Skip to content
17 reacties
7855 weergaves

TE VAAK GEIL EN TE VAAK FAPPEN

Ik merk dat ik het laatste jaar steeds vaker geil ben en steeds meer ga aftrekken. Ik wordt nu elke ochtend wel wakke met een boner en trek me ook 2 of 3 keer per dag af. Ook merk ik dat mijn pik behoorlijk is gegroeid de laatste tijd (hij is nu 16 cm, is dat normaal?) en mijn ballen zijn ook gegroeind en gaan hangen. Ook spuit ik nu meer sperma en ik spuit ook verder. Mijn vraag is nu: is het normaal wat ik allemaal meemaak, en is het normaal om zo vaak te fappen.

16 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • Is normaal want mijn penis is 17 cm en ik ben maar 15. Het komt gwn door je hormonen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • gewoon ervan genieten.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • je zult nooit meer kunnen aftrekken dan dat je daar zin toe hebt   teveel bestaat niet, want dat kun je dan gewoon niet meer   je kunt met je piemel spelen en daarom niet altijd je zaad laten komen   Je kunt ophouden voor je je zaad gaat spuiten en iets anders doen en later ga je weer verder   Ook in bed kun je met je piemel spoelen en dan voor je komt, inslaap vallen Is me al vaak gebeurd, maar dan moet je wel goed vermoeid zijn die dag   Zo jongen 16 jaar maak je niet druk dat je te vaak afrekt : op je leeftijd is dit gewoon, maar je mag niet alleen aan aftrekken denken, er zijn nog andere leuke dingen te doen.  

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon doorfappen , is gezond en heel lekker.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • niks mis mee, is gewoon normaal en lekker ... lekker rukken is toch zalig .... doe je een ander niks mee aan

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde hoor kerel, vooral de laatste tijd. Denk nu minimaal 3/4 keer per dag op dagelijkse basis. Niks mis mee!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Vanaf dat ik 15 was begon m'n lul steeds vaker te jeuken en ging ik me ook vaker aftrekken. Nu gemiddeld wel 2x op een dag of avond. en blijf dat ook lekker voortdoen. Hij is ook van 15 naar zo'n ruime 17 cm gegroeid. Dus denk dat het gewoon normaal is want ben niet enige jongen van wie ik ken die dat doen, zeggen ze ook zelf, soms wel vaker dan ik zelfs

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik trek me nog steeds iedere dag af en het is gewoon een heerlijk gevoel. Die 16cm. is volkomen normaal zoals ook het hangen van je ballen. Je gaat misschien nog wel meer sperma spuiten, ik tenminste wel zo tot m'n 20ste was het ieder jaar meer maar ook afhankelijk van de situatie en mijn geilheid.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • allemaal normaal

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • klinkt allemaal heel normaal.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gebeurt wel dat ik me twee- of driemaal per dag aftrek maar dat doe ik geen dagen na elkaar: het wordt wat te gevoelig dan.
    16 cm is flink groot maar niet te groot denk ik.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik het zo lees ben je nu op de toppunt van je pubertijd en daar moet je gewoon van genieten.   Ook zal je pik en ballen nog iets groter gaan worden en dat is helemaal volgens het boekje van artsen :)   Je trekt je zo 3 x per dag af en ook dat is gewoon je hormonen en er zijn jongens die het vaker doen maar ook die het 1 x per week doen ook dat is heel normaal behalve als je het midden op straat of in een klas lokaal doet zoals bij mij op school al eens is gebeurt maar hij en ik waren de enige in de klas.   En jongen 14, maak je geen zorgen 11 cm is normaal de kans is groot dat de jouwe nog groeit zo niet dan is dat gewoon zo maar met 11 cm kan je ook kinderen krijgen en genieten het zou eerder een probleem zijn als je 30 cm en meer zou hebben.   Het staat leuk in je broek maar er zijn weinig vrouwen en mannen die het lekker vinden als ze door iemand met 30 cm worden geneukt.   Overigens is het zo dat de meeste mannen zo 9 cm hebben die ze ook werkelijk kunnen gebruiken, immers zit de onderbuik in de weg.   Maar mocht je toch 11 cm te weinig vinden kijk dan maar eens naar een gorilla die is oppermachtig groot maar dan heb ik het niet over zijn pikie van ruim 6 cm!, tja bodybuilding moet je maar niet aan beginnen denk ik dan.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 15 jaar en trek me 3 a 4 keer per dag af vindt eik te veel maar kan het niet laten.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is allemaal heel normaal wat je meemaakt. Toen ik 16 was trok ik me ook zo vaak op een dag af, en met ons doen zoveel jongens dat... Het is lekker en gezond! Je zit middenin je lichamelijke ontwikkeling, dus daar horen ook een groter wordende pik en grotere ballen bij. En wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat grotere ballen zorgen voor veel en goed sperma... Maak je dus niet ongerust!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • woooow 16 cm is wel extreem lang hoor!! Mijn piemel is maar 11 cm stijf

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, is wel normaal hoor. Als je wat ouder bent geworden neemt de frequentie doorgaans wel weer af.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Allemaal normaal.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten