Skip to content
11 reacties
18651 weergaves

klaarkomen zonder handen

mijn neef van 16 kan klaarkomen zonder dat hij zijn handen bij zijn piemel heeft. toen hij het me eens zei teon we op vakantie waren en samen een tent moesten delen begon hij erover. ik geloofde het niet maar snapte toen ook niet precies wat hij bedoelde en daarom heeft hij het me laten zien. zijn handen waren alleen bij zijn benen en buik maar niet bij zijn piemel of ballen. door speciale spieren aan te spannen kwam hij en begon ineens te spuiten. het zag er geil uit en hij zei me ook dat het heerlijk voelde. nu heb ik het zelf ook wel een paar keer geprobeeerd maar het lukt me niet, ook niet toen mijn neef het nog een keer uitgelegd had.
wie op dit forum kan het ook of kan me goed uitleggen hoe het moet.? of moet je dan ouder zijn?

14 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Probeer eens cum control. Jezelf bijna laten klaarkomen en dan stoppen. Effe afkoelen en herbeginnen. Zo vaak herhalen tot je het niet meer uithoudt. Dan je stijve laten wippen. Zoals je bv. doet wanneer je plots moet afknijpen bij het plassen. 

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je in plaats van af te rukken, anders en met minder moeite klaar wilt komen, kun je het volgende uit proberen.
    Namelijk de van glijmiddel voorziene eikelrand rondom licht met de duim strelen. En natuurlijk daarbij je fantasie benutten, met wie je het graag echt zou willen doen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet wel wat anders maar daar heb je wel een apparaat voor nodig

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het wel al duizend keer geprobeerd maar het lukte nooit.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Klopt helemaal, maar het zelfde gebeurt als je net doet alsof je in gaat stoten. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik las net dat je je bekkenbodemspieren moet aanspannen, dit zijn de spieren die je gebruikt om je plas en poep op te houden als je niet direct een wc in de buurt hebt. Om op die manier klaar te komen moet je ze eerst goed trainen. Pas na dat je die spieren goed getraint hebt kun je klaarkomen zonder handen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is een eigenschap die tot uiting komt bij jongens, welke door hun fantasie zo geil worden, dat het als echt op de erectie in werkt. Een tussen vorm is het klaar kunnen komen, door slechts de van glijmiddel voorziene eikelrand, zachtjes met de duim te strelen. Kenmerkend voor deze jongens, is dat ze bij anaal genomen worden ook klaar komen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Oei, ik word wel altijd heel stijf als ik denk aan iemand die mijn piemel vasthoudt of ermee speelt of de ballen zo een beetje masseert maar daar kom ik toch niet van klaar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je vraag doet me denken aan de eerste keren dat ik ben klaargekomen als 14-jarige. De allereerste keer was in een urinoir, toen ik de piemel begluurde van een jongen waar ik toen ' verliefd ' op was ( let wel : ik ben geen homo ) en ik van geilheid ineens een gevoel van intens zoete jeuk in mijn eikel kreeg en er iets raars uit mijn piemel droop. De twee volgende keren deed een vriendje mij klaarkomen : eerst door zijn hand in een van de pijpen van mijn korte broek te steken en vervolgens met zijn vingers over mijn keiharde stijve penis te strelen, terwijl hij een kreetje van verbazing slaakte en de volgende keer toen ik op mijn buik op bed lag en hij van achteren tussen mijn benen mijn zaakje masseerde. Toen wist ik nog steeds niet wat mij overkwam, maar ik wilde dat gevoel bij mezelf opwekken zonder dat ik eraan dacht mijn handen te gebruiken. Nu doe ik dat niet meer, maar ik deed het door mij mentaal op de eikel van mijn penis te concentreren en dan terug te denken aan die keren dat ik eerder was klaargekomen. Het vergt wel wat oefening en concentratie, maar het lukte : ik kreeg daarbij in mijn eikel een gevoel dat steeds intenser werd en zelfs beter was dan toen ik het mijn handen begon te doen. Het uitgangspunt is dus : bijv je voorstellen dat iemand die jou heel erg opwindt je piemel aan het afspelen is en je daarbij concentreren op de eikel van je piemel die je moet doen ' gloeien '. Veel succes !

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben wel al een paar keer klaargekomen zonder dat ik eigenlijk met mijn handen mijn piemel aanraakte. Als ik stijf was en ik drukte hem tegen de rand van het aanrecht in de keuken en ook onder de douchje door de douchekop tegen de piemel en ballen te laten spuiten.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Geen idee... Leuk om te kunnen, lijkt me. ;)

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten