Skip to content
27 reacties
4878 weergaves

naakt slapen

een vriend van mij slaapt naakt hij had dat een keer gezegd ik heb het ook eens geprobeerd naakt slapen maar ik vind het niet prettig ik slaap gewoon in mijn boxer jullie??

15 jaar
6 jaren geleden

27 Reacties

  • Ik heb niet eens een pyjama en slaap dus al jaren naakt ik weet niet beter.
    Nou ben ik nudist en dus loop ik ook vaak naakt als ik thuis ben of bij mooi weer zon ik naakt in de tuin of maai het gras in mijn blootje.
    Mijn zus en ouders slapen ook naakt en behalve mijn ma is de rest ook nudist, mijn ma loopt wel naakt in huis naar het toilet of de douche en op de naturisten camping maar verder hoeft het van haar niet zo bloot.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel chill om naakt te slapen. Alleen dan niet altijd. Want niet overal kan het natuurlijk. Bijvoorbeeld bij vrienden. Ik weet niet of het van hun mag. Daarom.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi j12. Ik ben ook naturist, haha.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Helemaal met je eens j13 ik slaap ook altijd naakt, maar ik ben naturist

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet meer wanneer ik voor het laatst iets aan had in bed. Ik denk dat ik 4 of 5 was. Nu ben ik 13. Mn dekbed is lekker warm, ook in de winter en het slaapt gewoon het lekkerste zonder iets aan.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het al een poosje en het is heerlijk je krijgt er een lekker vrij gevoel van

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe het niet, lijkt me wel fijn

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja,Lekker fijn toch naakt Slapen doe Altijd in de Zomer Naakt Slapen behalve in de Winter vind ik het fijn om Alleen Boxer Short aan te hebben dan nog De Zomer weet ik niet beter dan Alleen naakt te Slapen trouwens alles is Vrij en je kan overal makkelijk bij Heerlijk toch jongens & meisje's ...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik slaap altijd naakt

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel mensen schamen zich om toe te geven dat naakt zijn heel fijn is zoals slapen en in de zomer thuis op het terras zitten in je blootje. Ik vind het wel fijn

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel mensen lijken alles wat met bloot te maken heeft raar te vinden, terwijl het heel normaal is... Maar doe waar jij je goed bij voelt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En zo is het j15????

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik slaap eigelijk alleen als ik het te warm heb naakt, anders vind ik het te koud. Ik vind het best wel chill, voelt heel vrij. Snap ook nooit waarom mensen het raar vinden als mensen naakt slapen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het heeft bij mij niets met stoerheid te maken, maar met vrijheid,slaap ook alleen,maar vind een pyama gewoon niet lekker zitten.En verder vinden ze het bij ons thuis heel gewoon en normaal en dat is het toch ook.Maar wie een pyama wil dragen, nu, die doet dit,prima toch. Laat iedereen zijn/haar eigen keus maken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Precies @jongen20! In een pyjama slapen is lekker want het houdt je warmte vast

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • J20 het heeft helemaal niks met stoer te maken. Sommige zijn niet anders gewent. 

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Is naakt slapen toch niet een beetje stoerdoenerij, vraag ik me af? Vooral in de winter. Wat slaapt er nou lekkerder dan een stretch pyjama van bij de Zeeman? Oké: totaal niet cool of sexy maar wat maakt het uit wanneer je alleen slaapt?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik slaap wel naakt, het voelt lekker vrij. En je penis heeft alle ruimte, dat is ook fijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • weet niet anders, vanaf ik 12 was, altijd bloot, zomer en winter.en meer van mijn vrienden hebben het ook ontdekt,sommigen al langer en sommigen kort.vind het heel gewoon evenals mijn ouders.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 12 was ging ik een keer bij een vriend logeren. Hij sliep naakt en zei dat ik dat ook moest proberen. Wilde liever niet dat hij mijn piemel zag maar wilde het wel graag proberen, dus had me uitgekleed tot op mijn onderbroek en heb toen ik onder de deken lag mijn onderbroek uitgetrokken. 's ochtends nergens bij nagedacht en zo het bed uitgestapt. Oja, ik had geen onderbroek aan. Dus toen had hij uiteindelijk toch mijn piemel gezien. We hadden er allebei geen groot probleem van gemaakt en 's avonds heb ik gewoon mijn onderbroek uitgetrokken waar hij bijstond. Het was een hele apparte ervaring. Het was wel een fijne ervaring, maar niet zo fijn dat ik sindsdien alleen nog maar naakt slaap. Zo af en toe slaap ik nog wel eens naakt, maar meestal gewoon in ondergoed.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten