Skip to content
25 reacties
3103 weergaves

Dronken vriend

Hoiii, gisteren was er een goede party op ons zomerkamp in Portugal en een vriend en ik zijn daar gaan feesten, beiden goed gedronken. Ik viel wel mee maar hij was echt heel dronken en had 2 meisjes getongd! Die avond heb ik hem echt naar huis moeten dragen. In onze kamer heeft hij moeten overgeven, eerst op de vloer en dan helemaal over zichzelf! Ik heb dan maar zijn vies shirt en broek uitgedaan, zijn gezicht afgeveegd met een handdoek en hem in bed gelegd, hij viel echt direct in slaap. Na een 2 uur maakt hij me wakker om naar wc te gaan. Hij mompelde iets van help wc. Dus heb ik hem daar naar de wc geholpen, natte onderbroek naar beneden moeten doen en toen weer helpen kotsen, gelukkig in de wc deze keer! Ik begon echt kwaad te worden en heb hem toen naakt in bed gelegd en een emmer langs zijn bed gezet. Ik heb toen nog goed geslapen. Vanochtend was hij heel katerig en eerst boos op mij omdat hij naakt was, ik heb hem toen alles verteld en hij voelde zich wel een beetje schuldig en beloofde vanavond wat minder te drinken, ik geloof er eigenlijk niks van. Thuis drinkt hij ook altijd zoveel maar dan moet zijn moeder hem in bed leggen en ik gelukkig niet. Hebben jullie ook al eens een vriend zo veel moeten helpen, tot zelfs uitkleden toe omdat hij te dronken was? Ik vind het echt niet goed!

15 jaar
8 jaren geleden

25 Reacties

  • Nou een kameraad zegt dat hij op een fuif gepijpt is door een meisje van onze klas. Ik geloofde het niet maar hij is er zeker van.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik eens wat teveel gedronken had ben ik bij een vriend blijven slapen, maar door zoveel te drinken moest ik kotsen. Hij heeft me toen in de douche gestoken en me met een emmer in bed gelegd. Oké beschamend dat hij me had uitgekleed en in bed had gelegd maar goed dat ze voor me hadden gezorgd. Zelf ook al vaak dronken vrienden moeten helpen kotsen en naar huis brengen. Hoort bij het jong zijn!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wel soms vrienden moeten helpen om veilig thuis te raken. Als ze moeten plassen en ik moet hen rechthouden om niet om te vallen ook wel eens stiekem naar hun lul gekeken uit nieuwsgierigheid.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb mijn beste vriend na carnaval moeten helpen om bij ons thuis te komen waar hij zoou blijve slape. toen heb ik hem ook zijn kleren uitgedaan en hem op bed gelegd zodat hij verder ging slapen. ik heb toen wel stuiekum, ok ik weet dat het eigelijk niet goed is maar zijn onderbroek even uitgedaan en zijn piemel en ballen bekeken. en heb toen zijn piemel ook even aangeraakt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • 2 weken geleden een vriend zo dronken dat hij de hele avond heeft gekotst, hij hing helemaal onder. We hebben hem uiteindelijk maar in de douche gestoken en in bed gelegd met een emmer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vorig weekend nog mn kameraad uit de struik gehaald, op een rotonde ! Was ladderzat, thuis een kruiwagen gehaald, hem erin gelegd, en met een andere maat, hebben we hem thuis gebracht !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Toch normaal dat er af en toe iemand erg dronken is op een feestje. Het zotste dat ik met een maat heb meegemaakt is dat hij was gaan pissen tegen een boom en toen met zijn broek op zijn enkels in slaap is gevallen, we hadden pas na een uur door dat hij er niet meer was. Kapotgelachen toen we hem daar vonden met zijn blote kont in het gras aant slapen. Zotste van mezelf is dat een maat me moest helpen kotsen snachts omdat ik teveel gezopen had. Wazige avond, achteraf gehoord.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vriend van mij was een keer zo dronken dat ik hem moest vasthouden tijdens het fietsen, hij is later in de sloot gefietst en ik moest hem er uit helpen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou op vakantie was een kameraad echt lazarus en die hebben we toen ook naar onze tent moeten slepen. Daar heeft hij eerst wat gekotst en toen sochtends stonk de hele tent. Hij had niet alleen nog op zichzelf gekotst maar ook in zijn onderbroek geplast! Was heel vies maar zo hard gelachen, was niet normaal!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt altijd jongens die stoer moeten doen en blijven drinken tot ze overgeven. Idioten.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Op n festival heeft een vriend een meisje geneukt in haar tent, die jongen kwam onze tent binnengestrompeld in zijn boxer, we wisten direct hoe laat het was! Zelf de standaard dingen, niets speciaal

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha, schitterend. Die ligt daar met een volle blaas bier en met een knoop in z'n leuter...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon een knoop in z'n lul leggen, zal ie het wel afleren om met z'n dronken kop alles onder te plassen...

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een dronken vriend wel eens geholpen, hij was zo zat, dat hij de dop niet meer van de bierfles kon krijgen ! Toen heb ik het dopje er maar afgehaald.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nog nooit in mn broek gepist, wel al gekotst. Een keer op een vriend die me naar huis bracht, maar nooit gekke naakte/sekstoestanden gehad hoor!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • In je broek plassen als je dronken bent doen veel jongens! (De meesten zijn wel geen 13 jaar!!) ik heb het zelf alleen als ik echt teveel gedronken heb, vorige maand nog het bed van een maat ondergepist. Die was niet zo blij!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Op een feestje heeft een vriend eens 2 verschillende meisjes gezoend, was lachen!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @j19 alsof er bij jullie nooit iemand dronken was voor hij legaal mocht drinken!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij in de vriendengroeo waren er jongens die al vanaf hun 14de stevig dronken! Iedereen begint om een andere leeftijd te drinken.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • waarom nemen mensen dit serieus. hij is 15 en iemand anders hier 14 en 13 geloven jullir nou echt dat die kats dronken waren na zoon feest. ze komen geen eens binen bij zoon feest. stop met alles te geloven wat je online leest!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten