Skip to content
10 reacties
4258 weergaves

Naaktzwemmen betrapt

Hoi ik ben gisteren wat gaan fietsen met mijn neef, even oud en we doen ook samen volley dus echt goede kameraden. Het was heel warm en dus heel zweterig. We wouden wat afkoelen en toen zei mijn neef dat hij een vijvertje in het bos kende, daarheen gefietst maar we hadden geen zwemgerief mee dus ik zei ja en nu. Hij deed gewoon al zijn kleren uit en sprong er naakt in. Ik volgde maar zijn voorbeeld, we zien elkaar toch iedere week naakt bij het douchen na de training en match. Na een kwartiertje gingen we eruit maar we waren vergeten dat we geen handdoeken meehadden... Ons laten opdrogen in het zonnetje maar toen kwam er net een groepje meisjes aangefietst die dit plekje blijkbaar ook kende en er ook kwamen zwemmen. Wij zo snel mogelijk onze kleren aangetrokken en weggefietst! Was echt wel niet leuk dat ze ons daar naakt hadden gezien, gelukkig kende ik ze niet! Zijn jullie ook al eens gaan naaktzwemmen? En betrapt? Mijn neef en ik hebben ons thuis maar vlug gedoucht en droge kleren aangedaan. Volgende keer wat beter opletten of beter gewoon zwemgerief meenemen! Is naaktzwemmen trouwens nie verboden, mijn neef zei er iets van.

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Niet goed

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou het zelf niet omschrijven als 'betrapt', maar was wel beschamend.

    Tijdens de zomervakantie anderhalf jaar geleden (toen ik 17 was), was ik met mijn broertje (van toen 10 jaar) gaan zwemmen in zee. We waren een beetje aan het klote en hij zwemde naakt, zoals die wel vaker doet. Ik had wel een zwembroek aan. Maar was verder niemand te bekennen, was best een afgelegen strandje. dus op een begeven moment dacht ik laat ik hem ook maar uittrekken.

    Echter kwam er toen een groep van ongeveer 40 mensen aan, allemaal denk wel 45+'ers, die daar een jou de boules toernooitje gingen houden.

    Alleen toen moesten we dus wel uit het water en langs hun, want onze kleren lagen natuurlijk precies waar zij gingen jou de beules.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik in de 3e klas zat ging ik naar het naaktstrand met een paar vrienden en toen kwam ik m’n lerares van Duits tegen beetje ongemakkelijk maar wij vonden het allebei niet zo erg

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Naakt zwemmen is heel gewoon en ook fijn. Ik kan me wel voorstellen dat sommigen liever niet 'betrapt' worden of bang zijn dat ze dan een stijve krijgen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ging vorig jaar met mijn vriendin naar een naakstrand. Was echt eens leuk om te doen, heel bevrijdend! We zijn toen een leerkracht van vroeger op school tegengekomen, nu ja gezien en heel goed ontweken!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan ook gewoon je fietstocht naar een naaktstrand plannen en dan daar naakt gaan zwemmen met nog veel mensen. Ik heb een kameraad die naturist is, hij doet dat in de zomer soms met zijn familie. Ze hadden mij eens meegevraagd maar vriendelijk nee gezegd!!!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het te warm is en we hebben geen zwemgerief mee gaan we in onze boxers zwemmen, nooit naakt! Zou een beetje vreemd zijn moesten er vreemden langskomen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Begin van de vakantie feestje thuis en een paar dronken jongens zijn naakt het zwembad ingesprongen. Was echt lachen! Ik heb wel vlug handdoeken gehaald voor mijn ouders het zagen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Begin van de vakantie met 3 vrienden op kamp geweest, we moesten een keer lange trektocht maken met ons groepje (alleen wij 4, was om ter snelst maar wel echt 30km) was in Spanje echt heel warm. We zijn toen ook even gestopt bij een poel langs een weggetje en er met onze boxers ingegaan, was vervelend wandelen met natte boxers, paar uur later bij volgende pauze aan een plas zei een vriend zullen we niet zonder boxer gaan, was wel spannend 2 kregen een stijve van spelen in het water. Was wel grappig, we zijn niet betrapt. En onze boxers waren terug droog dus goed verder kunnen wandelen! We waren wel niet gewonnen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is er mis met naakt zwemmen? Schaam je niet voor je blote lichaam, zou ik zeggen. Het is ook wel spannend, toch? Op zo'n plek lijkt het me niet verboden, maar het kan zijn dat het officieel niet mag. Er zijn ook plekken waar het zeker is toegestaan, zoals het naaktstrand.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten