Skip to content
7 reacties
291 weergaves

Ondergoed lastig kopen

Hoi allemaal. Ik ben 23 jaar. Ik heb echt een supersmalle taille zeg maar. Als ik een broek koop heb ik vaak maat 27 en soms 28 maar wel lengte 34. Sommige winkels hebben dat gelukkig. Ik ga ook niet meer echt breder worden denk ik..

Maar met ondergoed is gewoon heel lastig. Als ik maat S koop dan verzuip ik er al in en zakt het elke keer af. Ik was er zo klaar mee dat ik op de kinder afdeling wat boxers en slips heb gekocht in maat 158-164. Eindelijk ondergoed wat me goed zit en niet te groot is. Ook een zwembroek gekocht in een kindermaat (de eerste die niet afzakt als ik in het water spring). Alleen ik schaam me er best voor. Ben volwassen en moet dan nog steeds in die maten lopen. Ik ben ook bang dat iemand het ziet in de sportschool of als ik een vriendje mee naar huis neem (ben homo). Kan ik nu beter dit ondergoed kopen of maar gewoon wat te groot is?? Vinden jullie het normaal?

23 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Koop een puma if ck boxers daar heb je geen last van dat ze af zaken de de pijpen van op gollen

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als er maar geen print op zit van Cars of zo, dat lijkt me wel kinderachtig. Maar verder zie je toch niet of het een kindermaat is?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wel belangrijk om goed passende kleding te kunnen kopen die niet te groot is. Heb zelf net zoals jij ook een supersmalle taille, broekmaat 27/28. Bijvoorbeeld Jolidon heeft heren ondergoed en zwemkleding in maat S die je goed zal passen. Verder kan je kijken naar de Franse maat 3.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet of het kan ofzo maar je onderbroek zo warm wassen dat die krimpt

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zou het ook online kunnen bestellen zoals bij aliexpress. Chinezen hebben een kleinere maat dan wij heb ik gemerkt  ze verkopen daar zelfs XS als maat

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jogen 23 ik heb maat XL en koop het bij de mannen afdeling. Maar wat voor jou betteft zou ik gwn de genen houden die je bij de kinder afdeling hebt gekocht en je hoeft je nergens voor te schaamen het is gwn een onderbroek en niet echt iemand die daar naar kijkt Groetjes!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou zeggen maak je er niet te druk om, iedereen is anders gebouwd en doet de dingen op zijn eigen manier. Als jij dit draagt merkt niemand het zelfs denk ik, daar let men helemaal niet op. En wat het homo-onderdeel betreft, als er een keer eentje met je mee naar huis gaat dan doet die persoon dat omdat hij echt iets met je wil en dan maakt de rest niet meer uit (je ziet er voor die persoon dan toch uit als een prachtexemplaar) ik spreek uit ervaring (bi) succes, en trek je niet te veel van andere mensen aan.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten