Skip to content
43 reacties
10145 weergaves

Plassen met of zonder voorhuid

Hallo, Ik heb een vraagje aan de andere boys. Hoe plassen jullie altijd, met of zonder je eikel bloot ( dus je velletje gwn omhoog of naar beneden geschoven ) en maken jullie je lul na het pissen ook altijd droog met wc papier? En hebben jullie ook altijd een beetje natte vlek in onderbroek na het pissen?

14 jaar
8 jaren geleden

43 Reacties

  • Altijd met het velletje over mijn eikel dus niet naar achteren. Als ik mijn voorhuid naar achteren doe dan plas ik echt alle kanten op. Dus door mijn tuitje heen zeg maar. Met voorhuid dus! Altijd droog maken met wc papier   Van de redactie: dit topic is gesloten omdat het uit 2016 is. Wim je hier over blijven praten? Start dan een nieuw topic.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik trek de voorhuid nooit terug voor het plassen. Gewoon even goed afschudden na het plassen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben besneden dus plas altijd met ontblote eikel ga overigens vaak wel gewoon zitten om een wc. Want bij komt er vaak best een harde straal uit die zeker in begin even moeilijk is te richten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn eikel is altijd halfbloot want toen mijn piemel aan dertien jaar begon te groeien is de voorhuid veergeten mee te groeien.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Met plassen heb ik de voorhuid altijd over mn eikel zitten. Dat kan nl. niet anders bij mij. Ik zet met douchen wel altijd de straal er even op om goed schoon te zijn. Ik doe niks met wc-papiertjes.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik plas gewoon met mijn eikel bedekt. En dan schud ik die laatste druppels eraf. En ja dit zorgt voor een natte plek in mijn onderbroek. Maar ik douch me 2x per dag. S'morgens en s'avonds voor het slapen. Dus weer lekker schoon overal. :)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe mijn voorhuid ook altijd naar achteren, dus eikel bloot... dit doe ik volgens mij al sinds dat ik 8 ben ofzo en het plast ook gwn veel fijner

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Vanaf mn 13e heb me voorhuid altijd terug getrokken en is mn eikel bloot. Ik plas met velletje omhoog maar dat is dus erg kort bij mij. Soms drupt r nog wel s wat na en zie je een klein plekje.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j12 doe je dat omdat het nog strak zit bij jou of zo maar?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Met voorhuid naar vooren

    12 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik doe mijn voorhuid altijd naar achteren met plassen en als ik klaar ben maak ik mijn eikel droog en schuif de voorhuid weer terug.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • j van 12 toen ik nog niet besneden was deed een stijve inderdaad pijn vooral als ik ook maar iets aan de voorhuid kwam en die bewoog.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 doet het dan geen pijn met een vernauwde voorhuid als je een stijve krijgt?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 13/14 jaar was kreeg ik nooit de voorhuid achter de eikel (dus kon ik niks onder de voorhuid schoonmaken), ik had een vernauwde voorhuid. Heb toen zelf wekenlang oprek oefeningen gedaan maar dat werkte niet. Ben toen naar de dokter gegaan en die dacht dat een besnijdenis het beste was, dus ik ben toen op mijn 14de besneden dus ik heb altijd de eikel bloot liggen. Hierdoor word de eikel minder gevoelig. Het duurt ook langer voordat ik klaarkom met aftrekken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen11 Dat moet wel kunnen op jouw leeftijd, bijvoorbeeld om je eikel goed schoon te maken. Krijg je hem helemaal niet naar achteren of wel een stukje?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg de voor huid niet baar achter

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • @j19 Ik maak mijn eikel niet altijd bloot bij het plassen, maar heb ook geen tuitje aan m'n voorhuid, dus het spettert niet alle kanten op. Ik dep voorhuid en eikel wel vaak droog met een papiertje.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • met eikel bloot. voorhuid is wat kort en bij stijve komt ie vanzelf achteruit

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben besneden, dus ik plas altijd met een blote eikel. Heb altijd een rechte harde straal behalve als ik net ben klaargekomen, dan sproeit het soms alle kanten op. Ik dacht dan jongens met een voorhuid bij het plassen altijd hun eikel bloot maken, maar dat is dus niet altijd zo. Als je een lang tuutje hebt, spettert het dan niet alle kanten op?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • De schoolarts vertelde mij bij het piemmel onderzoek dat ik altijd mijn eikel blood moest maken bij het plassen en klaar komen.
    Dus sinds dien doe ik dat ook

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten