Skip to content
11 reacties
902 weergaves

Vraag aan jongens over webcam/foto's

Hey allemaal,     Graag zou ik wat willen bijverdienen. Ik zou dat kunnen doen met webcam en/of foto's maken en op internet verkopen ofzo. Wat vinden jullie hiervan? Groetjes!!

20 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • als je zeker weet dat er niks mee gebeurt kan het maar ikk zou eer voorzichtig mee zijn. en zowieso geen gezicht of zo erop.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bepaalde foto's aanvragen? Kijk bij mij ging het zo: in onze studentenkroeg komen ook docenten van de kunstacademie. Eentje vroeg of ik zin had om te poseren op de academie. Waarom niet dus? En op die manier kom je in contact met andere kunstenaars die ook op zoek zijn naar modellen. Maar begin hier nooit aan met wildvreemden!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wellicht zijn er mensen die bepaalde foto's kunnen aanvragen?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Twijfel of iemand wil betalen voor foto's van je lul alleen. Het net staat vol met gratis zulke foto's. Een mooie soft erotische fotoreeks of kalender gemaakt door een beroeps fotograaf. Perfect belicht in een mooi decor. Dat kopen de mensen wel.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Zeker niet, niet met gezicht! Bedankt voor de reacties!!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Sws geen foto van je gezicht er bij doen daar mee kunnen mensen verkeerde dingen doen

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Het feit dat je twijfelt geeft eigenlijk al aan dat het geen slim idee is. Als je geldnood hebt zou je toch wel wat meer moeten doen dan een erotische fotosessie. Dan ga je inderdaad al gauw het pronowereldje in.
    Dan kun je nog wel denken, leuk, seks hebben en ik krijg er nog wat centjes voor ook, win-win situatie. Maar bedenk je wel dat die foto's of films nog in lengte van dagen blijven circuleren op intternet, ook als het geld allang op is, en ook als je op een gegeven moment vrouw en kinderen hebt...

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Dank voor alle reacties! Wellicht wil ik erotische foto's maken (verzoeken van mensen ook). Ik weet niet of dit een slim idee is?!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Modelwerk kan goed betaald zijn. Ga eens langs bij een agency. Als ze jou zien zitten zullen ze jou een photoshoot aanbieden. Er is altijd vraag naar mensen die er goed uit zien. Stel wel vooraf je limieten want voor je het weet rol je in het pornowereldje.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat zou je dan verkopen? Foto's van je lul?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nouja, je bent meerderjarig dus het is niet illegaal ofzo.
    Alleen zul je een markt moeten vinden. Niet iedereen wil betalen voor webcamdiensten als het ook gratis is te vinden. Idem voor foto's. En als man heb je het wat dat betreft lastiger dan een vrouw.
    Je zult je dus in ieder geval moeten onderscheiden van de rest... Maar ik zou er niet op rekenen dat je behoorlijke bedragen kunt vangen...

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten