorhuid mooi; anderen geven de voorkeur aan een blote eikel. Zoveel mensen, zoveel smaken!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik een jongen knap vind zal ik zijn piemel ook mooi vinden. Al vaak gezien in urinoirs.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet te lange maar wel lekker dikke en wat bruine schacht en als ie stijf is met blote, grote eikel en mooie aderen over de liefst rechte schacht die schuin omhoog wijst en zo tegen je buik kan slaan. In slappe toestand mag ie lekker bungelen boven je ballen en een mooi, goed bijgehouden bosje prethaar vind ik erg geil om te zien. Terwijl ik toch echt hetero ben kan ik van stijve pikken erg genieten en krijg dan zelf ook een stijve en ben zo geil dat ik me vaak aftrek.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Gladde huid zonder rimpels. Lange voorhuid in een tuitje. Geen zichtbare aders. Grote eikel met strak toompje. Onbehaard ook aan de basis. Geen sproetjes/moedervlekjes. Piemel moet in slappe toestand naar voor wijzen (niet bungelen). Stijf is ie het mooist met een lichte kromming richting navel. Goed zichtbare zaadbuis bij erectie. Spuitgaatje lichtjes open bij erectie. Lengte minder belangrijk. Hygiëne zoveel te meer.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten