Skip to content
11 reacties
1155 weergaves

Kun je van experimenteren homo of biseksueel worden

Ik ben 15 en mijn buurvriendje is 14 jaar. Via het "Scholieren forum seksualiteit" hebben we ontdekt dat ook jongens het met elkander kunnen doen. En het wordt zelfs aanbevolen als experiment, omdat het zo ongekend lekker zou zijn. Omdat we daar best wel zin in hebben, vragen we ons wel af of we daar homo- dan wel biseksueel van kunnen worden. Heeft iemand daar al ervaring mee opgedaan?

15 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Jongen van16 jaar reageerde met:
    Of je homo kan worden van een experiment?
    Ja dat zou kunnen maar mocht het gebeuren dan heb ik meer kans om een vriend te vinden.
    ----------------------------------------------------------------
    Op het Fok forum besteedt een item ook aandacht aan deze vraag. En deelt jou standpunt met de volgende toelichting. Het overweldigend lekker en vreemd vinden van anaal genomen worden, is geen bewijs van homo seksuele geaardheid. Maar een gevolg van de situatie, dat alle warmbloedige wezens in opgewonden toestand, voor de streling van anale penetratie vatbaar zijn. Indien men echter in constante herhaling vervalt, kan dit wel daartoe leiden. Logischerwijze omdat aan iets verknocht worden, in nauwe relatie staat tot dwangmatig herhalen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent 17 en gevraagd, ook door 17 jarige jongens die hetero zijn,dan te oud vind ik deze leeftijd.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt gelijk meisje van 21, we hebben het maar een paar keer met elkander gedaan. En via de opgedane ervaring de moed vergaart om achter de meisjes aan te gaan. Met als resultaat al geruime tijd verkering te hebben, en alles wat daarbij wenselijk is.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • je bent hetero, homo of biseksueel, of niet. Met die geaardheid ben je geboren en dat kun je dus niet worden.
    Wat wel kan is een bepaalde geaardheid onderdrukken. Zo lopen er nog heel veen mannen rond, vooral van middelbare leeftijd (omdat het vroeger nog moeilijker bespreekbaar was dan nu), die ondanks dat ze gevoelens hebben voor andere mannen, toch 'keurig' getrouwd zijn en kindjes hebben. Vaak zijn ze doodongelukkig in hun huwelijk en hoor je dat ze op latere leeftijd alsnog uit de kast komen....
    Experimenteren op jonge leeftijd is helemaal niet zo slecht. Zo kom je er vanzelf achter welke gevoelens je echt hebt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet alleen homo of hetro. De LGBT+ is een heel groot spectrum, maar dat wordt je niet door een experiment. Je kunt er wel achter komen wat je voelt, maar dat is iets anders.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens mij word je geboren als hetero of homo,en experimenteren op jouw leeftijd is normaal.Zelf nooit gedaan maar wel gevraagd door jongens enige tijd terug van mijn leeftijd en dan is het toch anders,in princippe te oud denk ik dan ,maar twijfel .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Of je homo kan worden van een experiment?
    Ja dat zou kunnen maar het hoeft echter maar mocht het gebeuren dan heb ik meer kans om een vriend te vinden :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jeeee wat een opluchting. bedankt we gaan het vanmiddag echt uitproberen. Wat is dat spannend, bedankt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeker doen met je vriend, in het begin misschien wat vreemd maar loopt zeker los. Het moeilijkste stuk zijn jullie namelijk al voorbij: iemand zoeken om mee te experimenteren en erover durven praten. Geniet ervan!!!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Homo of bi wordt je niet. Je geaardheid is aangeboren, niet iets dat later omschakelt zover bekend. In ieder geval niet van het uitproberen met een ander. Je kunt hierdoor hooguit erachter komen dat je homo/bi bent.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bechouw het gewoon als experimenteergedrag wat heel veel jongens doen. De meeste jongens hebben het weleens gedaan en de meesten gaan later ook gewoon door het leven als hetero.
    Je wordt er niet automatisch homosexueel van, als je dat wordt had je dat vast ook geworden zonder dat experimenteren.
    Het enige belangrijke is dat jullie het experimenteren zelf willen, en het niet gaan doen "omdat het aanbevolen wordt". En wat jullie doen ligt hellemaal aan jullie zelf. Bij de een kan dat gewoon het vergelijken van pikken zijn en aftrekken in bijzijn van de ander. En andere jongens gaan weer verder en hebben ook sex met elkaar.
    Succes

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten