Skip to content
28 reacties
11362 weergaves

Piemel kijken

Hallo allemaal Laatst stond ik te plassen aan een urinoir (zonder tussenschotjes). Toen kwam er een jongen van ik schat ook 14 jaar naast me staan. Ik probeerde recht vooruit te kijken, maar de jongen geneerde zich niet en bekeek mijn piemel helemaal. Ik zei er niets van, omdat ik het best wel spannend vond (maar ik ben geen homo).En vinden jullie het erg als er een andere jongen naar jouw piemel kijkt? Kijken jullie wel eens naar anderen hun piemel? Is niet gay vindt ik om mijn leeftijd, is dit ook niet gewoon normaal dat je zo experimenteerd op deze leeftijd?

14 jaar
7 jaren geleden

28 Reacties

  • @ Jongen 16 jaar bovenaan: Het zijn vaak vieze oude mannen die graag naar jongeren hun zaakje kijken schijnt normaal te zijn hoewel ik dat niet vind.
    Sport zelf bij een sportschool en zie vaak dat dat soort figuren 'stiekem'een paar minuten later de kleedkamer inkomen alleen omdat ze je willen bekijken. vaak kijken ze je tijdens het sporten ook regelmatig aan. het zijn juist niet degenen die een praatje met je maken. Heb het wel eens getest door iets uit de tas te halen door de kleedkamer in te lopen en dan weer weg: is gezamenlijke kleedruimte met 6 half gesloten douches. En vaak zijn het dezelfden die je volgen, maar ook leeftijdsgenoten en jonger. Mensen stop alsjeblieft met dat gedrag want je zult er echt geen date aan overhouden.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • het boeit me niet of iemand naar mijn piemel kijkt. ik vind dat een beetje goor. zeker als t oudere gasten zijn. jonger dat versta ik nog. zeker omdat ik zelf een grote heb en nogal wat schaamhaar;   ik kan me nog wel herinneren dat ik toen ik in t zesde leerjaar zat wel opkeek naar jongens met een groter bobbel in hun sportbroek. meer niet

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat jongens van 10 geïnteresseerd waren in jouw piemel zal wel te maken hebben met het feit dat jij een grotere had. Toen ik 14 was had ik een soortgelijke ervaring bij een bosspel. Ik moest toen plassen en zette mij aan een boom. Terwijl zaten er echter in een greppel nabij 2 jongens te giechelen, terwijl ze toekeken. Ik deed echter alsof ik niets merkte, maar kreeg wel een stijve. En opeens hoorde ik hen niet meer.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe er niet moeilijk over, want als ik de mogelijkheid krijg, kijk ik ook gewoon. Hierbij krijg ik soms een lichte erectie, maar 1 keer was hij echt goed hard. Ik was 14 jaar en stond alleen bij een urinoir zonder tussenschot. Er kwamen 2 jongens van een jaar of 10/11 naast mij staan en gingen uitgebreid naar mij staan kijken, waardoor ik een stijve kreeg. Toen een van de jongens zijn voorhuid naar achter deed en de ander volgde was ik net mijn broek dicht aan het doem, maar voelde hem nog wel aardig hard worden ;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als een jongen van 13-14 in het urinoir naar mijn piemel kijkt, vind ik dat ook niet erg. Ik zie dat als nieuwsgierigheid. Het is wat het is. Ik heb het zelf vroeger ook gedaan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou niet zomaar vlak naast een jongen van 14 gaan staan als ik moet plassen om zeker niet de schijn te wekken dat ik foute bedoelingen heb. Maar - eerlijk is eerlijk - ik heb al meermaals vastgesteld dat zo 'n jongen vaak stiekem naar mijn piemel kijkt, die steevast een stuk groter is dan de zijne. Dan laat ik hem rustig kijken zonder meer.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb de hele dag gebaald en me raar gevoeld.Ik was boos omdat die man zoveel ouder was als ik. Een leeftijd genoot kan me niets schelen of is wel een beetje spannend. Ook verbaasd over mezelf dat ik geil werd van naar hem te kijken terwijl hij begon te rukken.voortaan plas ik alleen nog in een hokje .in een urinoir zie je soms gekke dingen.laatst in ikea stond een man in zijn blote komt met zijn broek op zijn enkels te passen... die schaamt zich nergens voor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 14 jaar

    Naar een urinoir ga je uiteraard om te plassen. Omdat je daar je piemel tevoorschijn haalt, zullen sommige jongens ( en ook ouderen ) van de gelegenheid gebruik maken om naar iets te kijken dat normaal verborgen is, hetgeen ik zelf ook al ondervonden heb. Dat kan aangenaam zijn of net niet, al naargelang wie het is die kijkt. Want zoiets gaat niet ongemerkt voorbij. Die man keek dus naar jouw piemel, maar omdat jij dan ook naar de zijne keek werd hij blijkbaar opgewonden.
    Waarschijnlijk was het ook de eerste keer dat je zoiets meemaakte en die man had beter moeten weten. Maar eigenlijk is er niets gebeurd en bovendien was je in een beschermde omgeving. Dat je zelf met een halve stijve bent vertrokken zal je ook wel aan het denken hebben gezet. Doe er voor de rest maar je voordeel mee.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij proberen heel veel mannen stiekem naar je lul te kijken bij een urinoir. Ik kijk ook soms als ik de kans krijg. .Dat gaat vanzelf. Sommige mannen schudden en trekken uitvoerig aan hun lul na het plassen voor de laatste druppels. Maar soms krijgen ze daar een harde van en rukken ze waar je bij staat. Ik geloof dat veel hetero mannen stiekem een gay kantje hebben. Als je boven de 18 bent weet je onderhand wel hoe een pik uitziet en hoef je toch niet meer nieuwsgierig te zijn! Dus dan is er iets meer aan de hand.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wllde op de wc in de Efteling plassen.kwam een man van 30 of zo naast me staan. Hij keek naar mijn piemel. Ik keek terug naar die van hem.hij begon een beetje te trekken en kreeg een stijve. Ik durfde niet meer te kijken en ook niet plassen en stopte mijn halve stijve snel in mijn broek.
    Heb er de hele dag aan moeten denken

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 12 Heb ik ook een keer gehad

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Van mij mag iedereen mij lul wel zien. Ik ben er eerder trots op dan dat ik me er voor schaam. Niet dat ik extra naakt ga lopen maar op een WC of in de douch maakt het mij echt niet uit. Elke jongen heeft toch een lul en een beetje vergelijken in toch gewoon?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was een keer in het ziekenhuis ik moest naar de wc ik deed de deur open en zat jongen van mijn leeftijd op wc ik zag zijn piemel hangen ik zei sorry he is niks zei hij nadien kwam hij van het wc en ik zei doe jij mijn deur ook maar is open als je wil hij heeft het gedaan en zag dus ook mijn lul hangen was wel leuk

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • wij gaan elke week zwemmen met school tot 12 jaar zat heel de klas samen dus zag ik al mijn vrienden hun piemel ik zag hun piemels al van mijn 6 jaar vanaf 12 jaar moesten we met 2 in een kotje verplicht dus zag ik mijne maat zijn lul van dichtbij en hij de mijne nu ben ik 14 jaar en gaan noch altijd samen in een kotje

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik kan helemaal niet meer pissen als er iemand naastme staat ik blokkeer gewoon

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is voor mij heel herkenbaar. Toen ik zelf 14 was, werd ik op school af en toe verliefd op een of andere jongen. En dan kreeg ik het idee om te proberen of ik in het urinoir zijn piemel te zien kon krijgen. Dus als er zo 'n leuke jongen ging plassen, dan ging ik naast hem staan en bekeek dan vlug zijn piemel, wanneer hij even de andere kant opkeek. Dat vond ik wel spannend toen. Maar poets wederom poets ... toen ik op mijn 16 met mijn ouders naar Oostenrijk ging, moest ik dringend plassen in zo 'n tankstation langs de autostrade in Duitsland. Maar toen ik daar zo stond stond te plassen, kwam er een jongen van zo 'n 12 jaar binnen en ging enkele meter van mij vandaan staan. Er waren geen tussenschotten en dra besefte ik dat hij naar mijn piemel stond te gluren. Ik probeerde hem met mijn handen zo goed mogelijk af te schermen, maar hij bleef gewoon verder kijken en toen voelde ik door de opwinding mijn piemel stijf worden. Ik kreeg het steeds moeilijker om hem te bedekken, dus trok ik mijn handen weg en bleef zo staan, terwijl de jongen verbaasd keek naar mijn nu volledig stijve piemel. Dan liep hij weg. 's Avonds in bed heb ik mij nog afgetrokken denkend aan dit voorval.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik durf nooit te kijken en ik ben eigenlijk altijd thuis oo school heb ik het nog nooit gedaan zit op een klein schooltje maar ik wil het wel een keer proberen bij een tank station maar als ik dan naar de wc ga moet me vader of broer ook altijd en er komt nooit een knappe jongen van mijn leeftijd naast me staan altijd zoon oude man als

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mij lijkt het ook wel leuk om eens met een jongen iets te proberen/experimenteren. Ik denk alleen dat ik mij na die tijd vies ga voelen ofzo?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • dit lijkt allemaal maar heel onwaarschijnlijk

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi ik vind dit allemaal wel heel raar en ik vind je nu ook homo want wie kijkt er nu naar iemand anders lul dan ben je dus echt gay

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten