Skip to content
9 reacties
801 weergaves

experimenteren met vriend

Ik en een vriend van mij gaan samen rukken en pijpen (misschien zelfs neuken). We hebben al eens samen getrokken en gaan nu dus nog een stapje verder. Hebben jullie misschien nog tips wat we kunnen doen? Ook zou ik graag willen weten wat jullie ervaringen zijn met dit onderwerp.

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Zorg er ook voor dat je zeker weet dat er niemand je kamer binnen kan lopen.
    Bij mij thuis weten ze dat ik homo ben en dat als ik iemand mee neem dat het niet om samen huiswerk maken gaat dus komen ze niet zomaar me kamer binnen lopen.
    Maar zijn jullie beiden "Maagd" dan kan je het zonder condoom doen wat nog lekkerder is dan met.
    Spreek wel met elkaar af wat je wel en niet wil en een klein beetje pijn kan lekker zijn maar als je echt het uitgilt van de pijn moet je vriend tocht eens rustiger neuken :).

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens mij kun je niet veel verder gaan dan neuken, misschien om het nog spannender te maken om ergens buiten sex te hebben

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als je alebei weet dat je geen ziektes hebt (soa's)  

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Topic starter We zijn beide maagd dus we kunnen het zonder condoom doen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Neem vooral de tijd te snel "even" willen neuken kan pijn doen neem gerust de tijd en spreek met elkaar af als het pijn doet dat je stopt.
    Gebruik dan ook veel glijmiddel en hou je aan de 1,2,3 regel de eerste keer ga je alleen met je eikel tegen zijn gaatje aan.
    De tweede keer duw je zachtjes hem ietsjes naar binnen en bij de derde keer duw je hem echt maar rustig naar binnen en als je voelt dat je langs de kring spier bent dan haal je je penis er weer uit en doe je het nog een paar keer en als alles goed gaat dan duw je je penis lekker diep er in en ga je neuken.
    Zijn jullie beiden nog echt maagd en weet je ook echt zeker van elkaar dan kan je het ook zonder condoom doen wat voor de eerste keer zeker minder pijnlijk kan zijn.
    Spreek wel samen af of je wel of niet voor het zingen de kerk uit moet ofwel of je wel of niet in elkaar klaar mag komen.

    Nog een ervaring tip.
    Neuk rustig en geniet er van maar zorg er ook voor dat je vriend kan genieten vraag aan hem of de tempo goed is en blijf praten met elkaar behalve als hij ligt te kreunen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zoek het vooral in vriendenkring. Niets forceren; samen gaan internetten en terloops vragen of hij ok wel eens naar porno kijkt. Zo ja vraag hem dan of hij goed is in het vinden daarvan. Zodra je daar samen naar zit te kijken, kun je toespelingen op de beelden maken, en zijn reactie peilen. Het is op zichzelf al een spannend voorspel van ongedwongen gedachtewisseling, die tot experimenteren kan leiden.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wil dit ook eens doen, maar is moeilijk om zo'n mensen te leren kennen die dat ook willen doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het spannendste is bij mij geweest, toen we met het neuken gingen experimenteren. Vooral niet forceren en van glijmiddel voorzien, voor de anus de mogelijkheid bieden, om zich aan de omvang der stijve penis aan te passen. Je weet echt niet wat je overkomt, als dit tot klaar geneukt worden leidt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Andere geile dingen doen zoals over elkaar plassen. Anus likken enzo.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten