Skip to content
19 reacties
2891 weergaves

Rijles voor natura?

Hey, bij ons op school zag ik reclame van een rijschool die niet echt duur is. Het leek me wel wat.... Contact gezocht en kon gelijk beginnen. Heb een pakket en moest eerst de helft betalen. Heb 10 lessen gehad en hij wordt een beetje handtastelijk... legt onder het rijden zijn hand op mijn bovenbeen. En hij zei dat ik m niet alleen in geld hoef te betalen en dat "een ding zoals mij" wel korting kan krijgen als er iets tegenover staat.... Het is geen engerd, maar weet niet of ik wil wat ik denk dat hij wil.... Ik heb m al genoeg betaald..... dus als ik stop, ben ik dat kwijt.... Wat zou jij doen?????????

17 jaar
7 jaren geleden

19 Reacties

  • Hey, ik deed het ook met mijn rij instructeur.... Heb me hele rijbewijs in natura behaald en heb er een relatie aan overgehouden. Hij is 37 en wonen samen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij er geen zin in hebt, niet doen. Misschien is hij wat opdringerig, maar hij laat je toch zelf de keus? "En hij zei dat ik m niet alleen in geld hoef te betalen en dat "een ding zoals mij" wel korting kan krijgen als er iets tegenover staat....". Zeg dat je het niet wilt en verder even goede vrienden en stel voor om door te gaan met lessen en het er niet meer over wilt hebben verder. Zo leer je ook over moeilijke dingen duidelijk te communiceren zonder iemand meteen helemaal de grond in te boren.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben TS. Het is GAAF!!! Het is al 3 keer na de rijles gebeurd. Heb 2 keer in een week een uur....

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • hoe was het, topicstarter?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij 17 bent is die man strafbaar. Zou het niet doen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Meen je dat nou, TS? Ik heb m'n ex-baas ook z'n zin gegeven omdat ik m'n baantje niet kwijt wou. Dit is weird, man! Ik zweer je: die lui willen altijd maar meer en kinkyer. Niet doen als je nog in de spiegel wil kijken!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, ik heb besloten het te gaan doen. 

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon ff goed nadenken toch. Lijkt me niet dat hij je dwingt ofzo. Heb dit zelf vorig jaar ook meegemaakt en uiteindelijk zelf besloten het te doen, omdat ik het geld wilde besparen. Ik vond het allemaal niet eens zon probleem het was iets eenmaligs

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, Heb gister weer rijles gehad. Heb gezegd dat ik me niet laat dwingen tot seks. Dat is zijn bedoeling ook niet. Hij wil seks met me als ik er aan toe ben en dan hoef ik de andere helft niet betalen. Als ik wel betaal dan gebeurt er ook niets.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik maak me echt boos over deze situatie omdat ik zo iets meegemaakt heb in een bijbaantje. De baas viel me voortdurend lastig en dreigde me te ontslaan "als ik bleef tegen werken". Dat is ook chantage. Morele chantage.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • J15. Dat die instructeur sex wil met jonge kerels is wel duidelijk. Maar als de TS weigert, is hij waarschijnlijk zijn geld kwijt. Dat ruikt toch sterk naar afpersing? Die leraar mag van mij best sex hebben met jongens maar die moet hij dan zoeken in bars of andere ontmoetingsplekken. Niet zijn leerlingen onder druk zetten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 19 boven mij. Het heeft helemaal niets te maken met afpersing. Die man wil "uit het verhaal van de TS" gewoon sex met jonge jonens

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij is zoiets ook een tijd geleden op het nieuws geweest, je zou eventueel de gesprekken tijdens het rijden met je gsm kunnen opnemen. Dan heb je misschien iets van bewijs dat je aan je ouders en school kan laten horen. Maar doe geen domme dingen. Eventueel aankaarten bij de schooldirectie

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb rijlessen gekregen van een intructrice. Heb de rijschool het volle pond betaald.  Wat de TS overkomt, is smerige afpersing.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb mijn rijbewijs in natura betaald. Ik wist het van te voren. Ik had niet genoeg om het zo te betalen en ik ken hem via een vriend. Nu ik mijn rijbewijs heb, heb ik ook een baantje als koerier. In jou geval vind ik het chantage. Net als wat jongen 18 zegt.... Laat je niet dwingen!!!! Alleen als je het zelf wilt kun je het doen.....

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je nou wist dat je er van af kwam door hem 1 keer aan je te laten zitten, dan zou ik zeggen vooruit dan maar. Geen prettig vooruitzicht maar er zijn ergere dingen. Verontrustend is dat die man scholen misbruikt om aan nieuwe jongens te komen. Maar zonder bewijs sta je nergens. Sterker nog: je riskeert een forse schadeclaim mocht dit de ronde gaan doen. 1 tip: vraag/eis dat een vriend met jullie meegaat op de achterbank.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je vooruit hebt betaald dan wordt het moeilijk om je geld terug te vragen voor lessen die nog moeten komen als je stopt.
    Maar als je bedoelt dat al die lessen die je daar gevolgd hebt en waarvoor je hebt betaald, dan weggegooid zijn; dat is natuurlijk niet waar. Ook al stap je over naar een andere rijschool; de kennis/vaardigheden die je hebt opgedaan neem je gewoon mee. Dus hoef je bij die volgende rijschool minder lessen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Gebeurt vaker en het mag, mits je 18 of ouder bent. In jou geval mag het dus (nog) niet. Ik snap dat je door wilt gaan met lessen. Of je dat in natura wilt betalen is helemaal aan jou! Maar laat je niet door hem dwingen. Tip voor als je het wel doet: Koop zelf condooms.... Zodat je zeker weet dat ze veilig zijn.....

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet te geloven!!! Wat een machtsmisbruik! Hij weet natuurlijk dat je niks kan bewijzen als je aangifte doet. Als je nou wist hoever hij wil gaan, zou je mss effe je verstand op nul kunnen zetten. Maar ik vrees dat dit soort mensen altijd maar meer wil.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten