Skip to content
22 reacties
219 weergaves

Kosten kleding

Wat vinden jullie van schoenen van 400 euro en een broek van 650 en trui van 300. Is dit normaal als je zo iets elke dag draagt?

18 jaar
7 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik heb een paar kledingstukken van 100-200 euro maar daar blijft het bij. Stel je valt een keer en je hele gucci trui ligt aan gort. 400 euro down the drain. Ik houd t lekker bij hm basic.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk je kan ook stoer komen doen door dit soort dingen te benoemen terwijl ik schoenen heb van 900 euro en de rest bailling Nike alles maar shirtjes boven de 150 euro vind k een beetje belachelijk omdat je je geld aan leuke dingen kunt uitgeven en niet aan een shirt waar je uitgroeit een ps4 groei je niet uit een nieuwe telefoon groei je niet uit......

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan me niet voorstellen dat een 18 jarige al zoveel verdient, voor mij een groot leugen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het niet normaal om zo veel geld uit te geven aan kleding. Ik hoop dat je op jezelf woont? Want anders vind ik het echt te decadent; op kosten van je ouders leven en je eigen geld uitgeven aan absurde luxe.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • J 18 jouw manier van schrijven en hoe je het schrijft, is iemand van mijn leeftijd. Net zo'n onzin verhaal als de Ts. Laten we dit onderwerp maar stoppen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • J15, je vergeet erbij te zeggen dat dit HELEMAAL niet leuk is voor de jongens op dit forum waarvan de ouders het niet zo breed hebben.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn papi en mammie geven mij niks ik verdien zelf heel veel geld misschien wel meer dan mijn ouders nu of even veel dus dat komt wel goed en ik ga nog veel meer verdienen dan in nu al doe

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou helemaal top dat we nu weten dat je pappie en mammie rijk zijn! En nu..??... Moeten we je stoer vinden omdat je ouders je kapot verwennen?! Of moeten we je becomplimenteren dat je ouders onnodig veel geld aan jouw kleding uitgeven?! Als je straks zelf geld moet maken dan zak je helemaal in elkaar omdat je pappie en mammie je je hele leven lang alles hebben gegeven. Hou toch op joh en hou rijkeluitjes praat voor je!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan zijn je ouders vermogend en gek. Mijn ouders verdienen ook genoeg; pa belastingadviseur, en ma huisarts. Maar dat soort dure kleding krijg ik niet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik hou ook nog geld over barst van het geld daarom maakt het mij niet zoveel uit. Want ik hou toch nog zoveel geld over

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Veelste duur dat mag ik echt niet hoor

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, 650 euro is normaal voor een stuk of 10-15 broeken, 300 euro is normaal voor 10 truien en 400 euro is genoeg voor 4-6 paren schoenen. Je moet het zelf weten, maar dat geld kun je zeker aan veel nuttiger zaken besteden. Voor de prijs van die outfit samen koop je bijvoorbeeld best wel een leuk autootje als je beginnend bestuurder bent.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag fsbn en smog, mooie broeken, groot assortiment en veel verschillende maten en verhoudingen (smal, alleen onder smal, normaal, enz...) en natuurlijk betaalbaar. Maar als jij je daar prettig bij voelt, draag het gewoon. Denk er natuurlijk aan dat je wel wat geld over houdt, voor je rijbewijs bijvoorbeeld.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb yeezys gekocht voor 900 euro en dat waren alleen nog maar m'n schoenen .........

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • nee waarom zou je dat willen

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Absurd. Waarom zou je zoiets kopen? Alleen maar omdat er een merkje op staat? Belachelijk

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Alk jij je zulk soort kleding kunt permeteren, waarom zou je dan niet doen? Sommige jongens kennen niet beter dan wibra en de zeeman, ik zelf koop bij tommy en soms bij larf! Maar in mijn ogen maakt me niet zo uit hoe iemand zich kleedt!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Vind ik niet maar ik zou ook graag stone island kenzo gucci dsquared dragen maarja.. dat geld heb k niet

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk niet dat de meeste mensen dat doen, maar als iemand zij geld eraan wil geven houd niemand je tegen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Is dat in de koopjes?

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten