Skip to content
14 reacties
1233 weergaves

Ouders naar buitenland

Mijn ouders gaan voor een jaar naar het buitenland voor het werk van mijn vader. Ze willen dat ik hier blijf en mijn school hier doe. Ik mag bij een vriend logeren dat jaar maar dan wel samen op een kamer. Nu ben ik bang dat hij mijn stijve ziet als ik wakker wordt. Soms komt hij uit mijn boxer. Wat moet ik hier tegen doen.

15 jaar
7 jaren geleden

14 Reacties

  • Wees blij dat je bij die vriend en zijn ouders kan blijven, en dat je niet in een vreemd land naar school moet, dan samen op een kamer niets mis mee toch, went zo. Ook een tijdje op een internaat gezeten door mijn ouders, had liever in jouw positie verkeerd, ondanks het wel mee viel,maar geef mij maar een thuis situatie.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van hierboven, gebeurt wel vaker. Mijn moeder heeft ook een jaar haar vriendin thuis gehad toen ze ong onze leeftijd was. Soms heb je het niet voor het zeggen en moet je van je werk naar het buitenland, dan is het voor de ouders lastig wat te doen. Hun kind meeenen voor een jaar en hele andere school geven zonder hun oude vrienden. Of het kind bij familie of vrienden laten verblijven en hun niet weghalen van school vrienden edg

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Welke ouders verlaten beide hun eigen kind nou voor werk? Tenzij er miljoenen te verdienen zijn maar ik denk toch dat niet veel ouders dat snel zullen doen. En dan bij een vriend logeren? vaag

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Begrijp het ergens wel t.s. Maar anderzijds wees blij dat je bij die vriend zijn ouders terecht kan. Zelfde situatie ongeveer en zit in een internaat,mis de vrijheid van uitgaan. Begin was moeilijk om je aan te passen omdat het nogal conservatief is. Maar mijn ouders beslisten en had niets te kiezen, dus liever gehad zoals jij nu,en met die vriend dit is geen probleem,alles went,zeker weten.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • is het erg pijnlijk als iemand "hem"ziet ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En ts hoe gaat het met het logeren.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Eigenlijk heeft jouw vriend hetzelfde probleem, als het een probleem is om een kamer te delen,logeer ook vaak bij een vriend en slapen ook op dezelfde kamer , ben je zo aan gewend,echt je weet over een tijdje niet anders.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mooie reacties ALLEMAAL. Echt gaaf om een heel jaar zijn kamer met jou te delen. Ouders lijken ook super. Wat jongen 18 zegt: jullie zullen je heel gauw broertjes voelen. Wil meteen met jou ruilen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • In het begin zal het onwennig zijn om elkaar naakt te zien maar na een tijdje ben je het gewend. Je zult toch elke ochtend moetten omkleden in de zelfde kamer en jullie zitten allebei in de puberteit dus ja jullie geaan elkaar met een stijve zien en misschien elkaar wel betrappen tijdens het aftrekken. Ik zou zeggen maak er geen groter probleem van als wat t is want je zit met twee pubers van de zelfde leeftijd dus jullie maken allebei de zelfde fase van je leven door. Ik zie ditmeer als een voordeel he kan nu van elkaar leren want je bent eigenlijk een soort van broer voor elkaar en dan ook van de zelfde leeftijd ik. Waarschijnlijk zal dit een soort tweeling effect gaan geven dat jullie elkaar juist veel gaan vertrouwen omdat je 24/7 bij elkaar bent en tuurlijk zal je wel eens n keertje ruzie hebben maar dat hebben echte broers ook.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat maakt het uit jullie zijn goede vrienden en je zit een jaar samen op een kamer jullie zullen toch schone onderbroekken moetten aan doen enz dus je ziet elkaar naakt zo speciaal is dat toch niet, elke jongen heeft een penis die stijf kan worden en elke jongen trekt zich af nouw woow wat heftig man.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarschijnlijk denkt jouw vriend net hetzelfde. Die schaamte verdwijnt vanzelf wel. Als je een kamer deelt heb je minder privacy.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Snel een wijdere boxer kopen. Je hebt grotere. Op het moment dat ie stijf is moet je gewoon meteen je broek aan doen en hem goed doen waardoor je oo kan staan en het niet opvalt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Met pyama of t-shirt slapen
    Ruimere boxers kopen zodat je ‘m misschien wat makkelijker wegstopt
    Nonchalant achterhalen of je vriend daar ook last van heeft

    Maakt toch ergens ook niet uit of ie ‘m ziet of niet?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Tegen doen? Waarom? Heb ook een goeie vriend die bij ons logeert wanneer zijn ouders er niet zijn. Altijd weer super gezellig. Roommates hebben dus geen geheimen voor mekaar. Je wou toch geen gordijn ophangen dwars door de kamer, hoop ik? Relax man.

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten