Skip to content
35 reacties
6594 weergaves

Onderbroek onder zwembroek

Ben ik de enige die het raar vind dat jongens een onderbroek onder hun zwembroek doen?

15 jaar
7 jaren geleden

35 Reacties

  • Gewoon totaal fout, een onderbroek onder je zwebroek. Ook helemaal niet hygienisch.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • De binnenkant van een zwembroek kan ruw zijn en schuurt soms wat hard tegen je lul of ballen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het liefst wil je dat iedereen zo is als in de arme landen. Niet schamen voor elkaar en iedereen in het dorp of in de stad alles uit en zwemmen. Ik ga altijd naar een zwembad waar je naakt moet. Heerlijk fijn. En je glijdt sneller van de glijbaan af. Raad het iedereen aan. Shirt uit broek los schoenen uit sokken uit broek uit onderbroek uit en plons!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 14. Waar ging je naakt zwemmen? Het lijkt me wel tof om het eens te doen maar heb het nog niet geprobeerd.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dat vandaag voor het eerst gedaan en het was best geil en het voelde vrij

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben de jongen van de fietsbroek onder de zwemshort.

    Ik heb ook eens een aantal maal toen er niemand in het zwembad was 's morgens vroeg bij Landal met alleen me fietsbroek gezwommen, zonder short.
    Het zwemt een stuk prettiger omdat het water heerlijk langs de strakke broek verplaatst wordt, de short heeft dan wel weer een hoop weerstand tijdens het zwemmen en daarom is een strakke zwe,broek/fietsbroek met pijpjes wel prettig en praktisch.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • J14 boven mij, gewoon doen het is echt heeel lekker en geeft je ook nog eens een vrij gevoel. Ik hoor het wel

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vader zegt dat er vroeger naakt gezwommen werd als je arm was, en in een badpak (ook jongens) als je rijk was.
    Daarna werd er wel in de onderbroek gezwommen (dat gebeurt nu nog in arme landen) als je geen geld had voor een zwembroek, maar eigenlijk werd het materiaal van de zwembroek steeds beter (soepel, snel droog), en was het normaal om dus een zwembroek te dragen, en dan kon je dus een bobbel zien, maar dat was heel gewoon toen.
    Mijn vader denkt dat mannen en jongens steeds preutser geworden zijn, en daarom zwembroeken model korte wijde broek populair geworden zijn, en dat dat nog meer preutsheid veroorzaakte zodat jongens onderbroeken onder hun wijde zwembroek zijn gaan dragen.
    Ik heb dat ook gedaan, omdat iedereen dat doet, maar toen ben ik na gaan denken en toen heb ik eerst de onderbroek achterwege gelaten, dat voelt al veel lekkerder, en voor deze vakantie heb ik een strakke zwembroek gekocht. En eerlijk, dat voelt veel beter als je zwemt.
    Nu ben ik benieuwd hoe het zonder zwembroek voelt, mijn vader zegt dat dat nog veel fijner is, omdat het water dan onbelemmerd langs je vel glijdt. Maar ik weet niet of ik dat durf.....

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ikzelf zwem vaak met boxer onder mijn zwembroek maar dat is alleen omdat ik me daarbij fijner voel dus niet omdat ik me schaam, maar daarnaast privacy is toch niet iets om voor te schamwn..! ;p

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Daarom draag ik een fietsbroek onder mijn zwemshort jongen17. Blijft zeer goed op de plek zitten en droogt redelijk snel (ook de zeem). Een boxer kruipt bij mij altijd op en dan "schuren" mijn benen langs elkaar en door de fietsbroek glijd het als het ware. Tis wel een aanrader! Probeer het ook eens, je koopt ze al voor ongeveer 10 a 15 euro op internet (aliexpress nog goedkoper)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het vooral ook erg onpraktisch om een onderbroek onder mijn zwembroek aan te hebben. Het gaat dan zo schuren en die onderbroek blijft ook heel lang nat omdat het niet zo´n snel opdrogende stof heeft zoals je zwembroek.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige jongens doen dat omdat hun zwembroek geen netje heeft en dan kon je beter niet zonder onderbroek in je zwembroek gaan ofzo iets wat erop lijkt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Alleen zwembroek... of naakt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het raar! Het moet altijd weer Björn Borg zijn enzo... Gewoon "cool". Denken ze... Maar dat is mijn mening! ??

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja vind t ook raar, doe t nooit.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • J15 Klopt ik was ook vorig jaar in Italië de meeste campings hebben daar strenge regels dat je geen lange zwembroek mag dus alleen een korte zwembroek dan heeft het ook geen zin om een onderbroek d'r onder te doen. Vaak moet je ook hoofdcapjes in Italië dragen dat is pas verschrikkelijk...

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was een paar weken geleden in Italië, daar zijn bijna geen jongens die een onderbroek onder hun zwembroek doen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben die jongen die altijd een boxer onder mijn zwemshort draagt.

    Wat jullie zeggen klopt wel. Ik ervaar het idd als een statussymbool. En ja, iedereen van mijn vrienden doet het. Maar wat maakt dat uit? Ik vind het mooi/stoer staan. En ik voel me er goed bij.
    Dat ik preuts ben, klopt niet. Ik douche met voetbal altijd naakt en ga ook regelmatig na het zwemen in de 'grote' kleedkamer.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag er altijd een zwemboxer onder, dat netje wat erin zit zit echt niet lekker, en om in een zwemboxer te gaan zwemmen niemand in mijn omgeving doet dat dus dan moet het maar zo.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd J16

    12 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten