Skip to content
8 reacties
470 weergaves

ik val op jongere meisjes,(vanaf 14) is dat erg?

ik ben sinds kort aan het nadenken geweest. ik ben erachter gekomen dat ik op jongere meiden val van 14 jaar of ouder. is dit erg? of is kan dit wel? ik wil namelijk niet als een viespeuk overkomen maar ik vind het fijn als er een degelijk leeftijdsverschil inzit.

19 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Dat kan toch

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn ook jongens van 12 tot 14 die op mij vallen en dan woord ik ook na geroepen op straat en zeggen dan lekker ding ik negeer ze vol komen gezicht naar voren en door lopen na een tijdje gaat het vervellen en dan houd het op.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val ook op meiden en jongens 1 of 2 jaar jonger dan mij maar dat groeit mee met mij. Je hoeft je er echt geen zorgen over te maken het komt denk ik wel goed. Al ben je pedo dan hoef je je nog niet altijd te uiten met meiden misbruiken enzo. Dat gebeurt 1 op de 1000 keren ofzo. Je kunt later gewoon een lekkere vriendin nemen hoor.??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een leeftijdsverschil van 5 jaar vind ik wel erg veel zelf, maar het kan wel. alleen moet je dan niet rare dingen gaan doen zoals sex, want dat is strafbaar op die leeftijd. Zelf val ik op jongens van 15 tot maximaal 17 jaar. 18 als ik diegene echt heel erg leuk vind maar echt niet ouder. 3 jaar vind ik zelf al teveel verschil op die leeftijd. Jongens die jonger dan mij zijn vind ik (bijna) nooit leuk.

    Er zijn ook mensen die op mensen vallen die hun vader of moeder zouden kunnen zijn geweest, omdat het leeftijdsverschil heel groot is. Er zijn vast ook meer mensen die net zoals jou op 14 jarige vallen terwijl ze zelf 19 zijn. Is niet heel raar, alleen moet je wel oppassen want als mensen erachter komen kunnen ze nare opmerkingen hebben. Zelf ben ik Gay, daar krijg ik ook aardig wat kut opmerkingen door.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • dat begrijp ik maar het leeftijds verschil vind ik van 5 jaar wel te doen zelf

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Afwachten of dat leeftijdsverschil groter wordt of niet. Blijft je voorkeur bij 14-jarige meisjes liggen, dan heb je een probleem. Worden de meiden waarop je valt ook steeds ouder, dan is het geen probleem.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • nee dat is het niet. ik vind het fijner dat er een leeftijdsverschil is

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Voel je je niet op je gemak bij leeftijdsgenoten dan? Indien zo, moet je je eens afvragen waarom dat is. Mogelijk en je onzeker over jezelf en speelt dat bij jongere mensen niet omdat je dan een overwicht hebt.... Zo maar een theorie natuurlijk.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten