Skip to content
20 reacties
1542 weergaves

Voorhuis tot de helft eikel

Hoi ik ben inmiddels 14 jaar mijn voor huid komt in slappe toestand tot de helft van Mn eikel . Ik zit hier al best lang mee . Ik durf absoluut niet besneden te worden en vertel liever niks aan Mn ouder wat kan ik doen om Mn voorhuid losser te krijgen

14 jaar
6 jaren geleden

20 Reacties

  • @J11 ... probeer wat op te rekken met wat glijmiddel of onder douche met wat lichte zeep. Als het echt niet lukt dan ga je toch een dokter moeten laten kijken. Mogelijk verbreding voorhuid of gedeeltelijk of gehele besnijding. Heb zelf een verbreding gehad. Werkt niet altijd zo goed. Ben je al aan het puberen vanonder?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 11j. Als je het onlangs nog wel kon, zou ik het zeker proberen met die oprekoefeningen zoals ze hier al vaak beschreven zijn. Hopelijk kan je het zo nog goed krijgen alvorens tot een (gedeeltelijke) besnijdenis te moeten over gaan. Veel succes en laat weten of je vorderingen maakt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • J11 is je voorhuid gewoon te strak of “plakt” hij als het ware vast aan je eikel

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn eikel past niet door mijn voorhuid

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • @14jaar. Als je naar de huisarts gaat kan je een zalf krijgen dat smeer je tussen je voorhuid en je eikel. Dan wordt de huid dunner er elastischer en kan je voorhuid weer aaneensluiten met je eikel. Heb dit probleem ook gehad maar precies andersom, dus dat mijn voorhuid in stijve toestand tot de helft van mijn eikel komt. Daarentegen doet dit tijdens de sex de penetratie wel ten goede. Voor jouw maar ook voor je partner, omdat het gevoel intenser is. Denk er maar rustig over na. En zit er verder niet over in. Mits je ontstekingen of infecties krijgt, dan is het noodzakelijk om de huisarts raad te plegen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg niet veel reacties omdat niet veel jongen me naakt zien, ik ben niet besneden maar heb ruim 3 jaar mijn eikel bloot. Op het begin ging de voorhuid er nog wel eens terug over maar na een tijdje helemaal niet meer, ik doe het omdat ik het er veel beter vindt uitzien

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @15 jaar @18 jaar
    OK, ik heb m'n voorhuid tot m'n 14e ongeveer teruggetrokken gedragen. Ben daar rond mn 11e geloof ik mee begonnen op aanraden van de schoolarts. Inderdaad floepte de voorhuid in het begin nog wel eens terug, maar na een paar weken nauwelijks meer. Op m'n 14e ben ik uiteindelijk besneden omdat dat toch beter was en m'n ouders dat wilden.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongens met voorhuid naar achteren: Hoe zijn de reacties van andere jongens? Want de meeste jongens in Nederland zullen toch onbesneden zijn en hun voorhuid over hun eikel dragen. En floept je voorhuid nog weleens terug?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @j19 besneden? Of gewoon je eikel altijd bloot?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @15jr nee, dat ongevoelig worden is echt onzin.
    klopt wat j17 zegt, voelt goed. heb zelf m'n eikel ook al jaren bloot en alles werkt perfect!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @j15 nee voelt goed

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 Wordt je eikel daar niet te ongevoelig van als ie constant bloot is?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet als ie slap is je voorhuid helemaal naar achter doen en hem daar laten, zo rekt ie vanzelf op en wordt je eikel gelijk minder gevoelig doordat ie de hele tijd bloot is

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @j14 hoe lang doe je het al? je moet wel wat geduld hebben namelijk

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb ik ook, ze zeggen dat je je voorhuid over je eikel moet trekken als hij slap is en hem dam uitrekken gelijk je met een elastiek doet maar bij mij helpt dat niet. Kan mij iemand een andere tip geven. Liefst geen tip om naar de dokter te gaan of naar het ziekenhuis gaan.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • J 16 in het antwoord hierboven. Supererg bedankt! Ik zit met hetzelfde probleem. Ben al bij de dokter enzo geweest en wil absoluut niet besneden worden. Dit zal ik voortaan gaan proberen. Hoe lang duurde het bij jou voordat het bwter begon te lukken? En hoevaak per week deed je dit? Hopelijk kan je mij verder helpen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook gehad wat jij had. Mijn voorhuid zat nog steeds aan mijn eikel vastgeplakt. Wat ik deed was inderdaad een warm bad nemen. Daar ging ik aan mijn piemel zitten. Ik trok mijn velletje tot zo ver hij kon naar beneden en vanaf daar ben ik aan de huid gaan trekken. Ik heb geprobeerd het velletje los van de eikel te trekken. Na heel veel frummelen en langzaam lostrekken (ja, het is in het begin erg gevoelig en moet dus langzaaam gebeuren) is het me gelukt. Ik weet zeker dat jij dit ook kunt. Dus: neem een bad en probeer het los te trekken!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Is toch chill als je eikel vanzelf al half ontbloot is, misschien als je pik verder groeit komt je eikel wel helemaal bloot slap en heb je alle voordelen van besneden zonder het te hoeven doen :)

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Oeps! Beetje zure reactie hierboven. Maar ja, het is maandag en rotweer. Maar hij heeft wel gelijk. Massa's tips hier, meer dan op om het even welk ander jongensforum. Komt wel goed, joh. Geen paniek. Toch nog even kort voor jou: oprekoefeningen onder water in zo warm mogelijk bad, 2X daags Nivea zalf aanbrengen en (beetje weird mss maar het werkt): voorhuid dichtknijpen bij het plassen tot ie helemaal opblaast als een ballon.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoek eens wat verder in dit forum dan kom je duizend en 1 tips tegen. Zuuuuuuucht!!

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten