Skip to content
11 reacties
10105 weergaves

vader in blootje

Mijn ouders zijn pas gescheide en nou woon ik alleen met mijn vader. Die loopt heel makkelijk in zijn blootje boven door het huis. Dat heeft ie altijd wel gedaan. Dus ik ben er wel aan gewend. Maar de laatste weken loopt hij ook vaak met een hele of halve stijve rond. En ik weet eigelijk niet wat ik daar mee moet. Ik wordt er best wel geil van want hij heeft een flinke lul. Vroeger liep ie bloot rond en was zijn lul slap maar de laatste maanden is ie ook vaak half hard en de afgelopen weken staat ie gewoon recht overeind. Dan loopt ie de badkamer binnen als ik aan het douchen ben of sta te plassen. Zaterdag kreeg ik zelf een stijve toen ik het zag en daar schrok ik wel van. Ik weet niet waarom ie dat nou doet en wat ik er van moet denken. Ik durf er niet over te beginnen. Wie zijn vader doet dit ook of heeft dit ook ooit meegemaakt?

15 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Heb ik op 12-jarige leeftijd in het zwembad mee gemaakt. Daar stond een man vaak met jongetjes onder de douche. Toen ik er een keer bij was, gebeurde er dingen waarvan ook mijn piemel stijf werd, en ik uiteindelijk een hoogtepunt bereikte. Toen de badmeester ons zowat betrapte, was het de laatste keer en kwam de man er met een sisser vanaf.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent pas pedofiel als je een relatie met een jonger kind wil, maar pedoseksueel kan ook das dat je seks met een minderjarig persoon wil.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dit niet normaal is vader een pedofiel of zo ik vind dit verdacht

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja het is op zich goed dat een vader zo openlijk over seksualiteit spreekt. Maar ik blijf de manier waarop hij dat doet raar vinden. Als je vader bloot rondloopt, en als hij af en toe per ongeluk een stijve heeft is dat nog tot daar aan toe.
    Maar om nou heel opzichtig met een erectie de badkamer in te gaan als jij staat te douchen vind ik eigenlijk wel een beetje over de top. vooral als dat vaker gebeurt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt me alleen maar goed dat je vader zo openlijk met jou over seksualiteit spreekt. Je weet nu hoe het komt dat hij zo vaak een stijve heeft en dat je je ook zelf niet hoeft te schamen voor je stijve pik. Ik kan me wel voorstellen dat je het ook een beetje vreemd vindt om zo open met je vader daarover te spreken, zeker als dat eerder niet gebeurde... Maar ik zou er vooral blij mee zijn. Niet elke vader doet daar zo relaxed over...

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Gisteren is er weer wat gebeurt. Ik was aan het douchen en toen kwam mijn vader de badkamer binnenlopen. Hij had nu een echte stijve lul. Hij deed of hij moest plassen maar dat lukte natuurlijk niet. Tenminste ik kan niet plassen met een stijve. Hij dus ook niet. Dus hij stond boven de wc en er kwam niks uit. Hoewel ik niet wilde kijken keek ik toch. Hij zag het en keek mij heel vreemd aan. Toen ie uiteindelijk had kunnen plassen kwam ie naast mij in de douche staan en begon zich in te soppen. Ik kon geen kant op want hij stond voor de ingang van de douche. Ik voelde me niet op mijn gemak. Hij vroeg of ik het geil vond om hem zo te zien en toen wees ie naar mijn lul. Die was ondertussen ook hard geworden. Dus stonden wij allebei met een stijve. Mijn vader zei toen dat ik er niet zo'n punt van moest maken. Hij had wel door dat ik ermee zat en dat zei hij ook. Toen vertelde hij dat hij zich wel kon voorstellen dat ik het ook wel spannend zou vinden. Hij zei toen dat je echt geen homo bent als je een stijve krijgt als je andermans lul ziet. En dat ik er niet zo'n punt van moest maken. En als ik homo zou zijn, dan was dat zo. Hij vond het belangrijker dat ik gelukkig was en mezelf kon zijn. Ik schrok wel want ik was bang dat hij het vreemd vond dat ik nog geen meisje heb gehad. Dat we elkaar met een stijve zouden zien zou wel vaker gebeuren en als we er nu niet zo'n punt van maken, zou dat voor allebei een stuk makkelijker zijn. Hij weet dat ik mij vaak aftrek want dat deed hij vroeger ook vaak. Dus ik hoefde niks te verbergen voor hem. Maar ook hij heeft vaak trek sinds hij gescheiden is geen sex met een vrouw meer heeft. Hij praatte heel vrij en open. Hij voelt hetzelfde als ik zei ie. Hij is ook vaak geil. Hij zei dat ie zich overdag soms aftrekt op het werk. Na het gesprek was ik van de ene kant wel wat opgelucht maar toen ik er later over na ging denken, vond ik het ook wel bijzonder maar ook gewoon klote. Ik weet niet wat ik ermee moet want het gesprek was net of ik met een vriendje praatte. Dus best wel relaxed. Maar ik voel me er ook weer niet echt gemakkelijk bij.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 12 jaar toen de mijne tijdens het douchen met mijn vader omhoog kwam. Toen hij dat zag leidde dit tot een positieve reactie. Hij pakte hem even vast, en zij "cool jongen dat belooft wat voor de meisjes". Daardoor aangemoedigd pakte ik ook de zijne beet, die vrijwel onmiddellijk omhoog begon te komen. Terwijl het is gebleven bij bewondering te tonen voor de omvang, is daardoor wel een band van vertrouwen ontstaan.
    Waardoor ik met mijn vader openlijk over seksualiteit kan praten. En dat is een onwezenlijk goed gevoel.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk ook dat hij eerder nooit stijf was omdat ie net seks heeft gehad. Maar als het altijd gewoon was om naakt te lopen zal hij het nu ook wel gewoon vinden als een beetje stijve heeft. Hij verwacht denk ik dat jij dat ook gewoon vind. en eigenlijk is het ook gewoon, natuurlijk.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ergens vind ik het niet raar als hij in zijn blootje rondloopt, en als jongen weet je net zo goed dat je een stijve niet altijd kunt vermijden. Toch vind ik het wel raar als dat heel regelmatig gebeurt. Ik bedoel, een vader mag best wel een beetje terughoudend zijn , ik denk dat het niet gepast is om steeds met een stijve rond te lopen waar je kind bij is.

    En die reactie van die vorige jongen dat hij heeft zitten rukken waar zijn vader bij was, vind ik ook wel opmerkelijk. Het ligt er ook maar net aan hoe vrij je bent opgevoed denk ik..

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou er geen problemen mee hebben. Vind jij het zelf een probleem dat je vader naakt bij je binnenkomt? Al dan niet met een stijve lat? Thuis hebben wij daar geen probleem mee. M'n vader heeft me voorlichting gegeven een jaar geleden. Is toen bij me komen zitten en gewoon rechtuit gevraagd of ik al een erectie kreeg en of ik al sperma aanmaakte. Het gesprek liep heel vlot, en toen heb ik gerukt waar hij bijzat. Helemaal geen schaamte. Hij heeft toen ook zijn lul laten zien aan me. Zijn stijve lul heb ik wel nog nooit gezien. Mijn broer zie ik wel vaak naakt omdat we een badkamer delen en hij een stukje door mijn kamer moet om van de badkamer naar zijn kamer te gaan. Dat doet ie altijd spiernaakt. Hem heb ik al vaak met een stijve leuter gezien, en hij heeft mijn staaf ook al vaak gezien. Voor je familie moet je je niet schamen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan mij je vraag goed voorstellen.

    Toen je ouders nog niet gescheiden waren hadden zij waarschijnlijk vrijwel iedere dag sex met elkaar. Je vader kwam daarbij toen neem ik aan steeds klaar met een spermalozing. Wanneer je als man (in dit geval je vader) regelmatig een spermalozing hebt, betekent dat dat je minder snel last hebt van een stijve.

    Nu je vader is gescheiden heeft hij daardoor waarschijnlijk geen sex meer en komt hij dus ook niet meer klaar met een spermalozing. Daardoor zie je waarschijnlijk je vader nu ineens zo vaak met een hele of halve stijve.

    Wanneer je vader een nieuw iemand vindt waarmee hij weer dagelijks sex kan hebben of, zoals veel jongens doen, minstens één keer per dag flink gaat mastuberen dan zal hij waarschijnlijk ook weer minder snel een stijve gaan krijgen.

    Sterkte ermee!

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten