Skip to content
14 reacties
3581 weergaves

Vraag aan de Nudist(en)

Hallo heb een aantal vragen en misschien kunnen jullie hier mij bij helpen !?

Hoe voelde het om voor het eerst naakt te gaan op een naaktstrand of recitatie plas of zwembad te gaan ?
Vond je het moeilijk om bij vrienden of vreemden alles uit te trekken ? Hoe reageerde de meiden op of andersom ? Is het erg als je een stijve penis krijgt op t strand plas of waar dan ook... Hoe kan ik mij zelf daar op voor bereiden...
Ben zelf 1x op het naaktstrand geweest maar vond best eng iemand tips voor een volgende keer ???

20 jaar
6 jaren geleden

14 Reacties

  • juiste instelling, laat de natuur zijn gang gaan.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou jongen van 21, zo erg is het nou ook weer niet met de meisjes, maar toch....Overigens zijn mijn buik en pik net zo bruin als m'n rug en kont, want als mijn stijve veroorzaakt wordt door een van die grieten ga ik echt niet op m'n buik liggen. Laat ze maar genieten, dat doe ik dan ook! Mijn vriendin grinnikt er meestal om en wordt er zelf opgewonden van, dus geen probleem gelukkig.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Juist jongen22, eenmaal de meiden door hebben hoe "het" werkt bij een jongen dan ben je een vogel voor de kat. Ze kunnen het niet laten. Dan zien ze jou als een Barbiepop met een extra bewegend lichaamsdeel. Gevolg is dat aan het eind van de zomer je rug twee maal bruiner is dan je buik. Extra uitkijken bovendien als je een vaste vriendin hebt. Want je mag dan alleen een stijve krijgen van haar en niet van haar vriendinnen of er zwaait wat.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben van huis uit naturist en ben dus aan bloot gewend. Ik heb een mooie bos schaamhaar en de eerste keer dat vrienden en vriendinnen meegingen was voor hen wel even wennen, maar dat is meestal snel over want iedereen is naakt. Soms krijgen we een stijve, meestal doordat een van de meiden uitdagend doet. Even het water in doet wonderen en anders een toilet zoeken en aftrekken. Daarna steekt hij z'n kop niet zo snel meer op! hahaha! Ja, ook de meiden vinden dat leuk en daarom lokken ze een stijve bij ons uit zei mijn zus tegen me. 't Is maar dat je het weet!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja he j23 vind ik ook

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • het naakt zwemmen is heerlijk.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  •  In het begin is het raar, maar eens je gewend bent zie je er niets speciaals meer aan. Stijve piemel heb ik er nog niet gehad, meestal is het daar te koud voor.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik moet zeggen dat mijn eerste keer met een vriend van me best eng was. Ik ging toen naaktzwemmen in een zwembad. Maar na een tijd merk je daar niets meer van omdat iedereen daar naakt is. Je merkt er niets meer van buiten dat het veel ontspannende is.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben vanaf mn geboorte naturist, elke zomer zijn we op een naturistencamping aan het strand. Het is echt een familiecamping als mn ouders naar een stad gaan hoef ik niet mee en ben ik 3 weken 24/7 naakt, zoooooo lekker. Ik heb wel eens een stijve piemel gehad maar als je er niks vaan aan trekt is het zo weer weg. Onder de naturisten is het heel normaal om een stijve te krijgen maar je moet er niet te koop mee lopen. Misschien even een handdoek erom doen of op je buik gaan liggen.
    Tips voor op het strand, ga eerst bij de duinen liggen waar het rustig is om te wennen en ga dan langzaam richting het water waar het drukker is. Je zou ook voor dat je naar het naaktstrand/plas gaat eerst goed gaan aftrekken dan is de kans op een stijve minder groot. suc6 en laat weten hoe het is gegaan. als je het naturisme gewent bent wil je niet anders meer

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Van huis uit zijn wij naturist, ik dus ook. Nooit problemen gehad met het naakt zijn. Mijn vriendin vond het eerst wel even eng, maar sinds ze de sfeer geproefd heeft wil ze niet meer naar een textielstrand en camping. Kennissen/vrienden die regelmatig meegaan kijken de eerste keer wel naar je en hoe je (penis) er uit ziet en bij hen soms stijf wordt, wat weer hilariteit bij de meiden teweeg brengt, maar na 1 of 2 keer vinden ze het allemaal gewoon en prettig!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben sinds mijn geboorte naturist, het heeft allemaal nik om het lijf. Niemand bekijkt een ander het voelt allemaal heel gewoon. en een erectie kun je niet voorkomen en niemand stoort zich daar aan. de sfeer is uiterst ontspannen want iedereen accepteert de ander zoals die is. Gewoon doorgaan en genieten van het vrije gevoel.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wilde ook uit de comfortzone, ik was ongeschoren heb het wel heel kort want heb het twee weken geleden helemaal weg gehaald maar nu staat er dus een kort bosje. Ik vondt het wel spannend maar als je eenmaal binnen bent voelde het gewoon normaal. Er waren bij dit zwembad wel redelijk veel oudere mensen en geen leeftijds genoten dat vondt ik wel jammer had liever ook wat mensen tussen de 15 en 20 er bij gehad denk ik.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo |Jongen 18 TP Hier..
    Waar was dat het zwemmen ?
    Waren er ook leeftijd's genoten dan of wat oudere mensen ??
    Ben je met vrienden gegaan of alleen...
    Ik wil zelf juist uit de comfert zone wil,,, Ik wil dit juist vaker gaan doen... En was jij geschoren on ongeschoren,,
    Dat vind ik ook moeilijk met of zonder haar...

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben leterlijk gistere voor de 2e keer naar een naturisten avond gegaan bij het zwembad, de eerste keer was wel eng maar daar na was het normaal en je merkte ook dat het allemaal niet zo bijzonder was voor die mensen. Ik dacht ook een erectie te krijgen maar is niet gebeurd. Nu wil ik dus een keer naar t strand want daar zijn begrijp ik ook meer jongeren van onze leeftijd Mvg L.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten