Skip to content
13 reacties
4322 weergaves

Nodig pissen

Voor mijn werk moet ik vaak lange stukken bij iemand in de auto zitten, of lang achter elkaar werken zonder wc in de buurt. Nu komt het wel voor dat ik super nodig moet, maar er dus geen gelegenheid is om te gaan. De laatste tijd merk ik dat ik hier soms best opgewonden van wordt, geen idee waarom eigenlijk. Hebben meer mensen dat?     Vorig jaar had ik het voor het eerst. Toen ging ik met vrienden met de auto op vakantie naar Kroatië. Ik zat met twee maten van me achterin, en moest na 2 uur eigenlijk al best wel pissen. De bestuurder (ook een vriend van me dus) rijdt vaak lange stukken achter elkaar, dus na iets van 4,5 uur zijn we pas voor het eerst gestopt. Ik wist niet hoe snel ik bij de wc's moest komen, het ging echt bijna fout. Eigenlijk had ik moeten vragen of hij wilde stoppen, maar daar schaamde ik me best wel voor. En ik merkte dus voor het eerst dat ik het ophouden best wel een opwindende situatie vond, al was het ook wel pijnlijk.     Volgende week ga ik weer op vakantie met diezelfde vrienden, dus ik ben benieuwd wat er dan gebeurt.      

20 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb 1 keer gehad dat ik heel dringend moest pissen. Toen gingen we eerst nog picknicken met school en ze vroegen of ik drinken wou hebben maar ik stond al een half uur op ontploffen. En dan eindelijk heb ik dan toch een wc gevonden maar het moest toch geen vijf minuten langer duren

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 20: Nee, ik herken dat niet, dat ik in het zicht van de haven al begin te plassen. Ik heb soms wel dat ik niet goed leeg plas, omdat ik me dan opgejaagd voel. Bijvoorbeeld als er iemand heel dicht achter me staat te wachten (bij plaskruis op evenementen) of tijdens het wildplassen als er iemand dicht bij me in de buurt komt. Als ik dan m'n piemel terugstop, loopt er nog een straal uit en heb ik een natte boxer. Dat voelt niet heel prettig, maar lijkt me toch lang zo erg niet als helemaal in m'n broek gezeken.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @Jongen van 21: Ja bij mij is het wel eens fout gegaan toen ik te lang door ging. Ik zat toen achterin de auto bij vrienden, onderweg terug naar huis na een verjaardag aan de andere kant van het land. Toen we vertrokken moest ik eigenlijk al naar het toilet maar ik vond het wel een spannend idee om niet te gaan en het nog 1,5 uur te moeten ophouden in de auto. Dat was het ook, tot het laatste half uur aanbrak. Toen was het echt niet meer leuk (mn spieren begonnen te trillen enzo), dus toen heb ik een soort van gesmeekt bij de bestuurder of we bij het volgende tankstation alsjeblieft konden stoppen. Dat was na ong 10 minuten en toen we op de uitvoegstrook reden, begon ik een paar stralen te verliezen. Misschien ken je dat wel, dat je lichaam weet dat je bijna mag en dat ie dan al opgeeft. Mn hele boxer was nat, maar gelukkig zag je dat niet omdat ik een donkere broek aan had. Het had echt geen seconde langer moeten duren of mn vrienden hadden het gezien/geweten.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 20: Nee, nog nooit foutgegaan. Bij jou wel? Ik zoek aan de ene kant heel erg het punt op waarop het fout kan gaan, maar aan de andere kant lijkt me dat toch heel naar.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Het voelt wel lekker als k de plas laat stomen na lang ophouden maar daarbij denk ik toch niet aan een orgasme.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Wanneer je heel lang je plas hebt moeten ophouden en je kan dan eindelijk, dan voelt het net zo lekker als klaarkomen. Bij mij toch. De ontlading is even groot. En ze duurt veel langer. Maar het is vast ongezond idd. Maar ja, lekkere dingen zijn meestal ongezond, of verboden, of je word er dik van. :-)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • te lang ophouden van je plas is gevaarlijk en wordt echt afgeraden! als je voelt dat je moet, ga dan zo snel mogelijk bij de eerste gelegenheid. er is niets sportief of gezond aan ophouden, niets-zeggen of afwachten wanneer een ander iets zegt. zolang je niet elke 5 minuten moet, is er niets aan de hand en is het een gewoon natuurlijk proces, niets om je voor te schamen of moeilijk over te doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 21
    Wow dat is echt super herkenbaar :) Leuk om te horen dat meer mensen dit soort situaties wel hebben. Vooral dat in de auto stappen terwijl je eigenlijk al best wel nodig moet vind ik een nice idee en doe ik regelmatig. Is het bij jou nooit echt fout gegaan?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik herken dit heel erg. Ik vind het op een of andere manier ook een fijn gevoel als ik nodig moet plassen. Ik stap bijvoorbeeld vaak in de auto terwijl ik al nodig moet en probeer dan zo lang mogelijk door te rijden en een situatie te creëren waarin ik me echt zorgen ga maken of ik het niet in m'n broek ga doen. Het spannendst is het natuurlijk als er dan iets onverwachts gebeurt; een brug die open staat of een file. Toch plas ik nooit in m'n broek, ik houd het altijd net lang genoeg vol. Het idee dat ik mogelijk in m'n broek zou kunnen plassen vind ik opwindend, als het echt zou gebeuren, dan zou ik me, denk ik, toch heel ongelukkig voelen.

    Je schamen om te vragen of er voor jou gestopt kan worden herken ik ook heel erg. Bij vrienden schaam ik me niet om het te vragen, maar ben ik bang dat ze om te plagen dan juist niet stoppen met de kans op een natte broek en een vreselijke vernedering in het vooruitzicht. Ik houd het dan maar stilzwijgend zo lang mogelijk op.
    Met meisjes erbij vind ik het niet mannelijk om de rit te moeten onderbreken voor een plasje en stel ik het ook zo lang mogelijk uit.

    Vorig jaar ben ik met mijn ex en haar ouders op wintersport geweest en moest ik op de terugweg ook super nodig plassen. Ik schaamde me toen ook ontzettend om aan haar vader te moeten vragen om te stoppen en heb eerst anderhalf uur lang gehoopt dat een ander (we waren al twee uur onderweg) wel eerder zou vragen om een stop dan ik. Op een bepaald moment werd ik echt heel angstig dat het mis zou gaan. Ik moest me echt heel erg concentreren op het inhouden en kon bijvoorbeeld niet echt meer een gesprek voeren; alleen nog korte antwoorden geven. Ik zat ook heel erg te zweten. Toen heb ik eerst nog een hele tijd mezelf er in mijn hoofd van moeten overtuigen dat in je broek plassen achterin de auto van de ouders van je vriendin toch echt veel beschamender is dan vragen om een plasstop. Toen ik uiteindelijk al mijn moed bij elkaar had geschraapt bij de naderende afrit van een tankstation, waren we door mijn aarzeling het te vragen de afrit al weer zo goed als voorbij voor ik mijn vraag had uitgesproken. De volgende afrit was een parkeerplaats langs de snelweg zonder voorzieningen. Normaalgesproken zou ik niet met een meisje en haar ouders in de buurt ergens tegen een boom of stuik gaan staan zeiken, maar nu was de wanhoop wel zo groot dat ik toch maar vroeg om even bij deze parkeerplaats te stoppen. Helaas antwoordde haar moeder dat er geen wc was dus dat we beter even konden doorrijden naar het volgende tankstation. Natuurlijk durfde ik niet te zeggen dat ik bang was dat ik dat niet meer zou halen.
    Gelukkig hield ik het tot het volgende tankstation en probeerde ik niet te opvallend hard richting de w.c.'s te lopen. Toen ik bij een urinoir stond te plassen, kwam tot overmaat haar vader ook nog naast me staan. Ik probeerde daarom wat rustiger te plassen (ipv als een paard) en schaamde me ook dat ik nog steeds stond te plassen, terwijl hij zijn handen al stond te wassen (en later binnen was gekomen). Een poging om het dan maar snel af te ronden, mondde uit in een natte boxer. Maar die was toch al vochtig van het zweten.
    Nog nooit was ik na mijn kindertijd zo dicht in de buurt gekomen van broekplassen!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen15 waarom stopten jullie niet vaker dan? En heb je er nu niet veel last van na een paar uur?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moest vroeger ook vaak een luier aan in de auto. We reden toen enorme lange stukken. Nu nog steeds maar nu lukt het me wel.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dat wel opwindend, maar ik hou het niet zo lang vol. Voor mij is 2 uur wel het maximum, als het dan al niet fout gegaan is :-(
    Als wij op vakantie gaan moet ik dus altijd een luier aan in de auto van mijn ouders. Dan probeer ik toch mijn plas wel op te houden, maar als het fout gaat blijft alles tenminste wel droog.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het niet leuk als ik mijn plas lang moet ophouden en wordt er ook niet opgewonden van.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten