Skip to content
123 reacties
3159 weergaves

hoe ziet jou outfit eruit?

Hey. Mijn outfit bestaat meestal uit schoenen van nike, een witte slip, een blauwe / zwarte spijkerbroek met een bruine riem, een poloshirt (dichtgeknoopt) en heel af en toe een t-shirt en vaak het voorste deel van mijn shirt in mijn broek zodat je de gesp van mijn riem kan zien. Hoe ziet jullie outfit er meestal uit?

15 jaar
7 jaren geleden

123 Reacties

  • Vandaag droeg ik mijn grijze skinny jeans, witte riem, wit overhemd in mijn broek en helemaal dicht foute kersttrui. Mn riem is zichtbaar.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag elke dag een ander outfit. Mijn favoriete die ik tevens laatst aan had is, een oversized Thrasher trui, tuinbroek, lange, witte sokken die je over de truinbroek doet, als laatst FILA distuptor schoenen (voor vrouwen). Het ziet echt leuk uit.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben meestal wel redelijk netjes gekleed. (skinny)jeans met daarop trui en/of overhemd of een polo. Vandaag een blauwe skinny, wit overhemdje en blauwe trui erover.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb vandaag een spijkerbroek en rood/zwart geblokt overhemdje aan. Die draag ik over mijn broek met alle knoopjes dicht.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 14: Ik koop mijn polo’s van bij de Score. Daar hebben ze ook kortere modellen. Maar t werkt natuurlijk alleen in combi met je broek die ook wat lager moet zitten. Anders moet je eens aan je vrienden vragen waar ze hun kleding kopen.
    Een zwarte brede riem van Chasin’ is vet. Ze hebben ook een zwarte riem met dubbele pin in de gesp. Die is echt supercool!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Uhhh, telt helemaal nix ook mee!!

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen16: bedankt voor de tips. Ik heb redelijk brede schouders voor mijn leeftijd dus als ik een kleinere t-shirt of polo draag dan passen mijn schouders er niet meer in, dusja. Ik draag mijn polo gewoon los dus niet in mijn broek gestopt en met alle knoopjes dicht. Waar koop jij dan korte polo’s? En ik heb trouwens een zwarte brede leren riem van Chasin’.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @Jongen14 Je riem zichtbaar laten is echt stoer. Vooral bij een polo. Je voorste deel van je shirt achter je gesp is niet per se raar hoor. Maar als je er niet van houdt raad ik je aan een korter shirt te nemen of je broek wat lager hangen. Wat voor riem heb je precies? En hoe draag je je polo? Ik hoop dat mn tips je hielpen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • paars t shirt, grijze korte jogginbroek, boxer muchachomalo enkelsokken en sneakers

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag momenteel een zwarte hoodie, een zwarte joggingbroek, zwarte enkelsokken en een kleurrijke boxershort van On That Ass.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Vandaag draag ik een grijze skinny met daarop een lichtblauw overhemdje (over mijn broek en tot het bovenste knoopje dicht) Daaronder witte sneakers.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 14: het is natuurlijk supercool als je je riem kan zien als je staat. Je shirt moet dan niet te lang zijn én je moet lager zittende broeken dragen. Dan komt t goed 😉. Ik doe soms wel het voorste deel van mn shirt een beetje nonchalant achter mn riem. Dat ziet er best goed uit.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Op dit moment wit t-shirt en sokken. Meer niet. Ik woon op mezelf

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Draag geen slips of boxers. Heb verschillende broeken, meest spijker en mogen niet te ruim zitten. Leuk shirtjes met print, heb voor netjes ook bloesjes Schoenen meestal Nike en enkelsokken.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb vandaag rode polo aan en een blauwe short met een brede zwarte riem en zwart-witte sneakers. Ma bij al mijn vrienden zie je hun riem wanneer ze gwn rechtstaan. En je t-shirt achter je gesp steken is echt raar. Dus hoe kan hoe kan ik ervoor zorgen dat je me riem kan zien zonder dat het er raar uitziet?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Nu een beige broek met mn studsriem eromheen met vijf rijen kleine piramidevormige studs. Rode sneakers. Erboven een hoodie zonder iets eronder en een rood petje.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • op dit moment mijn fietskleren. Ben net terug van wielrennen. Maar vandaag had ik aan: lichtblauwe skinny, donkerblauw overhemd van abercrombie en witte sneakers.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • te warm deze dagen, ik loop in mn boxer... :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Traingspak van Nike

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb nu een strak donkergrijs shirt aan, een beige short met een brede witte riem erom. Verder heb ik witte sneakers aan. Lekker zomers en stoer.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten