Skip to content
27 reacties
15420 weergaves

aftrekken met voorhuid

OK ik volg al wat tijd wat er hier gepost wordt en vraag me toch onderhand af hoe onbesneden jongens meestal rukken. Ik krijg er maar geen goed beeld van. Trek je je voorhuid nou juist terug zodat je eikel bloot komt of juist niet? Blijft het bedekt en trek je met je voorhuid over de eikel? En hoe lang is je voorhuid dan? Snap dat echt niet, want alle jongens in mijn familie zijn besneden.

18 jaar
8 jaren geleden

27 Reacties

  • Hai ik ben nu 16 jaar oud en merk dat als ik ruk dat het pijn doet als ik mijn voorhuid naar achter trek bij een stijve dat ik dan last krijg van een te nauwe voorhuid. Dit kan wel eens pijn doen als ik mijn voorhuid te ver naar achter trek. Moet ik hiervoor naar mijn huisarts? Ik vind het namelijk ontzettend genant dit aan mijn ouders uit te leggen en weet niet precies wat het slimste is om te doen.   Van de redactie: ha jongen 16, ik sluit dit topic nu omdat dit topic uit 2016 is. Wil je antwoord op je vraag? Maak dan even een nieuw topic aan :)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @j12 Je hoeft er niet onzeker van te zijn want kan heel goed aan je leeftijd liggen. Bij de meeste jongens van 12 is de voorhuid nog best strak en kan nog moeilijk naar achteren. Gaat er wel om dat hij niet meer verkleefd is met je eikel. Als je ouder wordt, zal het steeds makkelijker gaan en kun je zo rond je 14e denk ik je voorhuid helemaal terugschuiven. Blijven oefenen in bad en met aftrekken voorzichtig wat oprekken. Staan genoeg tips hier op het forum. Anders even langs de huisarts :-)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Lekker

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend was eerst onbesneden, wilde ik zijn eikel bloot leggen dan lukte dat wel maar huid ging telkens terug over zijn eikel.... dus ik trok de boel altijd strak omlaag om te kunnen pijpen. Strak vond mijn vriend toch het lekkerste, dus ik zeg waarom heb je dan voorhuid? Uiteindelijk strak besneden, de gevoelige voorhuid is behouden gebleven. Je moet altijd zelf aangeven wat er tussen uit kan. Dus we hebben de huid strak omlaag gedaan, aftekenen 8 cm onder de eikel, vervolgens huid optrekken en weer 8cm onder de eikel aftekenen. Tussenstuk kon weg!! Grtjs M

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • En is het gek als het je helemaal niet lukt? Het klinkt misschien raar, maar ik word hier nog best onzeker van. Of het ligt gewoon aan me leeftijd. Maar de voorhuid zit er gewoon bijna helemaal overheen, ik probeer het steeds verder te doen. Dit helpt, maar niet genoeg!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • een onbesneden piemel kun je op allerlei manieren aftrekken Je kunt het op de klassieke manier doen, ttz met je voorhuid ,op en neer over je eikel masseren. of met je wijsvinger tussen je voorhuid en je eikel , die masseren en met wat voorvocht erbij, die dan uit je pisgaatje komt, is dit een zeer heerlijk gevoel, of je kunt ook met je pinkvinger je pisgaatje masseren en als er dan voorvocht uitkomt is dit super lekker
    je kunt ook je eikel alleen masseren, en meestal onderaan in die gleuf die het eind v.d. eikel is, je doet dan met je vinger draaiende bewegingen rond de rand v.d. eikel je kunt ook je toompje met voorvocht masseren , je komt daar wel heel snel bij klaar Dus mogelijkheden genoeg en dat in tegenstelling met besneden piemels die maar een mogelijkheid hebben om af te trekken en dat is de schacht op en neer masseren met je hand - klaar komen door te masturberen is dus veel lekkerder met een onbesneden piemel, de piemel zo gemaakt door de Schepper, bij de geboorte !!!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik masseer mijn eikel door mijn voorhuid heen gedurende enkele minuutjes en later trek ik de voorhuid tot aan de onderkant van de eikel en laat hem weer naar boven glijden enkele keren en dan spuit ik.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • heerlijk je eikel bloot maken ,in bed onder de dekens, en dat friemelen aan je tepels. voelt heerlijk,en je pik word stijf

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @j 15 Kun je bij een slappe penis je eikel wel bloot maken? Hoe dan ook, het zou bij een stijve piemel ook moeten kunnen. Je kunt er het beste even mee naar een arts gaan, want bij seks zou het problemen kunnen geven.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik een erectie heb dan is mein eikel helemaal bedekt en kan niet verder naar achteren want dat doet pijn wat kan ik hier aan doen??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een goede voorhuid, als je rukt dan rolt je voorhuid over je eiken naar achter en dan terug naar boven en dan klaarkomen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 15: juist als je eikel in erectie is en je voorhuid wil dan niet goed terugschuiven kan maken dat je eikel als het ware afgeklemd wordt, en niet meer kleiner wil en kán worden. Dát is een Spaanse kraag. Ik snap dat je er niet echt veel last van hebt, maarre, als ik jou was zou ik toch eens met je huisarts gaan praten. Ja, verschrikkelijk gênant, want je zult dan dus je erectie moeten tonen, anders ziet hij/zij nog niks. Maar, je hoeft écht niet gelijk te beslissen wat je er dan mee wilt, ook niet als je huisarts je 'snijden' aanraad. Gewoon, informatief navraag doen kan ook. En wie weet, zegt ie wel dat er niks aan de hand is, nu niet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik trek me bijna altijd af door mijn voorhuid met mijn hele hand over m'n eikel heen en weer te schuiven, waarbij m'n eikel dus eerst wordt ontbloot en daarna weer wordt bedekt door m'n voorhuid. Ik vind het ook fijn om de onderkant van m'n penis, m'n eikel en ballen te masseren met mijn vingers.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan mijn penis onder de douche wel gewoon goed wassen hoor, alleen als hij stijf is kan Mn voorhuid er niet overheen...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • pas op dat je wel áltijd je voorhuid goed terug weet te schuiven, je wilt écht niet dat dat op gegeven moment niet meer lukt. Een Spaanse kraag is geen feest, met een pijnlijk afgeklemde eikel. Blijft het lastig gaan, denk eens over besnijden, of de milde vorm ervan, een zogeheten Z-incisie, die maakt dat je voorhuid ruimte krijgt. De operatie is niet leuk, je hebt er wél de rest van je leven voordeel van.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf onbesneden en trek me af door met mijn volledige mijn penis vast te pakken en hem vervolgens op en neer te bewegen. Mijn voorhuid kan bijna niet over mijn eikel als hij in erectie is. Zijn er nog meer jongens die dit hebben?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • hee bedankt voor jullie reacties, ik snap het nu meer (ik ben de topicstarter). zelf doe ik het ongeveer zo als die andere besneden jongen van 17. Hand om de piemel en dan van onder op en neer tegen de rand van de eikel. Daarmee ga je nl. ook over het litteken en dat is lekker gevoelig. Ook maak ik wel 's een o-tje, duim en wijsvinger als een ringetje om de schacht en ga daarmee over het litteken en het stukje binnenhuid. Ik wrijf ook niet of nauwelijks over de eikel zelf. Glijmiddel is wel lekker, maar voor mij niet echt nodig.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan op allerlei manieren. De voorhuid heen en weer bewegen over de eikel, of juist helemaal terugtrekken en alleen oevr de schacht rukken. Al dan niet met masseren van het toompje. Je kan ook de eikel blootmaken en met je hand erover, maar dan moet je wel een glijmiddel hebben, bijv. je eigen voorvocht of onder de douche met schuim. Met een onbesneden lul kan je dus alle kanten op.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben besneden. Als ik mezelf aftrek dan heb ik mijn hand om mijn lul en ga ik op en neer tegen de rand van mijn eikel. Ik wrijf niet over mijn eikel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt niet eens een voorhuid

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten