Skip to content
16 reacties
3052 weergaves

Vriendje heeft mijn piemel gezien en aangeraakt

Laatst ging ik bij een vriendje logeren. We sliepen samen op een kamer. Ik ben iemand die niet snel slaapt maar ook niet snel kan reageren als ik mijn ogen al een tijdje dicht heb. Nou ging mijn vriendje toen hij dacht dat ik sliep mijn deken aan de kant leggen en mijn broek en onderbroek uittrekken. Vervolgens pakte die een lampje om goed te kunnen kijken. Hij ging eerst aan mijn balzakje en mijn balletjes voelen. Hierna ging hij mijn piemel aangeraakt en mijn voorvelletje naar achter doen. Toen hij klaar was deed hij mijn onderbroek en pyamabroek omhoog en legde die mijn deken weer terug. Hij heeft hier verder nooit iets over gezegt tegen mij. Mag dit zomaar en hebben jullie ook wel eens zoiets meegemaakt?

12 jaar
7 jaren geleden

16 Reacties

  • Jongen16, of een reactie wat toevoegt aan de discussie dat maken we zelf wel uit.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @j14, dan snap je niet echt wat ik bedoel. Het draagt namelijk helemaal niks bij, als je als individu op een forum zegt dat je enkel op meisjes valt, en dat je dat niet geil vind dat een gast aan je pik zou zitten. Deel dan mee in het gesprek en vertel dan wat meer. Ik denk dat het niks toevoegt als je zegt wat je eerder schreef. Dus who cares? Nu snap je mij misschien beter.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j14, je bent alleen op meisjes? Ik bedoel, wat denk je precies toe te voegen om enkel te schrijven dat je het niet geil vind en dat je op meisjes valt? Who cares?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dit zeker niet geil, maar ben ook meer op meisjes.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jaja @jongen22, nou ik vind idd ook geil, maar het lijkt of jij iedere jongen/man op aarde kent, want volgens jou vind iedereen het geil. Best een vreemde redenatie.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • jongens spelen graag met mekaars piemel en dat is normaal jullie moeten het gewoon durven zeggen en als iemand stiekem aan je piemel en zak komt, moet je dat zeggen en als jet het leuk vind doehet ook bij hem en dan genietn jullie toch van mekaar
    als je het niet graag hebt dan moet je het zeggen maar wie heeft dat nu niet graag???? iederreen houdt daarvan en het is ook heel leuk en als je veel zelf met je piemel speelt is het dan toch een leuke afwisseling het doet dan misschien nog meer deugd dan alleen dus gewoon doen en niet zo preuts zijn : je mist hierdoor heel wat kansen en die komen nooit meer terug

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zolang het iets is tussen 2 jongere jongens, zou ik het eerder zien als 'kwajongensstreek ', 'deugnieterij' of 'jeugdzonde' ; eerder dan veroordelend met het vingertje te staan zwaaien en te roepen ' mag niet hoor ! '. Toen ik 14 was, logeerde een vriendje bij mij voor een week. Op een nacht werd ik wakker en voelde ik dat hij met mijn piemel aan het spelen. Ik zei niets en liet hem doen, omdat ik het wel lekker vond. Ook de volgende dag heb ik er niets van gezegd. Maar de nacht daarna deed ik gewoon hetzelfde bij hem.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Beetje lastig dit, maar ik denk dat het niet al te moeilijk kan zijn. Je zegt dat je niet sliep, dus, als je het niet wilde wat hij deed dan had je dan tegen hem kunnen zeggen. Maar! Hij dacht dat jij sliep. In dat geval is hij dus echt wel strafbaar. Hij had jou om toestemming moeten vragen, want hij kon ook niet aan je zien of je het oke vond. Ik weet dan wel zeker dat dit echt gewoon strafbaar is. Maar ik snap niet zo wat je vraag is. Want als ik je topic lees dan vond je het volgens mij niet erg wat er gebeurde.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zal dit niet goed vinden. Je vriendje gaat toch niet zo maar bij jou piemel kijken en bij jou zakje met ballen. Ik zou het hem zeggen. Ik laat dit bij mij ook niet toe.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook zoiets meegemaakt toen ik 14 was. Ik was op kamp met de jeugdbeweging en wij sliepen toen met meerdere jongens in een tent. Op een nacht werd ik gewaar dat er iemand aan mijn piemel zat. Ik deed alsof ik sliep, maar omdat het zo donker was kon ik ook niet zien wie het was. Hij had mijn piemel uit mijn pyamabroek gehaald en speelde ermee tot ik klaarkwam. Ok, dat mocht niet, maar omdat ik ervan genoot heb ik hem laten doen.




    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit mag niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb dat ook pas gehad met school: werkweken in de praktijk en daarbij verbleven we in een huisje op een vakantiepark met 4 man en twee slaapkamers dus 2 op 1 kamer. Er was een stapelbed, daar lagen de andere 2 en een tweepersoonsbed, daar lag ik met een andere jongen. Ik was s'nachts even wakker en na een paar minuten voelde ik zijn hand in mijn billen knijpen. Hij voelde even een paar seconden aan mijn kont, maar daarna heb ik niets meer gevoeld, deed of ik slaap. We hebben het er de volgende dag niet over gehad. Misschien was hij ook nieuwsgierig. Ik doe zelf niets met homosexualiteit en hij lijkt me ook geen homo maar hij had wel een leuke tweelingzus, dat is tot nu niets geworden;).

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou een papiertje nemen en daarop schrijven : ' ik weet wat je die nacht gedaan hebt ' , met je naam daaronder, en dat ongemerkt in zijn jaszak steken. Als alles goed gaat komt hij zich misschien verontschuldigen en dan vraag je hem waarom en wat hij wil doen om het goed te maken ?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • hangt er vanaf af hoe oud je vriendje is he als hij jonger dan 18 is is dat niet zo erg maar als hij ouder is dan 18 jaar kun je klacht neer leggen maar de vraag is vond je het leuk

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, dat mag hij niet. Als hij dit soort dingen met je wil doen, moet hij je om toestemming vragen. Hij mag niets doen wat jij niet wilt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je zo goed weet wat je vriendje allemaal met je deed, waarom liet je hem dan begaan ? Ik denk dat je wil weten waarom hij dat bij jou deed, maar dat je het zelf wel spannend vond. Volgens mij vindt hij jou misschien wel leuk, maar durft hij niet openlijk toegeven dat hij met jou wil experimenteren.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten