Skip to content
10 reacties
661 weergaves

Kut moeder met haar suffe bedtijd en rare gewoontes

Van mijn moeder moet ik voor 8 uur gedoucht zijn en om half 9 moet ik naar bed. Dan mag ik nog een kwartier tot hak uur met lamp aan lezen. Andere kinderen uit mijn klas gaan om 11 uur of 12 uur of half 1 naar bed en ik zit op 8 uur al gedoucht en wel klaar. Ik vindt mezelf hier wat e oud voor en ik kan wel voor 9 uur gedoucht zijn en half 10 slapen maar dat mag ik niet

15 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • jongen 19 Helemaal mee eens het is wel de vrouw de jou op de wereld heeft gezegd en je hoeft dr toch niet uit te gaan schelden. en als je echt met dat op tijd naar bed gaan zit, praat er dan met haar over op een normale manier.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ Topic starter:     Ik heb dit topic al een paar keer gelezen en wordt er iedere keer bozer om!   Hoe durf je je moeder achter haar rug om een "kut moeder" te noemen?   En dat alleen om een tijd dat je naar bed moet?? Praat er op een normale manier over met haar; vraag haar of je alsjeblieft later naar bed mag....     Het is wel de vrouw die jou op deze wereld gezet heeft en elke dag voor je zorgt; ze geeft je een opvoeding zoals zij denkt dat goed is; ze probeert je (hopelijk) normen en waarden bij te brengen.     Koop een bos bloemen voor haar en zeg (al is het in gedachten) "sorry" tegen haar.   Als ze vraagt "waarom sorry?" dan hoef je dat niet eens te vertellen, dan zeg je "gewoon daarom"     Als je je moeder een keer verliest om wat voor reden dan ook, dan komt er een moment dat je jezelf wel voor je kop kunt slaan omdat je haar "kut moeder" hebt genoemd.   En op dat moment is ze er niet om "sorry" te zeggen.     Dus jongen ik hoop dat je dit leest; denk na en ik hoop dat je hier iets mee doet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je schrijft: Kut moeder, verder lees ik ook de woorden moet en mag. Dit lijkt niet op een voor overleg openstaande sfeer te wijzen. Ik zou daar maar eens beginnen: praat er over met je moeder. Als dat echt niet gaat, dan is er wel wat meer mis in het gezin. Laat maar weten en: vertrouw in de mogelijkheden van overleg.
    Succes!

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Die "kut moeder" zorgt er anders wel voor dat je onderdak hebt en je fatsoenlijk eten voorgeschoteld krijgt. Maarja, het is natuurlijk wel vroeg voor een 15 jarige --- T

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • En dit heeft wat precies met "seksualiteit" te maken?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • je kan minstens wel om 23:00 naar bed. Ik moest vroeger toen ik in de eerste zat altijd om 20:30 slapen. Gelukkig mag ik nu zelf bepalen hoe laat ik ga slapen, maar op tijd naar bed is super chill want dan ben je niet brak de volgende ochtend. Maar om 21:00 al slapen als je 15 bent dat snap ik echt niet!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • zeur niet zo man, je moeder probeert je op deze manier normen en waarden bij te brengen...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • We leven niet meer in de Middeleeuwen? Zulke regels gelden totdat je ongeveer 8 jaar bent. Ik kan me niet herinneren dat ik op mijn 15e ooit voor 23 uur ging slapen. En lezen met licht aan? Hallo tablet & tv... Worden de boterhammen ook nog voor je gesmeerd? Moet je ook nog verplicht naar de kerk?     Misschien eens goed in op stans komen en je moeder kennis laten maken met de realiteit. Laat haar eens met andere moeders of jongens van 15 praten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ehh, wat wil je nu van ons?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dit ook wel erg hoor. Ik ga meestal om 10 of 11 uur naar bed. Dat is goed want dan slaap je 8-9 uur en dat is meer dan voldoende. Er zijn sites waar per leeftijd een bedtijd staat. Zoek er maar een en laat het aan je "kut moeder" zien

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten