Skip to content
14 reacties
1523 weergaves

Tips om af te trekken

Ik ruk best wel vaak. Alleen wil ik wel eens een andere techniek uitproberen maar ik kan er geen een bedenken. Kan iemand me helpen?

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik ben het weer; ik vergat nog te zeggen dat het ook heel cool was om mijn sperma in de urine te zien schieten, het had wel wat van een lavalamp, haha.
    Ik ben benieuwd wat je morgen te melden hebt!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Probeer het morgen na school uit te leggen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat klinkt spannend! Wat heb je op internet gevonden, j.12jaar?   Ik heb een keer in een condoom geplast terwijl ik mijn piemel er in hield, en door het warme gevoel van de plas om m'n pik heen kwam ik spontaan klaar. Het was erg lekker allemaal.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet wel iets wat ik een keer op internet heb gezien...

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen van 13, rukken stelt niet heel veel voor en jij kan dat ook.
    Maak je piemel hard nadat je je boxershort uit hebt gedaan.
    Ga je velletje heen en weer bewegen over je eikel met de hand of duim en wijsvinger.
    Ga net zolang door totdat je een lekker gevoel in je penis krijgt. Op dat punt moet je doorgaan totdat je klaarkomt en dus een zaadlozing krijgt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook een tip voor dat droogneuken, want dat doe ik zelf ook. Mijn tip, koop een doosje boterhamzakjes bij de supermarkt. Deze kosten praktisch niets en er zitten er ongeveer 200 in.   Haal er een paar uit en vul deze met bijvoorbeeld vulpenvullingen of munten of iets anders en leg deze in het zicht op je bureau of iets.   Deze boterhamzakjes zijn meestal ongeveer 20 centimeter lang dus ze kunnen om iedere pik en ze zijn sterk genoeg om in klaar te komen. Leg er een klaar als je begint met droogneuken en trek hem op het laatste moment om je pik om je zaad op te vangen. Daarna kan je je pik afvegen aan je onderbroek of zo en het zakje gooi je gewoon in de prullenbak of in een oude chipszak of iets.   Als je ouders in je kamer komen, heb je geen vuile handdoek of iets, en als je laat zien dat je de boterhamzakjes gebruikt voor dingen als vulpenvullingen of munten of iets, trekt het ook geen argwaan. Je hebt hierdoor ook geen condooms nodig, alleen om klaar te komen. En spermavlekken op je onderbroek, dat heeft iedereen. Daar zijn die dingen voor.   Als je naar je vriendje gaat kan je ook makkelijker een paar lege zakjes meenemen in plaats van dat je beschaamd met condooms in je zak loopt.   Let er alleen wel op dat je geen boterhamzakje als condoom gebruikt om te neuken, daar zijn ze weer te slap voor.     Veel plezier ermee

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik gebruik liever een handdoek als ik lig 'droog te neuken'. Dan kan ik beter in m'n ballen knijpen, m'n pik vasthouden alsof je een jongen neukt, dus een ring om je schacht, je voorhuid naar achteren trekken etc. en het is lekkerder om gewoon in je blote billen te hoppen. Als je je hoofdkussen onder je buik legt, geeft het ook het gevoel alsof je op iemand ligt.      

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • @ als hierboven zeg maar,ga op je buik liggen met je sportbroekje aan en ga neukbewegingen maken als je dan komt zit je sperma in je broekje,heb je geen vlekken in je bed op deze manier,succes.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 14,

    Je kan op je handen gaan zitten en wachten tot je dat slapende, tintelende gevoel krijgt.

    Of met ijs je handen of penis koud maken.

    Als je je hand omdraait, dus (met rechts) in plaats van je duim links, je duim rechts, dan lijkt het soms of iemand anders het doet.

    Je kan ook op je buik op bed gaan liggen, je armen en handen losjes onder je, en neukbewegingen maken. Met je kontje op en neer en je gedachten laten waaien. Het gaat er immers om dat je penis gestimuleerd wordt. Let wel op dat je op een handdoek of iets ligt, dat je niet je hele matras onderspuit.

    Je kan ook met een veter of iets je ballen afknijpen, maar dat zou ik op jouw leeftijd nog niet doen. Succes.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil ook leren rukken

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad Jongen van 15, Voorhuid naar achteren houden en dan met de hand over de blote eikel heen en weer gaan. Soms heb ik dan wel eens dat ik niet eens eerst voorvocht krijg, maar gewoon klaarkom. Voelt anders dus kwa aftrekken.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Uhm.. voorhuid naar achter houden en over je eikel gaan met speeksel of glijmiddel. Denk niet dat je dit leuk vind maar je kan ook met je vinger in je kont gaan, moet je vinger wel nat zijn, anders kan t pijn doen en stroef gaan. Als je niet weet hoe: (kort geknipte) nagel van je af gericht en vinger erin totdat hij er bijna of helemaal in zit, dan richting je blaas en piemel heen bewegen. Je nagels moeten wel kort zijn. Mogen niet boven je vingertoppen uit komen. Aan het begin voelt het niet zo fijn, maar t voelt na een tijdje steeds beter.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt ook met een hand je vingers rondom je penis zetten en een parachute maken boven/voor je eikel/ En dan probeer je de focus te leggen op je voorhuid die je zo ver mogelijk naar 'beneden' wilt duwen. Maar tegelijkertijd bots je steeds met de palm van je hand tegen je eikel. Hard maar lekker  

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • met 2 handen

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten