Skip to content
9 reacties
251 weergaves

vader is pedofiel

hey, ik wil ff iets kwijt. toen mijn moeder 18 (nu 32) jaar oud was is de door een oudere man van 50 (nu 64) verkracht. hij gelukkig opgepakt maar komt bijna vrij. nu is het dus de bedoeling dat ik hem ga ontmoeten. alleen ik weet niet echt of ik het durf en wat ik dan moet zeggen. wat zouden jullie in mijn geval doen en hoe zouden jullie dat aanpakken?

14 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Toicstarter. Het advies van jongen 21 is het allerbeste advies die je kunt krijgen. Lees zijn tekst/advies desnoods 6x. Laat je het ons weten?? Wie weet hebben meer jongens ook iets aan jouw ervaring. Succes

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 14 wat ik bedoel is dat 2 volwassene sex hebben waarbij 1 persoon het tegen zijn/haar wil doet heeft niks met pedo... te maken. Dat heet verkrachting. Een volwassen persoon die sex heeft met een minderjarige is een pedo... Daarom begrijp ik zijn verhaal niet

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ofwel kindermisbruik

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik het goed begrijp is jouw moeder verkracht op haar 18e door die man van 50 , waardoor ze zwanger is geraakt en jou heeft gekregen ? En die verkrachter is dus je vader.
    En hij is opgepakt en nu , 14 jaar later komt hij bijna vrij ? Dan zal hij vast wel veel meer uitgespookt hebben die vader van je.

    Je zegt dat het de bedoeling is dat je hem nu gaat ontmoeten, maar je bent natuurlijk helemaal tot niets verplicht. Of komt het initiatief misschien vanuit jezelf, bijvoorbeeld omdat je toch wel nieuwsgierig bent naar je biologische vader ? Ik zou dan in ieder geval goed van tevoren nadenken over wat je je vader echt zou willen zeggen.
    Bijvoorbeeld wat voor verdriet hij heeft veroorzaakt bij je moeder , en daarna ook bij jou omdat je bijvoorbeeld al die jaren zonder vader bent opgegroeid. Of je hem wil vergeven of juist niet. Als je de confrontatie niet goed aandurft kun je natuurlijk ook een brief schrijven om je hart te luchten, dan heb je ook wat meer tijd om na te denken.
    In ieder geval, niemand op dit forum kan je vertellen wat je het best kan doen, wij kennen de situatie niet goed genoeg. Het hangt helemaal af van hoe jij er verder in staat, en of je in de toekomst nog wel contact wil met je vader. Een eerste ontmoeting zal in ieder geval erg ongemakkelijk aanvoelen,en niet alleen voor jou. Het kan je misschien helpen, maar je zou net zo goed hevig teleurgesteld kunnen zijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen12 Misschien is door de verkrachting zijn moeder zwanger geworden van de topic starter

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een pedo is anders dan een verkrachter. Maar verder zou ik hem niet hoeven zien als ik jou was. Is niet nodig, je zult hem niet mogen dus waarom zou je?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik jou was wil ik die man niet zien.
    Hij heeft je moeder verkracht en een levenslange trauma bezorgd.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou hem niet willen zien! Hij heeft je moeder verkracht en je moeder heeft de rest van haar leven een trauma.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo, iets bedgrijp ik niet. Je titel zegt vader is pedo...
    Maar in de tekst schrijf "door een oudere man".
    Zou je het beter kunnen uitleggen zodat er mensen je misschien kunnen helpen

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten