Skip to content
11 reacties
11558 weergaves

veel voorvocht

Als ik geil ben (en dat ben ik best vaak) dan loopt er vloeistof uit mijn piemel. Eerst dacht ik dat het plas was, maar mijn broer zegt dat dat voorvocht is. Dat gebeurt vaak als ik een erectie heb, maar soms ook wel als hij slap is.
Ik had het laatst op school, eigenlijk was ik aan niets bijzonders aan het denken, toen ik plotseling voelde dat ik dus voorvocht lekte. Ik kan dat niet stoppen, het loopt er vanzelf uit. Het was best veel, ik had een natte vlek op mijn spijkerbroek. Faal!
Ik kon het nog een beetje verbergen door mijn trui en tas er voor te houden, en later droogde het op.
Mijn broer heeft ook voorvocht, maar bij hem zijn het maar een paar druppels, terwijl ik een grote scheut verlies.
Heeft iemand anders dat ook, en weet iemand hoe ik dat kan voorkomen? Ik heb geen zin om altijd met een natte plek op mijn broek rond te lopen :-(
V.

14 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Nee, twee keer per dag aftrekken is genoeg... Dat is heel gewoon (alle jongens doen het), maar het moet je ritme van school bijvoorbeeld ook niet verstoren. Misschien moet je ook een beetje geduld hebben en wordt het als je wat ouder wordt wel minder.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens, ik trek mezelf 2 keer per dag af gemiddeld. Moet dat nog vaker dan?
    Ik ben blij om te horen dat ik niet de enige ben die hier mee te maken heeft, j18!
    Wc papier heb ik ook geprobeerd, maar omdat het zoveel vocht is wordt dat wel een kliederboel, met allemaal afgescheurde stukjes papier die op mijn piemel blijven plakken. Daarom gebruik ik nu een lapje katoenen T-shirt..

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja aan dat laatste zat ik ook te denken. Maar een stukje wc papier in je broek kan ook helpen. Ik heb zelf ook heel snel en best veel voorvocht, als ik een stijve heb en aan geile dingen denk.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is maar een idee, maar misschien helpt het als je jezelf wat vaker aftrekt? Wie weet dat er dan niet zo snel meer voorvocht uit je piemel loopt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe nu een lapje dat ik uit een oud t-shirt geknipt heb in mijn onderbroek, dat vangt al wat van het vocht op. En dat gooi ik gewoon weg als het nat is.
    Maar het blijft behelpen....
    V.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt mij gewoon voorvocht: dat hebben alle jongens. Hoe het kan dat het zoveel is, weet ik niet... De een heeft meer dan de ander, dat is nu eenmaal zo. Misschien broeken dragen die gemaakt zijn van een dikkere stof?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan gerust naar een dokter gaan. Die zien elke dag wel piemels en kijken er echt niet van op. Het zou kunnen dat je doorverwezen wordt naar een uroloog in het ziekenhuis voor onderzoek, maar ik denk dat het niet zo'n vaart zal lopen. Bij mij komt er ook geregeld voorvocht uit m'n pik lopen als ik aan seks denk o.i.d. Zie het niet negatief maar juist positief. 

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is echt geen plas wat er uit loopt, het voelt glibberig en het is kleurloos.
    Zou er iets mis zijn dan?
    Ik wil er eigenlijk niet mee naar de dokter, dat durf ik echt niet, ik schaam me dood!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Voorvocht krijgen als je geen erectie hebt en niet opgewonden bent is toch wel een beetje vreemd denk ik.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook veel voorvocht, maar wel alleen als ik een erectie heb. Het is heel normaal. Het enige wat je misschien zou kunnen doen is proberen aan iets anders te denken, maar je beschrijft ook dat je laatst niet aan iets geils dacht, dus ja... Lastig. Je pik werkt in ieder geval goed!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik wat langer geile gedachten heb is een natte plek onvermijdelijk, slip maar ook broek. Voorvocht heb je nodig om alvast de pis uit je plasbuis te spoelen in plaats van dat je het in een meisje dr kut spuit, pis en zaad verdragen elkaar niet goed. Maar inderdaad, kan lastig zijn, voorgeil. Smaakt gelukkig niet vies, en als het uit je pisgat lekt trekt het mooie lange draden, héél anders dan sperma, dat zoals het ook wel heet echt een kwakkie is.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten