Skip to content
8 reacties
700 weergaves

wie heeft ook ouders,familie,die steeds vragen heb je al een vriendinnetje.

Het begon toen ik 16 was, ben nu dus 17, en nog nooit een vriendin gehad,maar weet ook niet of ik dit wel wil.
Omdat ik niet zeker weet of, en dit mogen jullie zelf invullen.
Maar steeds is het, heb je al een vriendinnetje,ben je weleens al verliefd geweest, ben je bang voor meisjes. Mijn opa en oma je wordt nu toch wel een grote jongen,of echt al een vent nu om te zien, populair bij de meisjes zeker, kan nog wel doorgaan, maar wie maakt dit ook mee,ben soms al zo onzeker.Wie ook ?

17 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Een aantal jaren geleden vroeg mijn moeder ook steeds of ik al een vriendinnetje had. Heb toen gezegd ja, maar niet voor vast. Ze heeft het daarna nooit meer gevraagd!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer dat als je op jongens valt je altijd moet weren en verdedigen en uit moet leggen, dat je meisjes heel lief en interessant vind om mee om te gaan alleen .. kijk dit bedoel ik, wat moet je uitleggen? hoeft een jongen die op meisjes valt toch ook niet.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 19 gevatte tegenvraag, je moeder was het wel duidelijk. Je bent 19 en nog geen ervaring, ik ook niet, maar zou wel zoals jongen 18 ook eens met een oudere vriend willen praten, maar wel iemand die me begrijpt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ook mee gemaakt. Onzekerheid werd groter en groter, toen ik een jongen ontmoette die ouder was als ik. Hij hielp me over mijn onzekerheid heen, te kiezen, mezelf geen rad voor de ogen draaien.En daardoor de durf had om te zeggen er komt geen vriendin,weet je, zag of zie hem nog als een soort van coach die me helpt mijn leven op de rail te zetten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn moeder vroeg ook regelmatig of ik al een vriendinnetje had, tot ik er genoeg van had. Toen heb ik mijn moeder gevraagd of ze misschien een buitenechtelijke relatie had (niet dat ik dat dacht hoor). Ze keek heel verbaasd, en ik zei toen dat sommige vragen vervelend zijn om te horen. Sindsdien vraagt ze niet meer naar mijn liefdesleven (wat ik trouwens nog niet heb, maar dat komt ongetwijfeld nog wel).

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zeg dan maar niets jongen 16 maar denk ook waarom, laat me het toch zelf op zoeken en laat me mijn eigen gang gaan, met jongen 23 eens,het komt vanzelf. al kan de keus van mij wel misschien niet hun keus zijn,dit maakt mij onzeker.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn familie vraagt het mij ook soms. Dan zeg ik lachend dat ik nog geen meisje heb maar dat het bijna komt. Terwijl ik vanninnen kapot ga van verdriet en weet dat dat misschien wel nooit gaat gebeuren, aangezien ik ook wat voor jongens voel. Ik haat dit. Ik kan er niet tegen...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat er ook komt, het komt vanzelf, dat heeft de natuur al geregeld. In die richting iets moeten omdat je omgeving bepaalde opmerkingen maakt of vragen stelt gaat je niets brengen. Als je zelf gelukkig bent met hoe het nu is, dan is dat goed. Je wordt ineens verliefd, dat slaat in als een bom en dan is het zo ver. Misschien wil je het dan wel van de daken schreeuwen, nou, dan horen ze het ook!

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten