Skip to content
21 reacties
4248 weergaves

Piemel laten zien en aanraken

Mijn beste vriend wil heel graag mijn piemel een keer zien en aanraken en dat ik dat dan ook bij hem doe. Komend weekend gaan we logeren en dan zal hij er waarschijnlijk weer naar vragen. Hoe kan ik dit het best aanpakken?

13 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • dat is wel geil dit wil ik ook eens proberen iemand tips?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 15: als jullie er alletwee goesting in hebben om samen af te trekken, waarom niet? Is echt plezant.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Op mijn 14 had ik een vriendje uit de buurt van een paar jaar jonger. En op een avond bij hem thuis deden wij een weddenschap. Wie verloor moest zich helemaal uitkleden. Dat deed ik heel langzaam en terwijl voelde ik dat ik een enorme stijve kreeg. Daar stond ik dan enkel in mijn slipje, terwijl hij met een zaklamp scheen op de plek waar mijn piemel zat. Dat deed ik echter niet uit, omdat ik niet wilde dat hij hem stijf zag. Mocht ik opnieuw 14 zijn, dan zou ik hem wel laten zien. Benieuwd wat er dan zou gebeurd zijn.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • En wordt de volgende stap nu ook samen aftrekken of dat niet

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • In het begin is het wat vreemd inderdaad, toen ik voor de eerste keer bij mijn beste vriend bleef logeren waren we al vlug in ons blootje en hebben we alleen maar onszelf afgetrokken. De keer daarop ook elkaar afgetrokken. We hebben nu zelfs al eens een paar keer gepijpt maar verder als dat gaan we echt niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik laat altijd me piemel zien als die pas stijf is ik krijg hem zonder kamagra niet omhoog , ik ben daar ook heel erg onzeker om 

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dus toen hij jouw piemel waste kreeg je geen stijve ? Want als hij zo in je geïnteresseerd was , zal hij toch wel iets méér gedaan hebben ?!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen16 mijn piemel werd alleen stijf toen hij mijn balzak aan het wassen was, en werd daarna weer slap. De piemel van mijn vriend werd al stijf toen ik zijn lichaam begon te wassen, dus ik moest ook zijn stijve piemel wassen.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Kregen jullie een stijve of bleef alles slap?

    Bij mij zou hij in ieder geval wel stijf worden als iemand hem wast.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • voor herhaling vatbaar dus.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt het ' probleem ' verstandig opgelost. Natuurlijk wist je dat hij je piemel bij het wassen zou aanraken en heb je het zo ook bij hem kunnen doen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier. Ik was helemaal vergeten om te vertellen hoe het is afgelopen. De eerste keer dat we gingen spelen ging niet, omdat zijn jongere broertje van 6 ook mee wilde spelen. De tweede keer gingen we samen naar het bos en had het heel hard geregend toen we daar waren en waren we dus nat en vies. We zijn toen naar zijn huis gefietst omdat die het dichtst bij het bos is en van zijn moeder moesten we gaan douchen. Hij vroeg of ik met hem samen onder de douche wilde. Ik zei is goed. Toen we onder de douche stonden vroeg ik of hij mij wilde wassen en dan zou ik hem wassen en dat wilde hij wel. Toen hebben we ook aan elkaars piemel gezeten. Achteraf gezien had ik het wel eerder kunnen doen omdat het best gezellig was.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo ts, en hoe is het nu verder afgelopen ? Dat zou ik wel graag weten en of er nog iets gebeurd is dan.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij begon het op die leeftijd ook zo. En toen ik dan voor de eerste keer mijn piemel liet aanraken, was dat voor mij zo spannend, dar er plots iets heel leuks gebeurde. Benieuwd of dat bij jou ook zo zal zijn. Maar dat laat ik je zelf uitvinden.

    Nog een ding : wat je nu doet is op jouw leeftijd heel normaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • kan nog leuk worden. Spannend.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ts. Afgelope weekend toen we gingen logeren vroeg mijn vriend gelijk de eerste dag of hij mijn piemel mocht zien en aanraken. Ik zei alleen zien niet aanraken en alleen als ik jou piemel ook mag zien. Toen hebben we elkaar bloot gezien en later in het weekend nog een keer. Het was minder erg dan ik had verwacht. Zaterdag komt hij voor een opdracht voor school, misschien laat ik hem dan wel mijn piemel aanraken

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • eerst mekaar eens goed bekijken en dan eventueel aanraken. Belangrijkste voorwaarde is wel dat je het allebei wel wil en er geen dwang is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Tussen zien en aanraken is een groot verschil. Dan kan je zeggen : ' je mag hem zien, maar niet aanraken '.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou hem zeker eerst vragen waarom hij dat wil. Volgens mij wil hij meer en is hij benieuwd hoe je gaat reageren.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jij het ook leuk zou vinden kan je het wel met hem doen.

    En als je het niet leuk vindt of als je het niet durft dan zeg je het hem en doe je het niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten