Skip to content
7 reacties
9748 weergaves

geil van vrienden naakt

Van de zomer was ik met 6 vrienden op vakantie. We gaan nu al 8 jaar met elkaar om, en nu loopt iedereen zonder zich te schamen naakt uit de douche de kamer in om zich om te kleden gewoon met de reet en de pik bloot. Is een van jullie wel eens met een vriend geil geworden en daardoor en is er toen iets geils gebeurt ? Leek me echt super geil om te lezen

21 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben homo dus...   Maar heb het wel mee gemaakt op een camping dat een jongen (17) zijn muntje was verloren a €4.50 en die vroeg of hij samen met mij mocht douchen waar ik nooit geen problemen mee hebt.   Hij hielt wel zijn boxershort aan terwijl ik gewoon naakt douche en we stonden nog net onder de douche toen er een zichtbare heuvel in zijn witte boxer verscheen en door de water keek ik er ook doorheen en zei hem dat die hem net zo goed uit kon doen omdat het toch goed zichtbaar was wat er in zat waarop hij me vroeg of ik hem bij hem wou uittrekken.   Ik ging op me knieën zitten en trok met een flinke ruk zijn boxer omlaag waardoor zijn pik tegen me wang kwam en ik recht tegen een kleine 20 cm aanzat te kijken.   Je snapt wel dat het douchen een heel stuk aangenamer werd en ik een half uur later nog een muntje in de automaat kon gooien.   Gelukkig speelde dat wel nachts af zodat niemand er last van had.   De volgende dag vertelde hij me wel dat het voor hem de eerste keer was dat hij seks met een jongen had gehad en dat hij contact met me wou houden.   Na me email adres en telefoon nummer te hebben gegeven heb ik afscheid van hem genomen en moest helaas in de auto stappen waarna we weer naar huis moesten. 

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een keer sliep ik bij een vriend en toen waren we te laat wakker geworden voor school dus we hadden geen tijd om allebij appart te douchen nou heeft hij op zijn badkamer een douche en een bad en ik nam de douche en hij de bad... We hadden elkaar nog nooit naakt gezien en kregen allebij een stijve terijl we allebij hetro zijn na die dag zagen we elkeer echt heel erg vaak naakt en hebben we een keer naakt in een meer in frankrijk gezwommen. Dat komt omdat ik met me domme hoofd de tas was vergeten met de zwembroeken. Nou zijn er bijna nooit mensen in een meer in frankrijk en hadden we geen zin om 4 km terug te fietsen. We hebben geen problemen met elkaar naakt zien al krijgen we soms een stijven.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap dat je geil wordt van kijken naar andere jongens die naakt zijn. Ik ben ooit op kamp geweest met 4 vrienden en sommigen kwamen ook naakt binnen lopen.
    Ik vond het niet erg, maar om nou te zeggen dat ik er geil van werd? Wel lijkt het me leuk om met z'n allen eens af te trekken ofzo. Maar nee, ik wordt niet geil van kijken naar andere naakte jongens

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Schaam me ook niet voor vrienden,wat naaktheid betreft met omkleden enzo, alleen jullie waren met zijn zessen jongen 21, niet piepjong dus, bedoel wel jong maar niet volwassen.
    Heeft er dan nog niemand van jullie een relatie met een meisje,want die zullen dit toch wel niet willen,experimenteren met een andere jongen,al vind ik zelf dat je geen homo hoeft te zijn als er geen verliefdheid aan te pas komt.Maar heb nog nooit iets gedaan dus maar begrijp je ergens wel.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik voel me seksueel aangetrokken tot jongens. Altijd in de kleedkamer van voetbal keek ik stiekem wel eens naar wat de rest had hangen. Soms werd ik helemaal hitsig van de gedachte dat ik daar iets mee zou kunnen gaan doen. Natuurlijk is het hier nooit van gekomen.

    Gelukkig ga ik aankomende zaterdag naar een jongen toe om daar allemaal dingetjes mee te gaan proberen. Dit wordt mijn eerste keer. Heb er erg veel zin in!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is natuurlijk heel gewoon om bloot te zijn, maar ik kan me voorstellen dat je het leuk vindt om je vrienden zo te zien. Ik heb me wel vaak met een vriend afgetrokken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word alleen maar geil van jongens!   Kweet niet of ik gay ben, ik denk eerder bi maar ik ruk altijd terwijl ik denk aan andere jongens.   Ik wil altijd andere zuigen enzo maar het is er nog nooit van gekomen😑   Ook denk ik wel eens dat ik een te redelijk kleine piemel heb voor mijn leefteid, hebben jullie dat ook? Ik denk dat vaak wanneer ik mezelf probeer te zuigen, want het lukt niet.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten