Skip to content
12 reacties
3118 weergaves

Verliefd op de buurjongen

Ben al een tijdje verliefd op de buurjongen. Hij is 17 en past vaak op als papa en mama weg zijn. Zaterdagavond was hij er ook en ik mocht opblijven. Bloot is normaal bij ons thuis, dus zo kent hij me ook. Ik zit altijd tegen hem aan en zijn handen voel ik overal. Verder is er nog nooit iets gebeurd wat ik wel zou willen. Moet ik dit tegen hem zeggen? Of afwachten wat er gaat gebeuren? Komende zaterdag ga ik bij film kijken en mag ik blijven slapen.

12 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Dan wens ik jullie veel geluk en wijsheid!!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • JONGEN19> Ik begon deze topic om te vragen wat ik er mee moest. Alles wat er gebeurt is nieuw voor mij. Als hij oppast is hij niet bloot. Als we samen douchen en samen slapen wel. Ik word ook ouder, tussen ons blijft het 5 jaar. Als we gewoon met elkaar omgaan en verkering krijgen is er niets loos zeggen anderen. Als mijn ouders tegen hem zouden zijn, hadden ze toch al lang verboden dat ik bloot ben waar hij bij is? Hij is gewoon super lief en zou het liefst altijd bij hem zijn.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik lees hier dat het mss dan misbruik is. Nou dat is
    niet zo he. De jongen van 12 wil het zelf toch ook.
    Ik heb het zelf ook megemaakt toen ik 11 was. Ik werd
    verliefd op een jongen van 19 die ook op me paste thuis.
    En we hadden ook vaak sex. Dus het kan echt wel wat de TS schrijft. En als die buurjongen dan 18 wordt dan mag het voor de wet niet meer. Ja dat snap ik, maar is eig best weird he. Mijn oppas was toen ook al fout dus, maar ik vond het geil en ik was verliefd op hem. We kennen elkaar nog steeds trouwens.
    Dus ga ff niet zo snel zeggen dat het misbruik is, want dat
    is dus niet altijd zo.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ topicstarter :Met mijn reactie wil ik alleen maar zeggen: hij is nu 17 en volgend jaar 18. Zoals jij het beschrijft gebeurt er steeds meer tussen jullie. Zit hij trouwens ook naakt naast jou? àls het tot seks komt en hij heeft de leeftijd van 18 bereikt, is hij strafbaar voor seks met een minderjarige. Buiten dit feit om: Waarom vertel je dit allemaal aan ons? Als jullie zo'n lol hebben met elkaar zou ik het lekker voor mezelf houden. Jij publiceert dit met een vraag naar waarschijnlijk tips om iets met hem te beginnen. Stel je voor dat beide ouders erachter komen dat er meer achter zit. Zij zullen 'not pleased' zijn buiten het feit om dat jij en vooral je vriend geen leven meer hebben mocht dit ooit bekend worden. Wat vind die buurjonegn er zelf van en weet hij dat je erover schrijft?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • JONGEN VAN 19> Hij doet helemaal niets wat ik niet wil. Als ik niet wil dat hij aan me zit zeg ik dat heus wel hoor. Het logeren is voor de lol. Het begon uit nood als mijn moeder nachtdienst had en mijn vader van huis was voor zijn werk. Onze ouders weten niet hoe close we zijn. Wel dat we elkaar mogen.

    ANDERE JONGENS> Het was super zaterdag. Eerst de mol gekeken (hij had het fout, ik had het goed). Lekker in me blootje tegen hem aan zitten. Toen een film gekeken en hij zat lekker veel aan me. Toen gingen we tandenpoetsen en naar zijn kamer waar hij me ging strelen en lagen lang te kletsen. Zondag waren mijn ouders toch de hele dag weg en zijn ouders zitten 8 dagen op de Canarische eilanden. Was gewoon super, nog verliefder en hij is denk ik ook wel op mij.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 19: Zoals ik het lees vind jongen 12 het leuk om bij zijn buurjongen te zijn. Als het tegen zijn zin zou zijn had hij het echt wel met andere woorden gezegd. Waarom zou je niet bij je buren slapen als je er mee bevriend bent? Wat is er mis aan een oppas van 17? Toen ik 12 was kwam de dochter van een collega van mijn moeder oppassen. Zij was 16 en kreeg er een zakcentje voor. Ik pas als redder in nood ook op bij de buren. Heb 2 buurmeisjes van 9 en 6. Dus, dat de buurjongen van 17 bij de buren oppast is niet vreemd hoor! Ik vind jou reactie vreemder.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 21.Als je goed leest zie je dat jongen 17 (buurjongen) zelf het initiatief neemt 'zijn handen voel ik overal': Het zal niet de eerste keer zijn dit gebeurt en misbruik word meestal gedaan door een bekende of iemand uit de omgeving. Je moest eens weten hoeveel kinderen er door familieleden en zelfs ouders misbruikt worden. De jongen van 12 schrijft hierover en misschien wel omdat het hem niet lekker zit. Oh ja, en als die 'fijne zaterdag'eraan komt pas maar op: weten de ouders van de buurjongen dat ze bij de buren ook naakt lopen trouwens? En waarom slapen bij de BUUR-jonegn als je toch naast hem woont. Krijgen die ouders aan beide zijden geen achterdocht over het waarom bij elkaar slapen?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een oppas die nu 20 is, hij is de zoon van vrienden van mijn ouders. Hij past al op sinds ik 8 was of zo. Niets geks aan dus.   Zelf loop ik niet bloot in huis, maar zit soms wel in mijn onderbroek tv te kijken 's avonds. En hij ziet me natuurlijk bloot als ik douche of in bad ga.   Hij kietelt me wel eens, we stoeien ook, gewoon als een soort grote broer is hij eigenlijk.   Maar ik ben niet verliefd op hem, en hij niet op mij.     Als je niet direkt durft te zeggen dat je verliefd op hem bent kun je misschien zeggen dat je het altijd gezellig vindt als hij er is, dat je er een warm gevoel van in je buik krijgt als je zijn handen op je vel voelt, dat soort dingen. Dan zie je wel hoe hij reageert.   En inderdaad kun je met stoeien en kietelen iemand overal "per ongeluk" aanraken, zoals j18 hierboven zegt.  

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Aan jongen van 12

    Je kan eens proberen via een spelletje iets te bereiken. Bijv. kietelen. Vraag hem of hij er tegen kan en probeer het dan uit. Hij zal het bij jou dan ook doen. En ' per ongeluk ' kietel je misschien bij hem op een verkeerd plekje en betaalt hij jou, ' deugniet ', met gelijke munt terug.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @Jongen 19   Waarom zou dat niet kunnen dat een 17-jarige (hier notabene de buurjongen) op zijn buurjongen van 12 past? Sinds wanneer is de buurjongen een vreemde? Het verhaal van jongen 12 komt mij oprecht en eerlijk over. Wat probeer je te veronderstellen met je opmerking "Hij is nu nog 17, maar over een jaartje...? Als jonge homo kun je inderdaad verliefd worden op een oudere jongen en hoeft er helemaal geen sprake te zijn van misbruik. Ik zie jongen 12 er eerder voor aan dat hijzelf het initiatief neemt wanner ik zijn verhaal zo lees.       @Jongen 12   Laat je niet gek maken door Jongen 19, maar doe wat je zelf denkt dat goed is. Je bent niet de enige jongen die verliefd wordt op een wat oudere jongen, er zijn er genoeg. Wil jouw buurjongen van 17 dingen niet, dan accepteer dat ook. Belangrijk is, jullie moeten dingen allebei willen.   Ik wens je een heel fijne zaterdag.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Geloof je het zelf, jongen? Denk je nou echt dat je ouders een 17 jarige op je laat passen? Het lijkt me niet normaal dat je ook naakt bent met een vreemde? Is hij ook naakt in jou bijzijn? En pas maar op voor misbruik! Hij is nu nog 17, maar over een jaartje.....

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou met een stijve de kamer inlopen en kijken of hij reageert doe dit wel savonds als alleen hij het ziet. En hoort kijk wat zijn reactie is

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten