Skip to content
11 reacties
1660 weergaves

Raar maar ook spannend

Hoi, ik kwam laatst bij een meer met een strandje aan de weg en een pad wat richting de bossen die half om het meer stonden waar dus kleine prive strandjes zijn. Bij die prive strandjes waren dacht ik 2 naturisten. Een stukje verder kwam ik een oude man tegen die in eens voor mijn neus zijn pik tevoorschijn haalde en begon te rukken, toen probeerde hij mij door mn zwemshort bij mn lul te paken maar ik sloeg zijn hand weg en liep snel verder. Weet iets verder zag ik mensen in de bosjes sex hebben, toen wist ik dat ik echt op de verkeerde plek beland was en ben snel via een andereroute weg proberen te lopen maar op deze route zag ik een jongen van 16 en die wilde chillen met mij, dus ik dacht dat is gewoon samen zwemmen, gaan we verderop aan een leeg prive strandje zitten begint ook deze gast mij te betasten. Maar ook al ben ik hetro ik raakte wel opgewonden door hem maar ben toen met t smoesje dat ik naar mn oma moest weg gegaan, achteraf gezien vondt ik het best wel een geil idee om een keer met een jonge te experimenteren. Wat moet ik nu doen. Want ik heb echt altijd al relaties met meisjes en val eigenlijk alleen op meisjes en niet op jongens. Sorry voor de lap text als je hem helemaal hebt gelezen graag tips. En nee dit is geen nep verhaal Poosts van dat t nep is hoef je niet te platsen want daar heb ik geen hulp aan. Dus neem je me serieus pls help dan, en ja zelf geloofde ik het eerst ook niet.

15 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • Experimenteren met het eigen geslacht val voor een hetero onder biseksuele handelingen.Zo lang dit bij experimenteren blijft, is men nog hetero- seksueel. Leidt dit echter tot constante omgang met beide geslachten, dan is er sprake van biseksueel zijn. En in geval men uitsluitend op hetzelfde geslacht blijft vallen, is dit volgens De Grote van Dale kenmerkend voor het homo zijn. Ik zelf ben ook aan het experimenteren geweest, maar ben er mee gestopt toen ik smoor verliefd op een meisje werd. En mijn opgedane ervaring de omgang met haar ten goed is gekomen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen17, je hebt groot gelijk dat je wegblijft van die plekken. Laatst fietste ik erlangs en de parking zag blauw van de zwaailichten. Dat kan twee dingen betekenen: of er gebeurde weer iets ergs, of de politie hield weer een grote schoonmaak operatie.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk zelf dat ik gay ben, maar lees altijd veel reactie's zoals bijvoorbeeld jongen 20 die heeft het over expimenteren en een kennis,wat niet zeggen wil dat hij homo is . Wil dat misschien zeggen dat ik toch geen gay ben omdat ik wel eens ingegaan ben om samen met andere jongens ook wat te doen, zonder verliefdheid,moeilijk. Maar wel eens dus met veilig vrijen, alleen daarom zou ik zo'n ontmoetingsplaats al mijden, te veel risico lijkt me.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Of je nu hetero of homo bent, het maakt niet uit.
    En om eens te experimenteren met het zelfde geslacht is niets mis mee.
    Het is een ervaring die je rijker maakt.
    Niet geschoten is altijd mis.
    Misschien vind je het wel erg opwindend.
    Ik heb zelf ook een kennis waar ik naar toe ga om spannende dingen te doen. Wil niet zeggen dat ik dan persé homp ben.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Mannen die op zulke plekken rondhangen, hebben ongeveer 5 contacten met andere partners. PER DAG. Reken dat even uit over de hele zomer en je komt een eind boven de 500 sekscontacten. Het kan dus niet anders dan dat daar besmette mensen bij zitten. Vaak zijn het getrouwde mannen uit de stad die een dubbel seksleven hebben. Zo besmetten ze thuis ook nog eens hun vrouw.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 18,   Met afwerkplek bedoeld hij een homo ontmoetingsplaats dus geen sekswerkers.     Maar als je echt een keer wilt proberen met een jongen zorg er dan voor dat je zelf condooms mee neemt als je wilt neuken.     Juist omdat je nu op "ontdekkings- reis" wilt gaan is het beter om ook op alles voorbereid te zijn.     Zelf ga ik ook vaak naar naakt stranden en ook ik heb dit jaar het mee gemaakt dat een jongen seks wou maar hij had niets bij hem en ik wil geen seks zonder condoom gelukkig kreeg ik er een van iemand.   Hopelijk zie ik hem snel weer.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • In een bos bij ons in de buurt is zo'n afwerkplek. Toen ik 16 was, liep ik er wel eens door. Dat was super spannend en geil. Ik genoot er van : een hele meute hijgende en zelfs rukkende mannen achter me aan. Iedereen wou me hebben. Een prooi en jagersspelletje. Seks heb ik nooit gewild. Alleen uitdagen. Maar na een tijdje dacht ik: wtf ben ik mee bezig. Nu fiets ik er in een wijde boog omheen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zegt het zelf al, klinkt ongeloofwaardig. Maar goed, dat wil je niet horen. Kan het zijn dat je het hebt gedroomd en dat als waar gebeurd hebt ervaren? Of was je op een "afwerkplek" voor homoseksuelen? In het laatste geval zou ik aangifte doen van seksuele intimidatie en aanranding. In het eerste geval zou ik hulp zoeken bij een psycholoog.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Blijkbaar kwam je per ongeluk op een gay ontmoetingsplek terecht. Dat is niet zonder risico. De kans op soa's en aids ligt daar vele malen hoger dan in het gewone gay circuit. Plus dat die plekken ook bekend zijn bij gay-bashers (potenrammers). Ik snap best dat je wat fun wil met een andere jongen (heb ik vroeger ook gedaan) maar vermijd die gevaarlijke cruising areas. En ja, ik heb heel jouw verhaal gelezen en vond heel spannend.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je mag het best spannend vinden,dit is gewoon iets onbekend en daarom al spannend misschien.   Toch zou ik hier niet weer naar toe gaan, en waarom, uit veiligheid,zoek dan een jongen die je kent, en waarvan je zeker weet dat hij geen drager is van een soa, of erger nog, klinkt oud bollig, ben zelf gay maar veiligheid en zuinig op mijn lichaam staat bij mij nr één, maar vind jouw twijfels heel normaal, veel herkenning ook voor heterojongens denk ik.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kan best hetero zijn en het toch spannend vinden om voor een keertje met een jongen te experimenteren. Niet uit liefde, maar gewoon uit geiligheid.
    Dus als je daar voor open staat, en nieuwsgierig bent , dan probeer je het toch gewoon een keer ?

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten