Skip to content
2 reacties
2401 weergaves

moeder betrapt met haar vriendin

Mijn moeder heeft een lesbische relatie met haar vriendin. Die is al wel 56 jaar,terwijl mijn moeder 45 is. Onlangs heb ik ze betrapt tijdens het vrijen. Ze hadden niet door dat ik hen in het oog hield. Ik heb dus een hele tijd hun vrijen gevolgd. Mijn moeder had me eerst gezien, maar ging zo op in het vrijen dat ze gewoon verder deden. Ik keek recht in haar ogen terwijl ze kreunt genoot. Na een tijdje hielden ze op en bekeken me. Ben dan naar mijn kamer gegaan. Na enige tijd kwam me moeder binnen, en ik verwachte een uitbrander, maar dat was dus niet waar. Ze sprak erg rustig en vond het normaal dat zij ook seks hadden. Na enige tijd vertelde ze me dat op het ogenblik dat ze me zag staan, ze nog meer genoot. Blijkbaar vonden ze het fijn dat ik toekeek. We zijn al jaren erg open tegen elkaar, maar het feit dat ze genoten dat ik toekeek vond ik wel vreemd. Moet wel zeggen dat het keineig was om mijn moeder te zien vrijen. Hebben jullie ook zo'n ervaring gehad??. En is dit raar??

16 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik heb een gelijkaardig gekend. Mijn moeder betrapt als ze aan het masturberen was met een dildo. De deur stond op een kier en heb ook enige tijd toegekeken. Was wel een fijn zicht waar ik van genoot, zo je moeder volledig naakt met een dildo in haar vagina.Toen ze me in mijn ogen keek kwam ze blijkbaar op haar hoogtepunt. Daarna wel over gepraat en mijn moeder vertelde me dat ze op een punt was dat er mocht gebeuren wat wou, dat ze ook niet kon stoppen en moest verder masturberen tot haar orgasme afnam. Ik hoor ze nu nog dikwijls bezig, maar de deur is wel dicht. Haar schokkende lichaam en borsten blijven me wel bij. Ik masturbeer ook en zie haar dan voor me bezig. Keigeil zelfs.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien was jij het niet die haar opwondt maar het idee dat ze betrapt was. En als je zo open kan zijn met je moeder vindt ik dat best wel goed

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten