Skip to content
32 reacties
27693 weergaves

Naaktstrand voor de eerste keer.

Heb vraag aan jullie.
Ben 2 weken geleden voor het eerst op het naaktstrand geweest. Ik ben zelf geen nudist en had eerst veel moeite er mee om mijn broek uit te doen. Toen ik eenmaal naakt was ging het wel. Vaak had ik een stijve penis en dat viel de rest ook op. Veel gezond maar niet gezwommen. later viel me op dat er veel ouderen er waren en geen jongeren. Zijn er nog meer jongeren rond mijn leeftijd ook wel is naar een naaktstrand zijn geweest voor de eerste keer ? Zo ja hadden jullie er ook moeit mee en de erectie in bedwang te houden ? Wat vonden de meiden er van en anders om naar de jongens toe ? Zijn er nog jongeren die nog met regel maat naar een naaktstand gaan of meren / plassen naakt recreëren rond mijn leeftijd ..?? Graag hoor ik van jullie MH

20 jaar
7 jaren geleden

32 Reacties

  • Ik ga al jaren naar naakstrand met m'n ouders en 2 broertjes. Ik ben de oudste. Wij zijn het gewend om vaak naakt te zijn en dat is best lekker. Ik heb er geen moeite mee om me te laten zien en de andere in ons gezin ook niet. Wel heb ik af en toe erectie maar dan ga je gewoon even op je buik liggen of aan wat anders denken. Niemand doet daar moeilijk over.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga zelf wel eens met vriend naar terrein bij Apeldoorn :-) Mooi terrein en heel gezellig. Nooit iets vervelends meegemaakt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Goedenavond jongen van 20. Ik ben paar dagen geleden op een naaktstrand geweest. Dit was tevens ook de eerste keer en vond het best spannend maar ook leuk. Iedereen was naakt en eigenlijk helemaal niet raar. Het waren vriendelijke mensen. Je voelt je heerlijk vrij. Helemaal nergens aan denken en gewoon relaxen. Ik schaam me niet voor mijn uiterlijk. Weet je ik ben net een paar dagen 13 en heb een piemel van 6 cm (slap) en een klein beetje schaamhaar. Lekker naar anderen kijken hoe die eruit zien. Hopelijk heb ik je geholpen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  •   ik ging alleen en dat ging ook.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik loop al lang met mn pa bloot thuis en ben vorige maand voor het eerst met hem meegegaan naar het naaktstrand, ik vond het heel relaxed. Ik kreeg toen ik thuis kwam wel meteen een stijve en heb me toen afgetrokken onder de douche... Was gewoon heel geil geworden van de hele middag in mn nakie lopen. Mn pa had ook een stijve en kwam opeens de badkamer binnen toen ik bezig was met fappen maar hij lachte een beetje en ging snel weer de deur uit.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17 ik heb precies het zelfde helaas

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het wel willen, maar ik weet niet met wie.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet wat B. is, maar ik denk in Noord-Holland. In het Zeeuwse is er ook zo'n strand waar ik weg blijf. Er zijn er gelukkig nog meer, waar het wel heerlijk naturistisch vertoeven is zonder dat soort sekstoeristen!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • o lol

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Precies collega20. Als het die "B." is wat ik denk dan kan ik je verhaal bevestigen. Het is daar deze zomer weer totaal uit de hand gelopen. Nu zet de gemeente politie in burger in en september komt het op de agenda van de gemeenteraad. Niks te vroeg want de fatsoenlijke naturisten beginnen er weg te blijven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben bij B. wel naar naaktstrand geweest. Werd erg lastig gevallen door jongens die sex wilde. In de bosjes stonden ze zich op mij af te trekken en spoten net niet op mij.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Het zijn bepaalde naaktstranden waar dit voorkomt, maar gelukkig op een groot aantal is dit niet aan de orde. Overigens kun je naar een naturistencamping e.d. waar dit zeker nooit voorkomt.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, ik wel dus. Al twee jaar staan we op een Russische site. Geen pornosite maar zo eentje die grossiert in naaktstranden, lockerrooms en shower toestanden. Een vriend belde me : wil je nou wat weten? We staan gadver met z'n allen in onze blote flikker op zo en zo. En jawel hoor, met de jongens tijdens een potje strandvoetbal. Kijk, als ze het eerst gevraagd hadden dan hadden we mss wel ja gezegd. Maar dat stiekeme gedoe daar houden we niet van. Verder is het geen drama maar het maakt je wel wantrouwig. Een smartphone verbod op naaktstranden zou een goede zaak zijn. Maar hoe handhaaf je dat?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben nog nooit een foto van mijzelf tegengekomen en heb nog niemand gehoord die een foto van mij tegen gekomen is.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, je moet altijd op je hoede zijn met mensen en telefoons, dat klopt wel. Toch is niet iedereen zo slecht en gebeurt het niet overal... Had je die ervaringen in Nederland of België?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En wat me het meeste stoort, is dat er aan public seks gedaan wordt alsof het doodnormaal is. En het zijn altijd weer homomannen die zich nergens nog voor schamen. Deze maand heb ik al drie keer mannen seks zien hebben. Met toeschouwers met hun lul in de hand. Gemeentebesturen sluiten de ene hop na de andere wegens wangedrag. Wel, ik denk dat straks ook nog bepaalde naaktstranden zullen gesloten worden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • What about naakstrand voor de laatste keer? Nou, bij mij dus het geval. Geen zin meer. Te druk en afgezien van wat kleuters is iedereen over 40. Iedereen in de weer met de smartphone. Hoe vaak ben ik al gekiekt? En waar komen die kiekjes terecht, denken jullie? Je hebt verdraaid hele sites met stiekeme foto's en zelfs video's van niets vermoedende mensen. Ik was de hele tijd gestrest daar en nu ben ik lekker relax. Hoef niet meer voortdurend om me heen te kijken wie me nou weer in het vizier heeft. Naaktstrand is voor mij gepasseerd station.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • toch een keer gaan.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Leuk dat ook mensen van mij leeftijd het naakstrand leuk vinden ik ben er helaas nog nooit geweest

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @j22 Zeker! ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten