Skip to content
13 reacties
528 weergaves

Foute chat?

Hoi, ik chat sinds een tijdje met een jonge van 15. Zijn eerste vraag is steeds of ik me uit wil kleden. Dan ben ik in me blootje en vraag of hij iets wil laten zien. Dat doet ie nooit. Of zijn moeder komt boven, of hij moet vroeg naar bed. Ik zei het tegen een buurjonge die ook 15 is. Hij zegt dat die jonge met mij wil chatten om alleen mij bloot te zien. Hij vindt het ene foute chat. Wat vinden jullie?

11 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Lijkt mn een lekkere pik neem je in vertrouwen top!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • hey, goed dat je gestopt bent, rnaar ook super van je buurjongen dat hij je hielp. Is hij geen leuke jongen voor je ? Zo te zien geeft hij om je. Je kent hem ook. Beter dan een onbekende jongen van de chat.....

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Oke dan! Goed dat je gestopt bent! Die gast/man is niet te vertrouwen! Dat mertk je nu dus ook al, hij heeft sws raar gedrag. Tuurlijk kan je cammen/chatten maar ik doe dat met vrienden (die ik dus ken) en ook met jongens waarvan ik zeker weet dat ze rond mijn leeftijd zijn omdat ik ze op cam zie. Dan kan er veel, maar als je imd niet kent, zeker nooit doen! Zeker nooit naakt en zo.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, ik wil nog ff zeggen dat ik gestopt ben met die chat. Mijn buurjonge ging met hem chatten, zoals ik met hem chatte. Me buurjonge begon hem allemaal vragen te stellen. Toen moest ie ineens weer weg. Even later was ie er weer. Dus stelde me buurjonge hem weer allemaal vragen. Toen me buurjonge en ik gisteravond op de chat kwamen ging hij gelijk weg. Wij gingen ook weg, een half uur later weer op de chat, toen was hij er ook weer en ging gelijk weer weg toen wij kwamen.

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou mij nooit bloot voor een cam of chat bloot willen geven! Gebruik je verstand en stoppen met die dingen voor dat het te laat is!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Blijf ver uit de buurt van fakers. En hanteer de OMA-regel. Stuur nooit foto's die je niet bij je oma op de kast zou willen zetten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen11. Ik zou stoppen als ik jou was. Ik had ook chatcontact met een "jongen". Toen ik een keer met mijn vrienden ging zwemmen vroeg de chatter of ik lekker gezwommen had. Later zei hij nog een keer iets wat hij niet kon weten. Een paar dagen later werd ik steeds gevolgd door een auto. Toen heb ik het aan vrienden verteld, want me ouders durfde ik niet. Maar ze moesten het toch weten. Met mijn vader heb ik aangifte gedaan en de chatter was geen jongen, maar een man van 54...... Daarna heb ik nooit meer gechat. Vind zo wel leuke jongens!

    JONGEN, STOP AJB MET DIE CHAT!!!!!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn advies, onmiddellijk hier mee stoppen, hier klopt iets niet volgens mij.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey. Je kan helemaal niet zeker weten of hij 15 is he! Miss is hij wel veel ouder, mss wel 40 of zo. Ik zou er echt wel mee stoppen als hij dergelijke dingen aan je vraagt. Ze kunnen erg gevaarlijk zijn als je bijvoorbeeld gaat cammen en dan naakt bent. Verbreek met hem het contact!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Krijg je hem zelf live te zien? Of stuurt hij zogezegde foto's van hemzelf? Mijn idee is het een ouwe viezerik.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon die jongen negeren van de chat.

    Straks vraagt hij jou nog om af te trekken, wat dan? Hopen dat hij het niet gaat opnemen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat klinkt ernaar alsof die jongen met wie je chat niet echt 15 is, maar iemand die inderdaad seksuele beelden van jou wil maken. Verbreek beter het contact met die persoon! Heeft hij beelden waar je op te herkennen bent? Zo ja, dan zou ik het - hoe moeilijk dat misschien ook is - aan je ouders vertellen; sowieso is het verstandig om dit aan de politie te laten weten, want die 'jongen' verzamelt met die beelden van jou gewoon kinderporno!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Foute chat. Niet verder doen.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten