Skip to content
18 reacties
2620 weergaves

Vriend douche bij voetbal

Ik ben gay en heb vriend van een lange tijd, maar hij wil nu op voetbal en hij moet sowieso dan douchen na het voetballen maar ik vind dat niet leuk, omdat hij dan in zo een kamer is met allemaal piemels enz, is dat erg?

17 jaar
6 jaren geleden

18 Reacties

  • dan te bedenken dat in de USA de jongens tot in de 70 er jaren naakt zwommen zelfs in bijzijn van de meisjes dat was de normaalste zaak van de wereld. Moet je nu eens zien hoe ongelofelijk preuts men daar nu is. ik ben bang dat die preutsheid hier ook gaat toenemen. dat is geen goed vooruitzicht.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Met broek aan douchen is voor een groot deel ontstaan door een geloofskwestie. Voor grofweg 1995-2000 douchte iedereen naakt, zoals het hoort om je lichaam volledig schoon te krijgen. Ik snap die steeds verder toenemende preutsheid niet helemaal want is naar mijn idee toch nergens voor nodig of worden/zijn we inmiddels net zo hypocriet als Amerika, waar het hele land plat ligt van een blote tepel, maar ondertussen wel de grootste porno-industrie ter wereld heeft?!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is dat toch altijd voor preutsheid. Ik hoorde van m n neef dat die preutsheid van nu meer met deze angsttijd te maken heeft. Hij is 42 en bij henm op gym vroeger douchte iedereen naakt en dat was geen probleem. Iedereen heeft daar hwtzelfde hangen dus whats the problem!!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je niet graag naakt bekeken wordt draag je toch gewoon een zwembroek, slip, boxer,... Is heel normaal. Ik douchen al jaren in een zwemslip met andere jongens. Sommigen zijn wel naakt en daar praat ik ook gewoon mee. Heb er echt geen probleem mee maar wordt toch niet graag aangestaard.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @topicstarter: uit je reactie blijkt toch een klein beetje afgunst. Het is of je je vriend alleen voor jezelf gunt. Dit is niet negatief bedoelt, maar je moet de ander ook wat vrijheid gunnen in een relatie, of ben je misschien bang dat hij zich niet kan handhaven in die club zoals je schrijft: 'als iemand bij hem iets probeert is het al oorlog'. Je bent dus wel bang dat ze iets met elkaar doen waar jij niet bij bent. Als de relatie open is, moet het geen probleem zijn er over te praten.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik begrijp je angst (of liever jaloersheid) wel een beetje, maar laat je daardoor niet leiden. Er zijn genoeg jongens, met stijve of niet, naakt douchen bij wat voor sportvereniging dan ook. Als je dan alleen aan seks of zo denkt zou je nooit meer van een sportvereniging lid kunnen zijn?!! Dat zou toch echt te gek zijn! Probeer positief te denken en veranker daarin dat je vriend je trouw is en blijft, maar dat laatste is in het leven (ook bij hetero's) niet vooraf te bepalen. Bedenk daarbij ook dat de meeste van die jongens geen homo zullen zijn en dus ook geen interesse in een piemel hebben. Het is gewoon (uiteraard wel naakt) douchen en klaar. Misschien maakt dat het ook wat gemakkelijker voor je.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • wat maakt het uit

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat m bij een club met onderbroek douche, mij vriend doet dat ook altijd bij voetbal ook al is hij niet gay

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Haha, het gaat mij er niet om dat hij een stijve krijgt want dat denk ik sowieso niet. En ik ben niet jaloers of bang, ik vind het gewoon geen fijn gevoel dat al die boys daar zijn. En dat ze elkaar gewoon naakt zien. Ik snap dat het jaloers overkomt maar het is meer van: niemand hoeft het te zien dus waarom moet het gebeuren? Vooral na al die geile voetbal forums enz. Als iemand iets bij hem probeert dan is het al oorlog. Meer vanuit hun kant dus dan die van mijn vriend. Ik vertrouw hem gewoon. En ik ga niet ook op voetbal om dat te doen want onze relatie is geen strijd of iets. We gaan al richting een jaar. Ik zie dat de meningen verschillen dus denk dat ik nog ff verder denk

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Snapt hij jou reactie ook, of heb je het hem nog niet verteld dat je het niet leuk vind? Ik denk dat hij het wel zou begrijpen!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het lijkt mij alleen jaloersheid omdat anderen zijn piemel dan ook kunnen zien bij het douchen en hij er een stijve van krijgt. Daar is toch niks mis mee? Zolang hij maar niks seksueels met een ander gaat doen is er niks aan de hand toch? Als de liefde tussen jullie echt is zal hij dat ook niet doen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ga mee voetballen, dan kun je een oogje in het zeil houden;). misschien kun jij hèm jaloers maken met al die jongens om je heen 'pas op dat je niet flirt, anders ben ik je vriendje niet meer' en dat je het later goed maakt en hem verteld dat hij toch echt jouw schatje is!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • als jullie relatie goed is zal hij niet vreemdgaan. Of ben je bang dat hij piemels zal zien die misschien mooier zijn dan de jouwe ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • je hebt gelijk mijn boy is bi en soms denk ik ook van tja wat kan daar gebeuren

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wrm wilt hij nu pas voetballen hahaa. Hij kan ook een pleintje opzoeken en voetballen dan hebben jullie allebei een midden, zou t ook nie fijn vinden als mijn wijfie tussen jongens staat te douchen maar ja suc6

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat hem gewoon op voetbal... Er zullen echt geen romances ontstaan door even te douchen met wat andere jongens. Waarschijnlijk staat iedereen trouwens in z’n onderbroek. Het was trouwens niet helemaal duidelijk voor mij of jullie nou een relatie hebben, want dan kan niemand daar namelijk tussenkomen, jullie houden toch van elkaar?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Moet kunnen, maar op de voetbal halen ze wel vaak pranks uit dus dat is wel klote man maar ze zullen m vast niet lopen trekken in die douches en dergelijke

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • yoo k snap het wel maar ik zou het geen issue vinden maar als jij nee zegt vind ik het niet gek klinken vooral omdat je gay bent xd

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten