Skip to content
11 reacties
1441 weergaves

Boezemvriend

Mijn boezemvriend is mijn beste vriend.Wij kenen elkaar al een hele poos.Het laatste jaar, is anders.Ik mis hem als hij we is op vakantie,ik vind het top als hij bij blijft slapen.Ik vind het gezellig, en verheug mij op het klaarmaken, om naar bed te gaan.Douchen,elkaar bolot zijn,kijkend naar onze piemeltjes. voordat we in omze pyjama's zijn.Ik ben pas 14,homo?

14 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • Toch kan vriendschap overgaan in verliefdheid.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • vriendschap is niet direct verliefdheid.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als gay kun je ook wel een boezemvriend hebben of meerdere zonder verliefdheid of een relatie met elkaar te willen.Een vriendschap is altijd fijn en maakt het niet uit wat je bent.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook zo'n beste vriend. We zijn niet verliefd maar houden wel super veel van elkaar. Ook knuffelen we graag en vaak. Als we bij elkaar slapen dan liggen we vaak te kletsen en ondertussen knuffelen we en kussen we soms. Maar toch niet echt sexueel of zo, ook al zijn we naakt en hebben we wel eens een stijve.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen. Diepe jongensvriendschap heeft vrijwel altijd een fysiek kantje. Wanneer mijn boezemvriend achterop de scooter zit en zich stevig aan me vasthoudt, krijg ik vanzelf een stijve. En ik voel dan op mijn beurt iets hards tegen mijn kont. We zijn allebei hetero met vriendin maar die dingen horen er nou eenmaal bij. Los daarvan kan je op jouw leeftijd nog helemaal niks zeggen over welke kant het opgaat.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik weet niet of ik homo ben of niet, maar ik herken het verhaal.
    heb ook een boezemvriend met wie ik heel veel deel.
    af en toe blijf ik bij hem slapen en - zonder er veel over te zeggen - we knuffelen en raken mekaar ook wel lekker aan.
    ben wel wat bedeesd en durf er met niemand over praten
    ken je dat?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Experimenteren onder pubers komt - als voorbereiding op meisjes - vaak voor. Hom o of biseksueel wordt je pas, als je in constante herhaling valt.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit is heel herkenbaar voor jongens van jouw leeftijd, die nog net niet aan meisjes toe zijn, begin tienertijd,pubers, nieuwsgierig en deel je dit met je beste vriend en dit heeft niets met homo te maken,echt niet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel. Op jouw leeftijd is het niet gek als je hormonen met je aan de haal gaan.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hoeft helemaal geen homo te zijn om zo met je boezemvriend om te gaan. Maar er is natuurlijk ook helemaal niks mis mee als je wel homo bent.
    Ik heb ook een allerbeste vriend. We zien elkaar vaak, missen elkaar na een dag al, bespreken alles, echt alles, zien elkaar veel naakt (ik ben naturist en hij ook als hij bij mij thuis is) we slapen af en toe bij elkaar in 1 bed. En ik kan wel zeggen dat we heel veel van elkaar houden. Ik schaam me niet om dat te zeggen al klinkt het misschien niet stoer. Het is gewoon zo. We knuffelen zelfs best vaak. Maar toch zijn we allebei hetero. We zijn niet verliefd op elkaar. Ik heb een vriendin waar ik wel echt super verliefd op ben.
    Dus topicstarter geniet gewoon van je vriendschap!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb al jaren een slaapvriend. Onze ouders ook bevriend. Z'n ouders zijn vaak weg en dan is hij alleen met z'n zus. Maar die heeft een vriend dus voelt hij zich ongewenst. Slaapt ie dus bij mij wanneer m'n vriendin er niet is. Slaapplaats zat maar met 2 in 1 bed is zoveel gezelliger. Hij rookt niet, drinkt niet, snurkt niet en is niet winderig. Het ideale slaapmaatje! :)

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten