Skip to content
41 reacties
4125 weergaves

Tekencontrole vriend

Hoi, ik ben op sportkamp met een goede vriend (16-17) en omdat we veel in het bos spelen moeten we elkaar elke avond in de douche op teken controleren. Wij gingen gisteren met ons twee in een kotje om na te kijken en toen ik hem moest controleren (tussen zijn billen en zo maar hij is erg behaard dus het was niet zo makkelijk om te zien) kreeg hij een enorme stijve, ik schrok ervan en kreeg er zelf ook een. We keken elkaar erg beschaamd aan en hebben ons supersnel gewassen. Vnadaag moeten we het sowieso weer doen, maar ik durf niet meer goed, misschien wilt hij wel aftrekken of zo! Moeten jullie dat ook doen en krijgen jullie dan ook een stijve?

16 jaar
8 jaren geleden

41 Reacties

  • @jongen13 hierboven, zodra er eenmaal iemand aan je piemel heeft gezeten boeit het je niks meer. Ik was 12 toen ik voor het eerst iemand anders moest controleren en hij mij. Voor ons allebij was het de 1e keer. We bleven beide zo lang mogelijk in onze slip , maar toen moesten we toch ech wel bij onze billen/piemel controleren. Om het eerlijk te houden deden we bij elkaar de slip naar beneden (zo kon niet 1 van ons zijn slipje aanhouden en er dus maar 1 naakt stond). Eerst bij de billen gecontroleerd en toen bij de piemel. Toen we in ons blootje stonden had ik al iets minder moeite met het idee dat er straks iemand anders dan mijn ouders of een dokter aan mijn piemel zou gaan zitten, maar toch vond ik het nog wel spannend omdat je niet weet hoe iemand ermee om zou gaan. Ik mocht als eerst bij hem en hij daarna bij mij. Het was uiteindelijk veel minder erg dan dat ik me had voorgesteld. Hierna had ik er steeds minder moeite mee.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb nog nooit een teek gehad en ik vind het maar raar dat andere je moeten controleren, het lijkt me echt wel eng en niet normaal als je mekaar moet gaan controlleren

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat gaat denk ik niet. Dan moet je de bossen en hoge struiken vermeiden

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik bedoel tips ol ze weg te houden!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Met een tekentang

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is de ouderwetse manier soms?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk gewoon de ouderwetse manier

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Heeft iemand van jullie tips tegen teken? Een armbandje zoals honden of een spray of zo?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Omdat wij die controle toch wel heel belangrijk vinden, heeft onze scouting ervoor gekozen om bij jongere leeftijd die controle te begeleiden. T/m. 12 jaar worden deze leden door de leiding gecontroleerd. En van 13 t/m.15 controleert de leiding alleen de hoofdharen en achterzijde van het lichaam. Vanaf 16 jaar mogen ze zelf kiezen; elkaar controleren of de leiding laten assisteren.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Moeten wij ook doen, op het hoofd, rug, oksels in de bilspleet en ballen. Wat je zelf kunt controleren moet je zelf doen. Bijna iedereen krijgt dan een stijve.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • aan j.16;
    t/m 15 jaar zien ze elkaar niet naakt. Tenminste niet bij een tekencontrole (bij douchen natuurlijk wel).
    Vanaf 16 mogen ze zelf aangeven door wie ze geholpen willen worden bij die controle. De ledenvergadering en ouders vinden dat dat wel kan bij die leeftijd.
    De scouting stimuleert ('verplicht') de tekencontrole, maar wij faciliteren niet evt. seksuele contacten/handelingen tussen leden. Maar we hebben het hier wel over jong-volwassenen die hun eigen keuzes moeten maken.
    Ik durf hier echt wel te beweren dat bijna altijd wel deze controles serieus en normaal verlopen. En waar leden zich samen opvallend van de groep gaan afzonderen, wordt daar mee gesproken.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • maar je maakt mij niet wijs dat als er 2 leden van 15, 16, 17 jaar elkaar naakt moeten kontroleren dat er dan soms ook niks gebeurt. Er zal heus wel eens iemand een stijve lul krijgen en zullen elkaar ook wel eens aftrekken als er verder niemand bij is. En bij meisjes zal dat wel hetzelfde gaan. echt wel. Of is dat niet waar dan soms?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • aan j.16;
    Je begrijpt er niet zo veel van e/o heb je slecht gelezen. Zo gaat dat dus beslist niet!
    Kinderen t/m 12 jaar worden door de leiding op teken gecontroleerd en daar spelen die dingen die jij schrijft helemaal niet.
    En vanaf 13 jaar en ouder controleren ze zichzelf. Tenminste, minstens hun voorzijde doet iedereen zelf. En nogmaals; de vrouwelijke leiding controleert alleen de meisjes en de mannelijke leiding alleen de jongens.
    Geen sensatieverhalen graag.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zou bij jullie wel leiding willen zijn. hoe doe je dt dan als er een meid schaamhaar heeft en je niks ziet Doe je dan dat haar opzij net zoals op het hoofd. Of als iemand grote schaamlippen heeft, doe je die dan naar links en rechts omn te kunnen kijken. en vind iedereen dat goed.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij de scouting hebbem we daar protocollen voor. Bij het aangaan van een lidmaatschap worden die aan ouders uitgereikt.
    Bevers, welpen en scouts t/m. 12 jaar worden door de leiding gecontroleerd. Leiding is altijd met 2 in een ruimte. De een controleert dan de kleding en de ander het meisje of de jongen. Natuurlijk controleren vrouwen alleen de meisjes, en mannen alleen jongens. Controle op lichaam is volledig, ook in schaamstreek en tussen billen.
    Vanaf 13 t/m. 15 controleert de leiding alleen nog de haren en de achterzijde. De voorzijde moeten zij zelf doen.
    Boven de 16 mogen ze zelf kiezen; helemaal zelf doen, of waar nodig bij elkaar of hulp van de leiding vragen. Leden mogen evt. aangeven door wie ze willen worden gecontroleerd, maar controle is wel min of meer 'verplicht'. We besteden aandacht aan de privacy en voorkomen dat leden elkaar onnodig bloot zien.
    Leiding controleert elkaar tussen haren en achterzijde.
    Teken worden alleen door de leiding verwijderd (dat komt voor). Controle gebeurt bij ons in de kleedruimte (goed verlicht) en daarna verplicht douchen. Het verloopt bij ons altijd in harmonie. Nog nooit vervelende situaties gehad of van gehoord.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb net een teek verwijderd van een vriend zijn been, geen probleem mee!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Flauw om daar flauw over te doen! Ik controleer vaak vrienden of zelfs jongere jongens op teken. Je weet dat het voor je eigen gezondheid is dus niemand heeft er problemen mee. Ik vertel ook aan niemand hoe groot zijn lul was of zo.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het ook niet erg om bij een jongen naar een teek te zoeken.    Echter weet ik wat een teek kan aanrichten en dat is heel veel ellende.   Zelf ben ik tot nu toe nog nooit door een teken beet gehad waarschijnlijk vinden ze mij niet zo lekker :)   En als een jongen een stijve krijgt dan zeg ik meteen dat ik het niet erg vind.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Met Pase was ik met een makker mee naar Duitsland het zwarte woud en die pa zei hier zitten teken dus wou hij ons iedere aond voor het slapen controlere. Moeste we daar naakt langs elkaar voor die man staan en hij maar voelen en. Kijken naar ons, was echt niet aangenaam toen ik dat zei zei hij dat hij het ook niet graag deed maar beter dan tekenbeten. Gelukkig kreeg ik nooit stijve maar als die weg was en we gingen slapen wel vaak stijve met me makker maar al vaker gezien dus was geen schaamte om samen te trekken. Ik had uiteindelik nooit teken. Me vriend 2 keer wel.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @j14 moest hij je kont en lul aanraken om te kunnen kijken?

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten