Skip to content
6 reacties
2174 weergaves

Schaamhaar bij sauna!?

Hoi ik ben een jongen van 17 swinters laat ik mijn schaamhaar staan en somers heb ik het altijd kaal maar nu wil ik eens naar de sauna gaan maar kan ik het dan gewoon laten staan of moet ik het weg scheren. Mensen die vaak naar de sauna gaan laat het me ff weten hoe het bij jullie is gr.

17 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Nog een ding ik wil met een vriend gaat het is namelijk een sauna bij een sport school en ik en een een vriend krijgen een gratis dagpas dus wil ik dan met die vriend de sauna in en mischien ook ff in het naakt bad lijkt me leuk om te doen heb hem wel vaker naakt gezien met logeren laatst was hij alleen thuis en ik bleef logeren na t zuipen dus hij ging douchen maar hij loopt dus altijd naakt van bad naar slaapkamer dus hij kwam gewoon naakt terug en toen ging ik douchen en ik schaam me niet dus ik denk jah om nou heel die tas mee te zeulen dan loop ik ook wel gewoon naakt en dit intreseerde hem ook niks maar ik weet niet of hij dat dan ook in het openbaar heeft of aleen bij vrienden en familie

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is jouw leven, jouw lichaam: je kiest wat je doet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms ga ik met mijn pa mee naar de sauna maar iedereen heeft daar haar bij zijn piemel en ik heb zelf nog maar een beetje . Heb wel altijd last van een stijve maar dan doe ik een handdoek om mijn middel maar ja ik moet wel daarna douchen maar ze zeggen er niets van ofzo.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Is heel verschillend. De ene is kaalgeschoren en de ander heeft een volle bos 'pret'haar, zoals wij het schaamhaar meestal noemen. Klopt ook beter vind ik! Dus gewoon laten staan en gaan met die banaan!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik scheer het altijd voor de sauna

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga ook vaak naar de sauna en ik laat ook al mn haar staan, geen probleem.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten