Skip to content
8 reacties
267 weergaves

Heel vaak hard

Ik krijg heel snel een stijve leuter. Die blijft dan ook met gemak uren stijf. Wat moet ik doen? Heb het zelfs na een keer heftig aftrekken. Moet ik het desnoods aan m'n vader vragen?

16 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Uren een stijve hebben is inderdaad wel heel lang... Is dat niet een beetje overdreven? Ik denk wel dat je als puber sneller ongewenste erecties krijgt dan wanneer je wat ouder bent, maar dit duurt dan wel erg lang. Maar ja, altijd beter dan geen erectie natuurlijk! ;)

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • J16. Ik ben het helemaal met je eens. Ik ben naturist en heb bijna nooit last van een stijve... en als ik een stijve heb en let er niet op dan is mijn plasser binnen een halve minuut weer slap. Maar dat komt misschien vanwege mijn leeftijd

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Probeer eens van die blauwe M&M af te blijven :)
    Maar zolang het niet zeer doet is er niets aan de hand maar normaal zou je niet langer dan een uur een stijve moeten houden.
    Maar ik wou dat een date van me eens het langer uit zou houden dan een uur of ik zelf dan kan ik nog meer genieten van de seks.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens die zeggen dat het normaal is door de puberteit... dat is toch niet zo, ik heb hem soms natuurlijk wel stijf maar dan duurt dat geen uren achter elkaar.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Duren je erecties echt urenlang zonder dat je tussendoor een slappe krijgt? Het is zeker niet gek, lijkt me, want je zit middenin je puberteit. Ik kan me wel voorstellen dat het soms niet goed uitkomt dat je penis stijf wordt. Valt het erg op bij jou?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zal erder naar de huisarts gaan, tenzij je een hele goede band hebt met je vader

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoort bij de pubertijd, ik heb het nu zelfs soms nog dat ik uit het niks een kwartier lang een stijve heb. Levert soms genante situaties op maar meestal gewoon vlug gaan trekken op mijn kamer.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat ga je aan je vader vragen? Om je af te trekken? ;) Nee, serieus... Het is niet erg om een tijdlang een stijve te hebben... Komt nog van pas bij het neuken... En wees blij, vele ouderen moeten daar blauwe pilletjes voor nemen om een stijve te krijgen of aan te houden ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten