Skip to content
12 reacties
1914 weergaves

Wakker worden van natte dromen

Ik word wel eens wakker juist na het spuiten in een natte droom. En soms merk ik het alleen maar 's morgens dat het gebeurd is.

Hoe zit dat bij jullie?

16 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik vind natte dromen heerlijk. Vroeger kreeg ik ze altijd, omdat ik toen nog niet masturbeerde. Natte dromen zijn gewoon veel lekkerder, omdat je erbij droomt. En ja, je onderbroek wordt wel vies maar die maak je schoon en stop je daarna ongemerkt in de was. Ik zou nu echt graag een seksdroom willen hebben. Dan voel ik mezelf lekker hard klaarkomen zonder iets te doen met mijn handen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn tweede natte droom gehad. Ik voelde die aankomen wat echt wel vreemd voelde. De eerste keer heb ik die niet gevoeld en was het 's morgens gewoon plekkerig. Pas toen het sperma eruit spoot wist ik dat dit een natte droom was wat ik aan het hebben was. Toen ik door had dat ik het moest stoppen was het al te laat en het laken en ik nat en plekkerig. Broer wakker gemaakt en die aan het lachen. Gisteren nogtans twee keer afgetrokken en mijn droom had gans niks met piemels of zo te maken. Echt niet fijn.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik masturbeer een paar keer per week en toch heb ik nog heel af en toe een natte droom

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jullie masturberen ben je zo van die dromen af. Minstens dagelijks rukken. Niks om je voor te schamen. bijna iedere jongen doet het. Succes ermee.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoveel mogelijk (liefst iedere dag 1 of meerdere keren) masturberen is het beste dat een jongen kan doen om natte dromen te voorkomen. Natte dromen betekent dat je (nog) te weinig masturbeert.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste twee keren waren in de zomervakantie, toen ben ik 's morgens nat wakker geworden. Echt niet plezant. Vanaf de eerste keer ben ik beginnen met aftrekken, maar dat heeft niet echt geholpen.

    De derde keer was met het begin van het schooljaar. ik voelde 's nachts mijn piemel echt wel keihard stijf zijn maar ik sliep nog half en kon niet verhinderen dat het sperma eruit gespoten kwam. Pas eventjes nadien was ik wakker genoeg om de boel op te kuisen.

    De vierde keer was tijdens de herfstvakantie. Ik voelde dat het ging gebeuren en kon het laken en deken van me afsjotten, me nog net op tijd op mijn rug draaien en proberen om hem dicht te knijpen. Maar het sperma spoot van tussen mijn vingers op buik en borst. Mijn broertje knipt het licht aan en ik vraag hem of hij alsjeblieft heel dringend wat toiletpapier kan geven. Mama komt op het lawaai af en daar lig je dan onder het sperma.

    De vijfde keer was tijdens de kerstexamens. Ik ben slecht in wiskunde, had me kapot gestudeerd, was doodmoe en doodzenuwachtig en 's nachts voelde ik het sperma eruit spuiten. Ik ben gewoon terug in slaap gevallen. 'S morgens dacht ik dat ik dat gedroomd had, maar mijn piemel, buik en lakens waren goed plekkerig.

    Echt niet plezant en ik hoop dat ik er nooit meer een krijg. En ja, ik trek me heel veel af maar soms als ik ga slapen heb ik toch nog schrik.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik masturbeer soms enkele keren per week en ook soms iedere dag gedurende een week.

    En ik heb wel natte dromen nu en dan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het twee dagen geleden voor de eerste keer gehad en ben er 's morgens mee wakker geworden. Plakkerige piemel en buik en lakens. Ik heb wel nog maar pas sperma, maar ik ben ook wel al een half jaar of zo al aan het aftrekken. Ik trek altijd voor het slapengaan en hoop het nooit meer te hebben.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Masturberen jullie niet ? Ik heb geen natte droom meer gehad sinds ik dat doe. Ik had ongeveer dezelfde toestand als jullie. Vooral 's morgens nat wakker worden is irritant. Ik hoop dat jullie er vanaf zijn als je gaat rukken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Soms word ik onmiddellijk wakker na een natte droom en soms alleen maar 's morgens nadien.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik word wel wakker van een natte droom, meestal is dit ook op een moment dat er iemand opstaat in huis dus waarschijnlijk is dat lawaai een prikkel die mij ook de natte droom doet krijgen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij is dat hetzelfde. Meestal direct na het spuiten. Soms ook niet: dan word ik wakker, denk ik na en dan herinner ik me plots weer dat ik was klaargekomen en dan denk ik: oh nee...

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten