Skip to content
31 reacties
1552 weergaves

No Fap February

Morgen begint februari. In Amerika is er een 'challenge' waarbij je een maand niet mag rukken (als je meedoet). Ik ga meedoen en vraag me af wie er ook mee gaat doen. laat even weten en ik wens iedereen succes

17 jaar
6 jaren geleden

31 Reacties

  • Klaarkomen is wel veel plezanter dan plassen voor mij.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou dat niet kunnen. Voor mij klaarkomen is hetzelfde als plassen, je kan dat niet een maand uitstellen. Stel je voor een maand je plas ophouden...XD Bij mij moet het eruit, door mezelf of vanzelf XD

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb het nu 8 dagen volgehouden maar gisteren begon ik helemaal te stuiteren en kon ik niet meer langer wachten. dus gistern heb ik afgetrokken maarja nu spijt natuurlijk.. Normaal trek ik om de dag of zo. dus was dit toch nog best knap toch

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • hoezo is het discriminatie als je wel mag neuken en niet fappen?
    discriminatie is dat een bepaalde groep mensen wordt beledigt of buitengesloten. dat is hier niet het geval.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen #16: vertel!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 16 jaar, voordat de computers bestonden, werd het woord computer ook gebruikt voor rekenaars [mensen die berekeningen konden maken, en dit werd dan ook als een hoge functie gezien]

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • No Fap February gaat wel degelijk ergens over.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Niks, maar no fap feb. gaat ook nergens over...........

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wát heeft dit nog met no fap februari te maken 💤

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En welk woord hebben zij dan voor ' rekenmachine ' ? Ik zou eerder kiezen voor ' gegevensverwerker '.
    Het getuigt van mentale luiheid - of is het snobisme ? - om bij veel andere zaken gewoon de Engelse benaming over te nemen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • In Zuid-Afrika wordt het woordje ""rekenaar" gebruikt voor computer.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ff wezen kijken op hun "official website". Lijkt me fundamenteel oneerlijk. Je moet beloven "not to touch yourself" maar wat verder staat "but intercourse is allowed". Dat is torenhoge discriminatie tussen jongens met een partner en singles. Verder vind ik nergens wat over meisjes die niet mogen vingeren in februari. Alweer discriminatie. Ook vind je nergens wie hier achter zit. Maar hun taalgebruik is zo keurig netjes zelfs stijfjes dat ik vermoed dat een of andere Amerikaanse conservatieve kerkgemeenschap of sekte hier bezig is. Dus zeg ik: go fool yourselves! En excuus jongen21 voor al dat Engels.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • gefeliciteerd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is mij niet gelukt 😂

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het al heel veel maanden geprobeerd en elke keer lukt het me niet omdat ik het toch doe. Maar nu ga ik het echt niet meer doen. Mijn doel is weer natte dromen te krijgen (die zijn levendig en net echt) want die kreeg ik altijd toen ik nog niet rukte

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo jongen van 18. Ik had het over de jongen van 17 vrijwel bovenaan, maar dat terzijde. Tja, met vrienden al eens bezig geweest om dat woord 'computer' vertaald te krijgen, maar dat wordt dan een hele volzin! Bv. Gegevens in- en uitvoer machine.....Wie, en dan niet de afkorting PC!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb dat samen met een vriend eens gedaan, geprobeerd een maand lang niet klaar te komen. We haalde allebei 11 dagen... werd er gewoon gek van! Je merkt ook dat je flink prikkelbaar wordt in die tijd, je bent er toch mee bezig in je hoofd.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 21 jaar

    Afgezien van het woord ' challenge ' was mijn reactie wel degelijk in het Nederlands. Ik weet best dat het gaat om een ' uitdaging ', maar ook om een blijkbaar in de VS gelanceerd initiatief, en deze term werd dan ook als dusdanig overgenomen door TS. Ik ben ook niet altijd gelukkig met een Engelse formulering, wanneer het net zo goed in het Nederlands kan. A propos - nu we toch bezig zijn - ken jij soms een goed Nederlands woord voor ' computer ' ?!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • een hele maand niet fappen ; das een hele ruk.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Juist jongen 18 j. en ook nog dit: waarom steeds Engels i.p.v. Nederlands taalgebruik? Wonen wij in Engeland soms? Nee, dus probeer je eigen taal goed te gebruiken maar dat is best moeilijk merk ik nogal eens!

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten