Skip to content
7 reacties
609 weergaves

Konthaar scheren

Hoe scheer je je kont haar

16 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Jongen 14. Dan denk ik dat je een goede vaser hebt op dat gebied. Ik bedoel naaltheid is hellemaal niks raars mee maar door maatschappelijke druk is er een groot taboe terwijl je eigenlijk een goede band met familie hoort te hebben zowel fysiek( niet sexueel dus) als mentaal

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Was de jongen van 14. Er gebeurt nooit wat tussen m'n vader en mij. Maar dat hoort ook niet. M'n vader heeft gevraagd toen ik 12 was of ik me aftrok. (Toen had ik helemaal geen besef wat het was) Dus zei nee. M'n vader zij hoe het moest en ben ik naar de wc gegaan en deed het en ja ik kwam klaar. Had het m'n vader gezegd en dat was het. Maar er gebeurt niks raars tussen m'n vader en mij. Zelf vind ik het ook niet raar om m'n vader met een stijve te zien. We zijn namelijk judisten.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet. Gewoon laten staan, dat voelt lekker zacht aan.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan jongen 14, Dat is een best close relatie die je hebt met je vader. Ik vroeg me af: gebeurt er dan nooit iets sexueels tussen jullie? Samen mastrueren ofz. En hoe gaat het met naaktheid in julie huis. En sexueele voorlichtingm Ik zelf denk dat iedereen beetje opgefokt is tussen naaktheid en vader zoon relatie in de tiener jaren. Een voorbeeld heeft iedere jongen nodig en internet is niet de beste optie om als voorlochting te gebruiken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @ vorige reactie: dit is echt wel niet normaal hoor. Dat jullie beiden een erectie kregen zeker niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • M'n ouders zijn gescheiden en heb een goede band met m'n vader. Ik had hem gevraagd hoe het moet. Hij zei als je zo gaat douchen kom ik er even bij en laat ik je het zien. (Wij douchen vaker samen) hij ging eerst iets uitleggen met de scheermes alleen ik kon het niet. Hij heeft mijn kont geschoren en ik die van hem. Hij kan het zelf ook niet. Zelf vind ik dat helemaal niet erg. En ja stijve krijg ik ervan en m'n vader ook. Maar het is de normaalste zaak van de wereld vinden wij. Dus ik adviseer je gewoon het te vragen aan je vader

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vraag je vader

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten