Skip to content
3 reacties
183 weergaves

Haar producten

Ik heb een vraagje. Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar het juiste haar product. Ik wil een creme/gel voor mijn haar dat het prima in model blijft maar dat het eigenlijk niet te zien is dat er iets in je haar zit. Heeft iemand idee welk product ik zou moeten kopen want ik heb al veel spullen gekocht en geen 1 bevalt echt.

17 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • En, heb je al wat uitgeprobeerd?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat voor kapsel wil je hebben? Hoe lang en hoe dik is u haar? Dat zijn belangrijke factors waar je rekening me moet houden om het juiste product te kunnen kiezen. Ik gebruik de fibre cream out of bed van L'Oréal. Dat zie je niet zo fel in je haar maar blijft dus ook niet super lang in model. Daarvoor gebruik ik de gel van mijn kleine broer. Geeft wel zo een natachtige glans in u haar als je er teveel van gebruikt. Maar als je er een betje van gebruikt en je haar daarna droogt met een warme haardroger zie je het ook niet. Bdw mijn haar heeft een normale dikte. kort geschoren aan de zijkant 6mm van boven 7-8 cm. Draag het zo naar de zijkant.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn enige vraag: heb je steil haar? Ik weet hoe je dat het beste kunt stylen. Als allereerst was je je haar helemaal, droog je het, daarna gebruik ik paste van Andrélon om al het haar wat vettiger te krijgen. Vervolgens behoorlijk wat slappe, goedkope gel erin van de Action, laten we zeggen 2 klodders op je handpalm. Dat laat ik al mijn haar helemaal opdrogen en daarna kam ik alles (dus alle product) met een borstel als het ware weer uit m’n haar. Dan is je haar weer helemaal slap, dus het lijkt alsof je haar niet gestyled is, maar het is wel helemaal stug door het opgedroogde product (het zal namelijk anders aanvoelen als slap haar zonder product). Je kunt ervoor kiezen je haar nog even te föhnen door het weer even een klein beetje nat te maken (maar niks eruit te wassen!) en in de goeie richting te blazen. Daardoor krijg je extra volume. Maar waar het vooral om gaat is de finishing touch, je moet daarvoor sterke gel of pommade gebruiken, niet te veel, en dan je haar stylen in de richting die jij mooi vindt. Succes.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten