Skip to content
56 reacties
14338 weergaves

Penis met hardlopen.

Ik ben 17 jaar. Ik ga heel af en toe hardlopen. Ik doe dit dat met een zwarte strakke Masita slidingbroek (een soort tight). Ik doe hier altijd een onderbroek onderaan, anders die je heel mijn penis zitten. Hebben jullie dit ook? Is het erg als je iemand zijn piemel kan zien met het hardlopen? Hoe doen jullie dit? Vinden jullie het erg als iemand je penis kan zien? Alvast bedankt, P

17 jaar
7 jaren geleden

56 Reacties

  • Ik draag onder mijn vrij wijde sportbroek geen onderbroek. Dat voelt vrij. Soms zal mijn pik wel zichtbaar zijn of zit mijn broek vast tussen mijn billen.Veel zal er niet te zien zijn. Ik loop vrij hard in je moet wel heel goed kijken wil je wat zien.Ik zit er niet mee en niemand heeft er ooit wat van gezegd.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • aan topicstarter ! ik vind dat jij een beetje ouderwets bent , sorry, maar ben je nu echt beschaamd als je een stijve krihgt?? dat is toch héél normaal en zij die dat erg vinden moeten dan maar niet kijken en zij die dat leuk vinden, kunnen er maar gheil van worden
    Wat een geklets over dat al dan niet piemel zien : we ziitte als jongens allemaal met een piemel in ons broek en als die stijf wordt, wat is er daar mis mee
    Laten we niet zo ouderwets zijn en genieten van onze piemel en als die stijf wordt is dat een teken van mannelijkheid en daar is niets verkeerd mee Wachten tot het donker wordt om te lopen, omdat ze dan je stijve piemel niet zouden zien is gewoon : ONZIN en is ook nog hypocriet : geniet van het leven, want het leven is al kort genoeg !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag lange, strakke hardloopbroeken. Helemaal goed!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb sinds kort een nieuw soort hardloopbroek. Een tight en een los broekje in één. Van Nike, donker groen. Echt heel fijn

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik gebruik altijd met hochey een slydingshort. Doe er nooit iets onder aan en het stof draagt fijn. Ik krijg best vaak opmerkingen waarom ik dit draag. Ook loop ik er graag (opvallend) mee door de kleedkamer. Thuis, voorgaand de wedstrijd, trek ik me er vaak in af :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen15 Dan is toch heel het idee van de hardloopbroek weg?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde. Maar ik doe dus geen onderbroek onder die tight maar ik doe er een los ardloopbroekje overheen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja dit heb ik ook. Ik heb 3 weken terug zon ding gekocht. Ik krijg ook steeds een stiive. Iemand tips?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe ook altijd een onderbroek onder mn tight. Door onder andere de stof van de broek, schokken van de penis als ik ren en de maat van mijn penis krijg ik wel eens een stijve. Van een onderbroek aan kan je deze iets beter verbergen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoals die jongen hierboven al zegt, het is niet heel raar. Bij zon strakke broek hoef je in principe geen onderbroek aan te doen. Ik loop wel vaker en dan gewoon alleen met hardloopbroek. Als ik dan iets een stijve krijg zie je hem inderdaad wel zitten maar dat scheelt niet zo veel.

    De meeste mensen letten hier niet eens op, de mensen die je ziet kijken zijn meestal de jongere pubers denk hierbij aan jongere meiden van een jaar of 14.

    1 van mijn hardloopbroeken is wit en iets doorschijnend. Als ik die aan heb, heb ik ook niet echt het gevoel alsof er ''meer'' gekeken word. Mensen die het willen zien kijken toch wel is mijn ervaring.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook vaak met strakke broek en dan is er altijd wel iets zichtbaar, ook al heb ik tijdens rennen nooit een stijve. Maar ja, maakt mij niet uit, ben n man dus dat ziet toch iedereen, die piemel zit daar nu eenmaal!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop vaak hard met een compressiebroek, en laatst merkte ik dat wel heel veel mensen naar mijn broek keken. Toen ik later mezelf bekeek in de spiegel bleek dat hij heel doorschijnend was doordat hij zo strak zat... je kon alles helemaal in detail zien zitten..!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien vind je iets op internet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat doen jullie tegen een zwanus (zweey anus)? Ik heb dit altijd heel erg. Als ik na gym mijn sportbroek uittrek is heel mijn onderbroek nat. Dit is dus ook tijdens het hardlopen. Hij een wijde broek heb ik er minder last van, maar wel een vlek van zweet. Bij een strakke tight zie je helemaal een lijn van zweet. Mijn tight is donkergrijs dus je kan het zien. Wat doen jullie hier tegen in jullie tight?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is niet erg als je een penis ziet zitten in een hardloopbroekje: die hoort toch ook bij je lichaam. Ik vind het zelf ook altijd wel leuk om te zien bij een andere jongen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar Je kan ook gwn naar een sportwinkel gaan en alleen passen. Als de verkoper je vraagt of ie je kan helpen zeg je: Nee ik kijk alleen wat rond. Dan zoek je naar het rek met hardloopbroek en/of slidingbroeken en kiest er eentje die je heel geil lijkt en eentje die je wel aan zou willen doen tijdens het hardlopen. Dan ga je passen, eerst met onderbroek en dan zonder. Jij kijkt gewoon in de spiegel in het hokje en als je het niks lijkt, hang je m zelf weer terug.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb geen strakke broek, ik ben bang als ik zoiets ga passen dat ik een stijve krijg en dan zien ze dat in de winkel.
    Wel heb ik eens stiekem een tight van de broer van een vriendje aangehad (toen ik daar bleef slapen), maar die was een te grote maat en dus niet strak voor mij.
    Mijn hardloopshort heeft van zichzelf een binnenbroekje, ik doe er niets extra onder aan.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar Ik zou het gewoon een keer proberen. Heb je wel al een strakke broek? Of doe je die nu onder je wijde broek?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @ j van 19   Cool dat je dat durft, het lijkt mij ook wel opwindend om in een strakke broek te gaan hardlopen, maar ik durf dat niet hoor. Ik loop nog in een wijd broekje, dan krijg ik ook wel eens een stijve maar dat ziet tenminste niemand. Behalve een keertje toen mijn piemel uit mijn broekspijpje floepte, dat gebeurde net toen er 2 lopers van de andere kant kwamen, maar die waren gelukkig snel gepasseerd.    

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ren ook in een slidingbroek. Hij schijnt ook een beetje door omdat hij zo strak zit. Ik doe er niks onder over overheen waardoor je my shape kan zien. Ik krijg vaak een erectie met hardlopen en laatst was ik zo opgewonden dat ik een orgasme kreeg. Dit was best genant toen ik thuis kwam want mn moeder was thuis. Ik zou als ik jou was dus gwn gaan lopen in je hardloopbroek zonder iets er onder. Ik doe dat ook en ik trek me niks van de rest aan.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten