Skip to content
36 reacties
3580 weergaves

Speedo

Ik ga dit jaar met mijn ouders en zus naar Frankrijk op vakantie. We gAn daar camperen. Mijn moeder vertelde dat het op de camping verplicht is om in een speedo te zwemmen. Ik vind had helemaal niet leuk ik zwem altijd in een boxer met een short erover. In een speedo kunnen ze alles zien zitten en ik wil dat niet. Wie heeft hier ervaring mee?

15 jaar
7 jaren geleden

36 Reacties

  • In Frankrijk is van uit hygiënisch oogpunt een short verboden en de campingeigenaar krijgt een flinke boete als hij zich er niet aan houd en er niet streng op toeziet.
    Ik ben nudist en wij gaan altijd naar een naturistencamping daar is naakt in het zwembad verplicht, rondlopen met een broek aan wordt bij pubers vaak gedoogd, ik heb er geen moeite mee en vindt het heerlijk om naakt rond te lopen wordt je ook nog eens helemaal bruin.
    Ik begrijp eigenlijk niet wat het probleem is van zwemmen in een speedo, het zit veel lekkerder als een onderbroek plus short.
    Dat iemand je bobbel ziet en dan weet dat je een jongen bent wat is hier je probleem mee je bent toch ook een jongen en er is niemand die extra en expres naar je bobbel kijkt als je een speedo aan hebt.
    Ik roep op te stoppen met die preutse onzin en de zwemshorts wereldwijd te verbieden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moest dit jaar in Frankrijk ook zon strakke broek aan geloof me je valt echt niet op iedereen draagt er daar een. Blijf vooral in het water als je een stijve krijgt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Geef mij maar een zwemslip of zelf een zwemstring, word je mooi bruin van.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet je, ik heb jarenlang een grote wijde boxer aangehad, terwijl ik dat vreselijk vond. Het plakt en dat hangt. Daarna ben ik met wat moeite overgestapt op de strakke boxer. Het liefste wilde ik speedos dragen, die zitten het fijnst. Ik heb me te lang laten tegenhouden door de mening van anderen en dat iedereen er zo panisch over doet. Sinds kort draag ik alleen nog maar speedo's. Ze zitten heerlijk, houdt alles op zijn plek, en laten we eerlijk zijn... als je een goed lichaam hebt als man zijnde, waarom zou je dat dan niet mogen laten zien ? Ik krijg geen rare blikken of zo... ik draag ze nu altijd en overal. Voelt heerlijk. Dus gewoon doen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe aan wielrennen en als ik ga zwemmen doe ik een

    doe ik een jammer van speedo aan om het kleur verschil

    bruine benen ,als ik een gewone zwembroek draag

    zijn mijn bovenbenen wit! dus nooit geen gewone

    zwembroek !

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Andere j12 wij gaan ook altijd naar een naaktcamping en strand, idd heeeeeeerlijk

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • waar maakt iedereen zich druk over, doe wat je zelf prettig vind.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Als we in Frankrijk oo vakantie zijn zwemmen we altijd naakt, echt heerlijk maar je moet er van houden dat geef ik toe

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Zwembad een zwemslip of zwemtanga.
    Op het strand eens een zwemstring van gregg homme gedragen, heerlijk.
    Gaf wat reactie bij de meiden:)

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Laatste jongen van 16: wat doet het goed om te lezen dat er hier ook nog mensen zijn die gewoon nuchter blijven nadenken. Mijn moeder is een Française dus wij komen erg vaak in Frankrijk. Nog nooit aangestaard geweest. Ieder doet gewoon zijn eigen ding. Zelf ga je toch ook niet lopen gluren?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb de zwemshort jaren geleden al afgeschaft, dat geplak aan mijn benen vind ik vreselijk. Ik ben toen overgestapt naar de zwemboxer, lekker strak maar minder confronterend. Dat plakt, schuift en schuurt wat minder. Toch vond ik een speedo mooier, het staat mooier en schuurt en schuift en plakt niet. Ik durfde die stap niet goed te zetten, want als ik een speedo aan doe, ben ik vaak de enige in het hele zwembad die zo rondloopt. Toch heb ik een tijdje geleden besloten die stap te zetten. Vrouwen lopen immers toch ook schaars gekleed rond ? Ik vind het af en toe bizar om te zien hoe veel mannen zichzelf verstoppen onder een veel te grote zwemshort. Tegenwoordig loop ik dus alleen nog maar rond in een speedo. Ik zie vaak mensen kijken, vooral mannen, maar het raakt me nauwelijks meer. Het voelt heerlijk, en als ze willen kijken... dan kijken ze maar toch ? Een man in een speedo in het zwembad is een teken van zelfvertrouwen en lef. Dus in mijn ogen... draagt een echte man een echte speedo.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Jullie maken het jezelf wijs dat er iemand kijkt wat er in je zwembroek zit. Ik ga meerdere keren per jaar naar Frankrijk en meestal zijn die mensen op de camping bezig met hun eigen familie en letten ze er echt niet op wat die Nederlandse gast daar in zijn strakke zwembroek heeft zitten.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • De laatste tijd heb ik net iets teveel kniestoten moeten incasseren op waterpolo. Ik steek nu een tok in mijn speedo. Je bent beschermd en het ziet er nog imposant uit ook.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ach jongens, waar doen we moeilijk over ? Ik vind een speedo heerlijk zitten. Als ze graag iets willen ze, dan kijken ze maar. Wat is daar erg aan ? Vrouwen lopen er toch ook schaars gekleed bij ? Als je een lekker lichaam hebt, moet je het ook laten zien. Ik vind het heerlijk en draag alleen maar speedos als ik ga zwemmen. Ook in Nederland.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Net terug van vakantie, leuke vakantie vriendin ontmoet. Ook was er een leuk zwembad in de buurt waar je alleen in speedo achtige zwembroeken mocht. Natuurlijk kon ik geen nee zeggen toen ze me mee vroeg. Helaas had ik er zelf geen een, dus de iets te grote van m'n vader geleend wat nog wel ging.Dus tijdens het druk stoeien met haar kreeg ik een stijve en schaamde me kapot. Vriendin had het al gemerkt toen ik snel op de ligstoel op m'n buik ging liggen. Gelukkig kon ze er om lachen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • J18, ik verzon ook maar iets hoor, ik ben 12 en heb ook nog een kleine piemel, maar ik ben naturist dus mij boeit het niet veel

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Belachelijk, iets in je Speedo proppen zodat het lijkt dat je een lange leuter hebt. Wie kijkt daar nu naar als je aan het zwemmen bent? In het zwembad heeft iedereen een kleine door het koude water.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • J15, misschien kun je wat in je speedo proppen, alleen geen idee wat...

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij gaan ook naar Frankrijk over een week en ik heb ook een zwemslip gehad van mijn moeder. Normaal draag ik altijd een short. Ik ben bang dat ze mij gaan aankijken omdat ik maar een heel kleintje heb. Hij is maar 3,5 cm slap en dan zie je geen bobbel in zo'n slip. Stijf is hij wel 15cm. Ik schaam mij hiervoor en durf hem niet goed te dragen heb liever een short.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen16. Gelukkig doet niet iedereen hier zo bekrompen. Er komt langzaam verbetering.In de sixties en seventies was Nederland koploper van de seksuele revolutie. Daarna ging de slinger weer helemaal de andere kant op. Alvast mooie jaren gewenst in dat heerlijke land! Bofkont!

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten